15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni kirjasto Norjassa innovatiivisella suunnittelulla

modern-design-norja

Tämä moderni kirjasto perustuu ajatukseen, että paljon aiempaa tietoa ja innovatiivinen idea voivat muuttaa minkä tahansa huoneen. Tämä kirjasto luotiin juuri suunnittelijoiden luovuuden tuloksena. Norjan rannikolla sijaitseva kestävä muotoilu on skandinaavisten kirjojen ja materiaalien uusi koti. Renzo Pianon Attila Eris on pääarkkitehti.

Moderni kirjasto innovatiivisella suunnittelulla

tyylikäs-rakentaminen-norja

the moderni kirjasto sen käyttökelpoinen pinta -ala on yli 600 neliömetriä ja neljä liitettyä siipeä. Pankkeilta katsottuna rakenne muistuttaa avointa kirjaa. Ulkoseinät ovat valkoisia ja jakavat rakennuksen teemavyöhykkeisiin. Ralston ja Bau tekivät yhdessä espanjalaisen Duralmond -yrityksen kanssa luodakseen yhtenäisen suunnittelun, taiteen, musiikin ja uusien materiaalien yhdistelmän. Se on huone, joka edistää vapautta ja tarjoaa samalla koko mukavuuspaketin tavallisesta toimistosuunnittelusta.

Skandinaavinen sisustus – moderni kirjasto Norjassa

moderni-toimistosuunnittelu-skandinaavinen sisustus

Huonekalut ovat täysin skandinaavisia – yksinkertaisia, tyylikkäitä muotoja, valkoista maalia seinillä, jotka vastaavat mustia hyllyjä. Puu on läsnä kaikkialla sisätiloissa ja antaa lämmön tunteen. Huoneet ovat hyvin valaistuja ja kaunis sijainti korostuu suurempien ikkunoiden ansiosta

B. Angelov

Kokoustila – mustavalkoiset tuolit ja kirjahyllyt

Kokoustila Norja mustavalkoinen

Moderni rakennus Norjassa järven rannalla

moderni kirjaston siipi

Previous Post
DIY: kaunis koristelu ajopuulla tuo luonnon kauneutta
Next Post
Ylelliset huvilat Oceanique Vietnamin kaakkoisrannikolla