15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Harmoniassa luonnon kanssa – ergonominen moderni talosuunnittelu

Studio MWA: n Dulieu -asuinpaikka Uudesta -Seelannista

Dileu Residenzin ergonominen muotoilu

Yöllä tämä upea talo näyttää kuorelta ja sen hehkuva sisustus on kovemman suojapinnan sisällä. Hieman koholle rakennettu idyllinen talosuunnittelu käyttää luonnollista amfiteatteria, josta voi nauttia upeista maisemista.

Luontaisen yksityisyyden ansiosta arkkitehdit pystyivät asentamaan “Studio MWA”, massiivilaseja lattiasta kattoon Dulieu Residencen rakentamiseen. Päätit sen etukäteen moderni talon suunnittelu integroitumaan maisemaan käyttämällä runsaasti luonnonmateriaaleja. Lisäksi päätös rakentaa talo yhteen kerrokseen varmisti harmonisen pariteetin arkkitehtonisten ja orgaanisten elementtien välillä.

Ergonominen moderni talon muotoilu – sopusoinnussa luonnon kanssa

moderni muotoilu luonnossa - Dileun asuinpaikka

Innovatiivisimmat ympäristöystävälliset järjestelmät ovat tässä vastuullisessa elämässä ja sopusoinnussa luonnon kanssa moderni Talon suunnittelu asennettu. Niitä käytetään energian ja veden kierrättämiseen ja jätteiden hävittämisen minimointiin. Nämä tärkeät käytännön näkökohdat vaikuttivat hankkeen kokoonpanoon. Luonnon kunnioittaminen vaikutti tämän kodin ulkonäköön ja toimintaan, joten ei ole yllättävää, että se perii joitain elävän olennon ominaisuuksia.

Modernin Dileu -asunnon ulkoasu

ergonominen muotoilu - Dileu Residenzin rakentama

Dulieu Residenzin sisustusta täydentävät kontrastimateriaalien runsaus ja niiden viehätys. Rakenne perustuu yksinkertaiseen geometriaan ja korkealaatuinen työ korostaa hienostunutta ulkonäköä. Että moderni talon suunnittelu ulottuu myös sisustukseen. Se on viihtyisämpi ja kutsuvampi neutraalien mutta lämpimien värien ansiosta. Samaa väripalettia käytetään kaikkialla ylläpitämään visuaalista jatkuvuutta asuinalueiden välillä. Satunnaisia ​​kirkkaiden värien sävyjä esitetään taideteosten ja kankaiden kautta. Nämä pienet mutta merkittävät luovat puffit lisäävät elävyyttä ja energiaa sisätiloihin.

Huolellisen ja täsmällisen suunnittelun tuloksena Dulieu Residence on ulkonäöltään poikkeuksellisen tyylikäs. On helppo asua ergonomisesti suunnitellussa talossa, joka helpottaa siirtymistä sisä- ja ulkotilojen välillä. Se on myös kadehdittava helppo ja halpa saada.

kirjoittanut Jaz

  Dileu Residenzin moderni muotoilu kuin kuori

moderni muotoilu Dileu Residenz - autotallit

Sivukuva modernista Dileu -asunnosta

moderni sisustus Dileu -asunnossa

ergonominen muotoilu - lasiovet

Ruokailutila modernissa Dileu -asunnossa

   moderni Dileu Residenzin kotitoimiston suunnittelu

Dileu Residencen arkkitehtisuunnitelmat

Dileu Residenzin korkeusprofiiliDileu Residencen arkkitehtisuunnitelmaDileu Residenzin 3D -arkkitehtisuunnitelma

Previous Post
Moderni kylpyhuone – suunnitteluideoita ja vinkkejä
Next Post
Joulupallojen tekeminen lasten kanssa – 13 jännittävää ideaa ja ohjeet