15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moebius House – ihana ja innovatiivinen arkkitehtuuri

Moebius-talo-Tony-Owen-Yhteistyökumppanit

Moebius House on täällä vakuuttamaan sinut kyvyistään tyydyttää mieltymyksesi nykyaikaisiin trendeihin ja mukavaan elämäntapaan. Talo on uusimpien innovaatioiden mukainen ja herättää huomionsa erottuvalla julkisivullaan.

Moebius -talo – merkittävä rakenne

moebius-talo-ylimääräinen-julkisivu

Moebius Housen on suunnitellut ja rakentanut australialainen arkkitehti Tony Owen Partner. Lahjakas tiimisi esitteli meille upean rakennuksen, jolla on vaikuttava ulkoasu ja poikkeuksellinen arkkitehtuuri. Merkittävä asia tässä rakenteessa on vasen seinä, joka kiertyy katon yli ja toisella puolella kuin silmukka, joka määrittää mukavan ja miellyttävän terassin rentoutumiseen. Näkymä upeasta Moebius -talosta paljastaa Sydneyn sataman ja kuuluisan Sydneyn oopperatalon.

Katsaus Moebius -taloon

moderni arkkitehtuuri-australia

Ensinnäkin Moebius House eroaa innovatiivisesta menetelmästä, jonka australialaiset arkkitehdit Tony Owen Partners käyttävät tämän poikkeuksellisen rakennuksen luomisessa. He näkevät ensisijaisena valon, tilan, ilmanvaihdon ja upean näkymän maksimoinnin. Suunnittelijat lähestyvät hienosti uusimpia arkkitehtonisia suuntauksia “mikromuotoilun” menetelmällä. Se toimii parametrisen mallinnusohjelmiston ansiosta, joka reagoi kaikkiin pieniin muutoksiin suunnittelun syöttökerroimessa. Nämä tekijät olivat edellä mainitut painopisteet.

valkoinen sisustus

valkoinen-sisustus-suunnittelu-tony-owen-kumppanit

Aurinkokunta ja ilmasto -olosuhteisiin sopiva muoto vaikuttavat tämän epäsäännöllisen muodon luomiseen kotiin. Moebius -talo on myös talo, jossa ekologinen teema mainitaan istuttamalla koko ulkoalue minimalistiseen tyyliin. Keinotekoinen valaistus yhdistetään huolellisesti luonnonvaloon, ja suurin osa huoneista on lasitettu ja valaistu suoraan auringosta.

avoimet tilat-valkoinen-väri

Tony Owen Partner -suunnittelijat ja arkkitehdit ovat luoneet dynaamisen mallin, joka pystyy vastaamaan muuttujien muutoksiin. Talossa on tilavia, tyhjiä tiloja – tämä liittyy läheisesti ulkoasuun, suuriin tyhjiin tiloihin ja rikkaaseen ympäröivään maisemaan. Sisustus tuo myös tilaa ja mukavuutta.

Moebius House – kodikkuutta ja ylellisyyttä

kelluva portaikko-liesi

Moebius Hausin viihtyisyys ja ylellisyys heijastavat valkoista värimaailmaa ja neonvalaistusta. Marmori-, muovi-, lasi- ja kristallipinnat korostavat sisustuksen selkeitä linjoja, jotka ovat universaaleja kaikkiin huoneisiin. Kalusteet ovat moderneja, innovatiivisia ja käytännöllisiä jokapäiväisiin tarpeisiin ja suuriin virallisiin juhliin erityisvieraiden kanssa.

liukulasioviovet-valkoinen sisustus

Itse asiassa sisustuselementit symboloivat erilaisia ​​tyylejä. Olohuoneen huonekalut yhdistävät korkean teknologian innovaatiotrendit ja minimalistisen epäsäännöllisyyden. Makuuhuoneet, huoneet ja keittiö on sisustettu vanhoilla, mutta moderneilla, salaperäisillä vintage- ja retro -yksityiskohdilla.

kamarineito

sininen LED -valaistus

neonvalaistus-valkoinen sisustus

Patio

ulko-suunnittelu-patio-alue-moebius-talo

Ulkokalusteet

allasalue-moderni-ulkokalusteet

Valaistus yöllä

moderni arkkitehtuuri yövalo

minimalistinen-moderni-arkkitehtuuri

moebius-talo-yöllä

Previous Post
Yhden perheen talo lasijulkisivulla – arkkitehtuuri innoittamana 60 -luvulta
Next Post
Keskity riippuva takka, jolla on vähäinen ympäristövaikutus