15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni vuoristomaja – ideoita tyylikkääseen sisustukseen viikonlopputalossa

moderni vuoristomajan viikonloppukoti

Monilla nykyaikaisilla perheillä on viikonloppumatka nykyaikaisena pakopaikana kaupungin hälinästä. Yleensä sellainen on  Vuorimökki sijaitsee pienessä kylässä tai vuoristossa. Viehättävä panoraama, kaunis viheralue ja luonto, joka vaihtuu eri vuodenaikoina, on suuri nähtävyys. Rauhallinen ilmapiiri rentouttaa. Yleensä rinteessä sijaitseva talo on kunnostettu rakennus. Tässä tapauksessa omistajat päivittivät sisätilat ilman suuria muutoksia rakenteessa. Ensimmäinen asia, jonka teit, oli rakentaa moderni kylpyhuone, joka on myös suurin investointisi.

Vuorimaja – kunnostusidea

valkoinen viikonlopputalon julkisivu

Asunnon omistajat suosivat luonnonmateriaaleja, kuten kiveä ja puuta. Ne ovat tyypillisiä vanhalle rakennukselle – tämä tyyli on läsnä koko talossa ja inspiroi puukatot, keittiön kaapit veistämällä ja aito takka. Voit tehdä vain kosmeettisia korjauksia muuttamatta yleistä ulkoasua. Lopulta sisustuksen pitäisi näyttää aitolta ja luoda romanttinen ilmapiiri eikä muistuttaa asuntoa.

Puinen sisustus Vuorimökki

Puuseinän sisävuori

Joskus haluat luoda oman pyhäkkösi. Täällä auttavat kokeneet arkkitehdit. Parhaassa tapauksessa tuloksena on talo, joka sulautuu ympäristöönsä. Moderni Vuorimökki pitäisi täyttää joitakin tärkeitä arkkitehtonisia vaatimuksia, mutta tarjoaa samalla mahdollisuuden kehittää kestävää talosuunnittelua. Jos rakennus sijaitsee aurinkoisella alueella, aurinkopaneelit voidaan asentaa katolle – ne säästävät rahaa lämmityksessä. Puu on ensisijainen sisustusmateriaali, se luo kodikkaan tunnelman ja voi toimia seinäverhouksena ja tiivisteenä.

Lattiat vuoristomajassa

Puulattiavuori

Arkkitehtuurin perinteiset elementit, kuten kivi- tai parkettilattia ja puiset portaat, luovat romanttisen tunnelman. Luonnollisia värejä tulisi suosia värimaailman valinnassa. Takka on tietysti sallittu Vuorimökki ei puutu. Tällä hetkellä lasiseinäinen takka on erittäin suosittu – se lisää tehokkuutta. Viikonlopun talo eroaa suunnittelustaan ​​kaupunkitalosta. Viikonlopun kodin tulisi keskittyä mukavuuteen.

 kirkas valkoinen sisustus

vaaleanvalkoinen sisätilojen vuori

moderni vuoristomaja

viihtyisä sisustus viikonloppu talo

moderni viikonlopputalo

viihtyisä sisustus viikonloppu talo

Previous Post
Syksyn pöytäkoristeideoita – helppo käsitellä
Next Post
Voivatko lisäravinteet auttaa rasvanpudotuksessa?