15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kestävä arkkitehtuuri – Sampan House

Kestävä arkkitehtuuri – Sampan House

Sampan House - kestävä talosuunnittelu

Tämä kaunis kestävää arkkitehtuuria on suunnitellut BQ + A. Talo sijaitsee Mont-Roland Hillissä, Dolessa, Ranskassa. Tämän yhden perheen kodin epätavallinen muoto johtuu maaston kaltevuudesta. Se on rakennettu erityisellä tavalla kaappaamaan viehättävä näkymä pohjoiseen ja auringonvalo etelään. Arkkitehdit suunnittelivat tämän talon siten, että asukkaat eivät kaipaisi aurinkoa ja voisivat käyttää sitä koko päivän luopumatta upeasta panoraamanäkymästä maisemaan. Tämä sisältää kaksoisarkkitehtuurin alueen. Nämä kestävää arkkitehtuuria todistaa, että mielikuvituksella ei ole rajoja.

Kestävä talosuunnittelu – Sampan -talo kaukaa

Kaukainen näkymä Sampan -talosta

Nämä kestävää arkkitehtuuria on myös kaunis puutarha ja autotalli. Talon ulko- ja sisätilat sulautuvat kirjaimellisesti yhteen luoden asukkaille avoimuuden tunteen. Toisessa kerroksessa on laaja terassi, jolta on panoraamanäkymät horisonttiin. Siellä asukkaat voivat paeta stressiä ja nauttia luonnon kauneudesta silmiensä edessä. Näkymä on yksinkertaisesti henkeäsalpaava. Nämä kestävää arkkitehtuuria on ominaista innovatiivisille arkkitehtonisille ratkaisuille ja ideoille.

 Puutarha ja autotalli talosta

kestävä talosuunnittelu - sivuttain katsottuna

Tämän rakenne kestävää arkkitehtuuria on mäntypuupaneeleilla, mikä tekee rakennuksesta hyvin tunnistettavan naapuritalojen joukosta. Talon sisällä katot ovat näkyvissä ja tarjoavat lämmön varastointia ympäri vuoden. Talon ilmapiiri on miellyttävä ja kutsuva. Sisätilat ovat laajoja, täysin kalustettuja ja varustettuja. Nämä kestävää arkkitehtuuria on moderni, innovatiivinen ja toimiva.

Aurinkoinen ja miellyttävä ilmapiiri kestävässä talossa

kestävä talosuunnittelu - Intereur by Sampan Haus

Erilaisia ​​esimerkkejä kestävää arkkitehtuuria, tämä sopii täydellisesti kokopäiväiseksi asunnoksi, mutta sitä voidaan käyttää myös vain loma -asuntona. Sampan -talo on yksi parhaista lepo- ja rentoutumispaikoista. Siinä yhdistyvät kaunis sisustus ja upea maisema. Naapuruston rakennukset on sijoitettu erilleen häiritsemättä tämän kestävän kodin yksityisyyttä. Sampan -talo on todella upea asuinpaikka.

Rebecca T..

Puinen verhous tässä kestävässä arkkitehtuurissa

kestävä talosuunnittelu - Sampan Hausin toinen kerros

Portaikko Sampanin talossa

Viihtyisä rentoutumisalue toisessa kerroksessa

Virkistysalue - Sampan House

Sampan -talon sisustus

Keittiön suunnittelija Sampan Haus

Sampan -talo - keittiön suunnittelu

Näkymä talosta maisemaan

Previous Post
Moderni keittiön sisustus jokaiseen makuun