15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Modulaarinen talon suunnittelu lomalle keskellä metsää

Hill-Maheaux -konttitalo Kariouk Associatesilta Ottawassa

Modulaarinen talon suunnittelu keskellä metsää

Tummanpunainen Modulaarinen talo Kanadan metsän keskellä tekee vaikutuksen innovatiivisella muotoilullaan. Hill-Maheux Cottagen suunnittelema epätavallinen loma-asunto rakennettiin konttijärjestelmäksi. Se ei muistuta perinteistä vuoristomajaa, mutta sille on ominaista innovatiivinen rakenne ja rohkea väri, joka antaa talolle tyylikkään ilmeen ja on osoittautunut erittäin käytännölliseksi. Väri ja muoto yhdistetään luovalla tavalla ja antavat selkeän lausunnon omistajan luonteesta ja mieltymyksistä.

Tummanpunainen modulaarinen talo tyylikkäällä ilmeellä

joustava-arkkitehtuuri-esivalmistettu-kanada

Julkisivun tummanpunainen väri alkaen Modulaarinen talo varmistaa, että talo ei jää huomaamatta. Talo suunniteltiin moderniksi pakopaikaksi kaupungin hälinästä. Perhe määritti yksityisen rakennuksen, joten seinät suojaavat asukkaiden yksityisyyttä. Sisustus on piilotettu vierailta, ja satunnaiset vierailijat voivat vain ihmetellä jännittäviä geometrisia tilavuuksia ulkopuolelta.

Modulaarinen talo, jossa on tyylikäs värillinen sisustus

moderni-skandinaavinen-huonekalut-olohuone

Sisustuksessa keskitytään edelleen perheen tarpeisiin – että mukava ja tyylikäs sisustus luo kodikkaan tunnelman. Toisin kuin punaiset seinät, sisustus oli päivätty Moduulitalos sisäänrakennetut suuret lasiseinät, jotka tuovat runsaasti valoa taloon. Strategiset liukulasioviovet avaavat talon metsälle ja tarjoavat kauniit näkymät ympäristöön. Sisustus on yksinkertainen – yksinkertainen huonekalurakenne, mutta vahvat värit. Makuuhuoneen kaarevat seinät ovat ristiriidassa muuten kulmikkaiden muotojen kanssa. Makuuhuone, kylpyhuone ja säilytystilat on suojattu hyvin suojatulla moduulilla, kun taas olohuone ja keittiö näyttävät avoimemmilta.

Sisustus skandinaaviseen tyyliin

Makuuhuoneen sininen jakkara

Metallilevyt seinillä toimivat koristeena, rautaiset kääntöportaat johtavat toiseen rakennuksen tilavuuteen. Seinät on koristeltu perheen tekemillä piirustuksilla. Olohuone on sisustettu skandinaaviseen tyyliin, mielenkiintoinen jakkara, joka on peitetty turkilla, korostaa. Sininen, punainen, oranssi – vahvat värit luovat kodikkaan tunnelman.

Jazilta

Olohuone – koristele skandinaavisella tavalla

Olohuone-skandinaavinen sisustus

Takka olohuoneessa

Turkista jakkara kierreportaat elementtitalon sisustus

Mielenkiintoinen rautaportaat yhdistää kaksi komponenttia

mielenkiintoinen-rauta-portaat-oranssi-nojatuoli

Marmoria kylpyhuoneessa

Marmorinen kylpyamme

Lasiseinät avaavat talon

Lasiseinä-rottinkikalusteet-punaiset tyynyt

Konttitalon suunnitelma

Konttitalon suunnitelma

Modulaarisen talon rakennusluonnos

Modulaarisen talon rakennusluonnos

Previous Post
Tee kevään seppeleitä – 10 helppoa DIY -ideaa kevätkoristeisiin ohjeineen
Next Post
Parvihuoneisto, jossa on dynaaminen ja vilkas tunnelma