15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Erinomainen loma -asunto, jossa on lasijulkisivu

moderni talo-julkisivu-valaistus-arkkitehtuuri-USA

A Loma-asunto erinomainen muotoilu keskellä Amerikan autiomaata herättää kaikkien huomion. Kaunis arkkitehtuuri tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät ympäristöön ja kodikkaat, tyypillisesti eteläiset sisustuskalusteet.

Loma -asunto keskellä autiomaata

moderni mökin kivirakenne

Arkkitehdit Tate Studio on mielenkiintoinen uusi projekti – talon nimi on Pass Residence ja se sijaitsee Scottsdalessa, Arizonassa. Keskellä aavikkoa mäkisellä alueella, jossa villikasvillisuus koostuu matalista pensaista, talo tarjoaa upeat näkymät joka suuntaan. Suuri vapaa tila luo rauhallisen ilmapiirin ja tunnet olosi rennoksi. Moderni talon julkisivu heijastaa ympäröivän maiseman luonnollisia muotoja – vahvat geometriset muodot ja runsaasti lasitettu julkisivu tekevät rakennuksesta avoimemman. Avainsana on tilava. Että Loma-asunto on epäilemättä tarpeeksi suuri, mutta arkkitehdit ovat korostaneet tätä tunnetta erilaisilla sisustuselementteillä.

Loma -asunto tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät

tilava olohuone puupalkit

Rakentamisessa käytettiin luonnonmateriaaleja, kuten puuta ja kiveä. Värimaailma jäljittelee maisemaa – hienovaraiset maanläheiset sävyt, kuten beige ja ruskea, luovat yhteyden ulkoalueelle. Moderni jälkimaku Loma-asunto betonin ja kuparin käyttö vaikuttaa merkittävästi. Huonekalut ovat yksinkertaisia, mutta erittäin ylellisiä – suunnittelijat suosivat materiaaleja, kuten nahkaa ja puuta. Sisustus on tyypillisesti minimalistinen, mutta mitään ei puutu.

Mielenkiintoinen sisustus – makuuhuone

Makuuhuoneen lasiseinä minimalistinen sisustus

Loma -asunnossa ei ollut koristeita. Jokaisesta huoneesta voit ihailla kaunista aluetta, jossa makuuhuoneen koko kulma on lasitettu. Tämä luo illuusion siitä, että olet luonnon keskellä. Suuri ulkouima -allas ja kivitakka lupaavat monia miellyttäviä tunteja ulkona. Terassi oli istutettu kaktuksilla, joten tuntuu, että talon takapiha ulottuu loputtomasti. Tate Studion arkkitehdit ovat onnistuneet luomaan rauhan ja rentoutumisen saaren, jossa tunnet olosi kotoisaksi.

Ylellinen patioallas

ylellinen patioallas

Tyylikäs olohuone nahkaisilla huonekaluilla

tyylikkäät olohuoneen nahkakalusteet

Kaksiosainen kylpyamme-puu graniittilattia

kaksiosainen kylpyamme-puu-graniittilattia

Moderni minimalistinen arkkitehtuuri

moderni-minimalistinen-arkkitehtuuri-takapiha-kaktukset

Mökki, jossa kivitakka

Mökki-kivi takka-ulkona

Puutarhasuunnitteluidea kaktuksilla

Puutarhasuunnittelu USA -kaktukset

Previous Post
Makeanväriset keittiösuunnitteluideat onnelliseen tunnelmaan
Next Post
Uusi BMW HP4 -moottoripyörä – kilpailija, jolla on vakaa käsittely