15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Suunnitelmat loma -asunnolle idyllisellä sisäpihalla

talo idyllisellä sisäpihalla

Tämä Loma-asunto sisään City of Seal Rocks, Australia on lahjakas australialainen Arkkitehdit Bourne Blau luotu. Australian arkkitehtuuri on aina yllättänyt meidät ainutlaatuisilla suunnitteluideoilla, eikä tämä ole poikkeus. Katsotaanpa tätä poikkeuksellista, idyllistä rakennusta. Tätä taloa ympäröi sisäpuutarha ja terassi. Se sopii ulkoiluun, jossa voit keskustella ja syödä yhdessä. Luonnon lähellä oleminen ei ole tavallinen asia kaupungissa asuville ihmisille. Tämä on itse asiassa yksi kaupungin suurimmista haitoista. Siksi on hienoa, että tällainen talo on hiljainen ja rauhallinen.

Lomakodin valkoinen julkisivu

talo, jossa on idyllinen sisäpiha - valkoinen

Pysyminen tällaisessa paikassa voi todella saada sinut tuntemaan itsesi uudestisyntyneeksi. Kodin viettelevä kauneus on täydellinen ihmisille, jotka ovat työskennelleet levottomasti ympäri vuoden. Kiireisen jokapäiväisen elämämme aikana me kaikki unelmoimme lomasta talossa, jonka sisäpiha on tämän kaltainen. Kuvittele viikonloppu siellä, kaksi viikkoa tai jopa kuukausi. Todennäköisesti tällainen idea yksin virkistää sinua. Tämä ympäristö on kehystetty lasiseinillä, joten luonnollinen auringonvalo pääsee läpi ilman ulkoisia lasituksia. Liukulasioviovet eivät ole selvä raja sisä- ja ulkotilojen välillä. Tämä on ihanteellinen lämmin sää.

Idyllinen talo Bourne Blaulta

talo idyllisellä sisäpihalla -suljettu

Minimalistinen sisustus on vain yksi plus tästä ihanasta loma -asunnosta. Tämä maalaismainen talo on valmistettu yksinkertaisista materiaaleista: CFC-verhoillut seinät, kiillotetut puulattiat ja puukatot. Huonekalut sopivat myös tämän tyyppisiin tiloihin. Ne on valittu huolellisesti kodin suunnittelun mukaan. Tämä Loma-asunto on suunniteltu ihmisille, joilla on hyvä maku. Voit nähdä, että koko paikka on suunniteltu inspiroimaan ja antamaan sinulle rauhaa ja hiljaisuutta.

Idyllinen talo rentoutumiseen

talo idyllisellä sisäpihalla -suljettu  talo idyllisellä pihalla

talo, jossa on idyllinen sisäpihan keittiö

talo, jossa on idyllinen sisäpihan penkki

talo idyllisellä sisäpihalla yöllä

talo, jossa on idyllinen sisäpihan puutarha

talo, jossa on idyllinen sisäpihan matto

talo, jossa on idyllinen sisäpiha

Previous Post
Kuinka näyttää nuoremmalta? – Hyödylliset vinkit parantavat itseluottamustasi
Next Post
Suunnittele viihtyisä kattoterassi – sisustusratkaisuja Dedonilta