15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni talo, jossa on punatiilinen seinä, houkuttelee kaikkien huomion

Woodwoodward -arkkitehtuurista Victoria, Australia

moderni talo, jossa on punatiilinen seinä

Australia on maa, joka tunnetaan innovatiivisista, mielenkiintoisista ja tyylikkäistä uusista rakennuksistaan. Esittelemme sinulle Finn -talon, joka ei ole poikkeus – erottuva moderni julkisivu herättää huomiota. Että Talo, jossa on punatiilinen seinä tekee vahvan vaikutelman ja muistetaan pitkään. Projektin suunnitteli Woodwoodward Architects, joka suunnitteli asiakkailleen budjetilla luovan modernin rakenteen.

Talo, jossa on punatiilinen seinä – kiehtova julkisivu

tyylikäs-minimalistinen talonrakennus

Että Talo, jossa on punatiilinen seinä erottuu sen ominaispiirteestä. Ironista kyllä, tiiliseinä auttoi vähentämään hankkeen kustannuksia. Tiilien väri ei ollut tavallinen punainen, ja ne myytiin alennuksella tämän vuoksi. Onneksi arkkitehdit ovat käyttäneet tätä poikkeuksellista omaisuutta luovasti.

Talo, jossa on punatiilinen seinä – sisustus

moderni-olohuone-vaaleanpunainen-jakkara

Että Talo, jossa on punatiilinen seinä ei vain erottuva julkisivu, vaan myös sisustus. Kontrastit syntyvät lasin, teräksen ja punaisen julkisivun koostumuksesta. Suorakulmaiset muodot määrittävät visuaalisesti projektin, jota edelleen kutsutaan Finn Houseksi. Punaisen seinän värivaihtoehdot luovat modernin ilmeen. Se, mikä näyttää tyylikkäältä ja tyylikkäältä ulkona, näyttää yhtä nykyaikaiselta ja urbaanilta sisältä.

Talo Australiassa – mielenkiintoinen värimaailma

valkoinen minimalistinen keittiö

Mielenkiintoiset, kiiltävät pinnat ja kontrastivärit määrittävät asuinalueen. Vahvat värit, kuten vaaleanpunainen ja dynaamiset taideteokset, yhdistyvät täydellisesti, jotta saadaan aikaan yhtenäinen sisustus. Puulattia yhdistää visuaalisesti kaikki alueet, ja tyylikkäät puiset kierreportaat herättävät huomiota. Keittiö on tyypillisesti minimalistinen valkoinen, mutta näyttää erittäin modernilta ja käytännöllisesti kalustetulta. Makuuhuone on kodikas ja käytännössä maalattu valkoiseksi. Suuret ikkunat tarjoavat kauniit näkymät ympäristöön, joten asukkaat tuntevat olonsa aina mukavaksi. Että Talo, jossa on punatiilinen seinä on todiste siitä, että jopa rajoitetulla budjetilla voit luoda kauniin, modernin ja kodikkaan kodin.

Jazilta

Moderni talo Australiassa

moderni talo-australia

Tyylikäs olohuone-valkoinen lattia

tyylikäs-olohuone-valkoinen-lattia

Puu kierreportaat tiiliseinä talo

Puu kierreportaat tiiliseinä talo

Moderni taideteos sisustus tiiliseinä

modern-art-decoration-tiiliseinä

Makuuhuoneen vaaleanpunainen ovikehys

Makuuhuoneen vaaleanpunainen ovikehys

Tiiliseinän talon suunnitelma

Tiiliseinän talon rakennusluonnos

Woodwoodward -arkkitehdit

Previous Post
Vihreän arkkitehtuurin huippua istutetuilla seinillä
Next Post
Kunto masennusta vastaan ​​- kuinka harjoitukset parantavat mielialaamme