15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

“Shuvalovsky Apartment” – urbaani tyylikäs kaupunkisuunnittelu

Michael Miroshkin ja Elen Miroshkina – Geometrix Design, Moskova Venäjä

olohuoneen suunnittelu - urbaanit tyylikkäät huonekalut

Tämä Urbaani tyylikäs sisustus löytyy arvostetusta Shuvalovsky Priman huoneistokompleksista Moskovassa. Venäläinen suunnittelija Geometrix -suunnittelu ovat remontoineet tämän huoneiston koko sisustuksen ja tulos on erittäin moderni, tyylikäs ja tyylikäs. Jos haluat saavuttaa samanlaisen hienostuneen kaupunkityylin kotisi sisustuksessa, tämä asunto voi olla hyödyllinen inspiraatio.

Tyylikäs mustavalkoinen paletti on tämän urbaanin sisustuksen perusta.

ylellinen olohuoneen suunnittelu Moskovassa

Tässä ylellisessä huoneistossa yhdistävä tekijä on sisustuksen voimakas kontrastinen mustavalkoinen malli. Suunnittelijat ovat sisällyttäneet laajan valikoiman kontrastipintoja, tekstuureja ja kuvioita koko asuntoon, mutta yksivärinen tausta yhdistää kaiken. Tuloksena oleva malli on harmoninen ja tyylikäs. Täällä ei myönnetä historiaa, kaikki sisustussuunnittelun ja kalusteiden osat liittyvät nykyaikaan. Tätä voitaisiin kuitenkin pitää klassisena modernina, jonka tyylit ovat kestäneet ajan ja jatkavat sitä. Väri roiskeita väriä oli Urbaani tyylikäs sisustus esiteltiin lisäämään energiaa ja persoonallisuutta. Esimerkiksi tyylitelty kuva nuoresta naisesta koristaa makuuhuoneen seinää, kuten vaaleanpunainen työpöytä ja värikkäitä nallekarhuja. Olohuoneessa ruskeat huonekalut lisäävät kutsuvaa ja lämmintä tunnelmaa.

Tämä Urbaani tyylikäs sisustus tekee yksityiskohtaisen suunnitteluilmoituksen

urbaani tyylikäs sisustus - olohuone

Kylpyhuoneessa on geometrisia kuvioita sekä satunnaisia ​​perhosmotiiveja, jotka pehmentävät tehosteita ja kirkastavat tunnelmaa. Suunnittelussa on mukana myös tummaa puuta, samoin kuin useita kromin korostusyksiköitä. Monien kirkkaiden metalliesineiden kiillotettu pinta liioittelee tätä modernistista sisustussuunnitelmaa ja lisää dynaamisuutta muuttuvien heijastusten runsauden ansiosta.

valkoinen ruokailutila ylellisessä huoneistossa

Vaikka käsite on selvästi modernistinen, siinä ei ole mitään minimalistista. Se tekee suuren ja ylellisen positiivisen vaikutelman. Tämä talo on tarkoitettu ihmisille, jotka nauttivat mukavuudesta ja haluavat olla kiehtovien esineiden ja esineiden ympäröimänä. Suunnittelijat huolehtivat asiakkaidensa rakkaudesta suuriin muotoilulausekkeisiin. Asunto on niitä täynnä. Jos haluat luoda samanlaisen modernin elinympäristön, täällä on paljon visuaalisia vihjeitä, jotka antavat sinulle yksilöllisen Urbaani tyylikäs Saavuta sisustus.

kirjoittanut Jaz

ylellinen olohuone urbaaneilla tyylikkäillä huonekaluilla

 ylellinen valkoinen keittiö

kaupunkien tyylikäs sisustus Moskovassa

ylellinen valkoinen keittiöidea

Mielenkiintoinen kiiltävä puinen hylly makuuhuoneessa

makuuhuoneen seinäkoriste - puu ja valot

ylellinen makuuhuone - mustavalkoinen muotoilu

  Violetti muotoilu lastentarhassa

lastenhuone, jossa on violetit huonekalut

Upea seinäkoriste

urbaani tyylikäs sisustus- loistava seinämaalaus

Urbaani tyylikäs – moderni kylpyhuone

urbaani tyylikäs - moderni kylpyhuone

Ylellinen kylpyhuoneen sisustus

urbaani tyylikäs - ylellinen kylpyhuoneen sisustus

lumoava ylellinen kylpyhuone

Previous Post
Kuinka näyttää nuoremmalta? – Hyödylliset vinkit parantavat itseluottamustasi
Next Post
Suunnittele viihtyisä kattoterassi – sisustusratkaisuja Dedonilta