15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Nordicasa Design & Constructionin puutalo

Mäntypuuvilla Nordicasalta

Nordicasa -muotoilu & Rakentaminen on arkkitehtitoimisto, jolla on aidot skandinaaviset perinteet käsintehtyjen ylellisten hirsimökkien ja ylellisten hirsitalojen rakentamisessa. Luonnollisen puisen muotoilunsa ansiosta ne tarjoavat talon, jolla on erityinen luonnollinen ilme.

Upea puuarkkitehtuuri

Mäntypuinen huvila Nordicasan keittiöltä

Tätä projektia varten arkkitehti aloitti Jaak Kangro Nordicasa Designista & Rakentaminen prosessi, jolla on kaunis Puutalo päättyi Espanjan hiihtokeskukseen. Puutalo vuorilla, lähellä jokaista talviurheilukeskusta, kuulostaa unelman toteutumiselta, ja kun se on tehty niin upealla muotoilulla, se on jopa kaksi kertaa houkuttelevampi. Kun vuokraat sen talvilomalle, on aina mahdollisuus rakastua siihen.

Puinen arkkitehtuuri antaa talolle lämpöä

Mäntätalo Nordicasasta - ulkona

Puulla verhoiltu talo on lähes kokonaan päällystetty 165 mm: n laminoidulla männyllä, mikä tekee sen ulkonäöstä niin ainutlaatuisen. Mänty on luonnonmateriaali, joka luo mukavan ja rentouttavan ilmapiirin. Tämä maalaismainen koti saa sinut tuntemaan olosi vuoristohytissä sekä sisältä että ulkoa, mutta se ei ole vain perinteinen muotoilu, joka tekee siitä erityisen. Siinä on moderneja lisäosia, kuten pienet ikkunat ja kivinen pääsisäänkäynti. Puinen sisustus antaa jokaiselle huoneelle maalaismaisen tyylikkyyden, kun taas pohjakerroksen avoin konsepti edistää seurustelua ja viihdettä. Katso myös olohuone, takka ja ruokailutila.

Mäntypuutalojen suunnittelu

Mäntymökki Nordicasan ovella

Mäntypuutalo Nordicasan portaiden vieressä

Nordicasa -lasten mänty

Mäntypuuvilla, Nordicasa Kinderzimmer

Mäntypuuvilla Nordicasa Designilta

Mäntymetsähuvila Nordicasa -ruokailualueella

Pine Villa - keittiö valkoinen

Mäntymetsän kylpyhuone

Pine house by Nordicasa -makuuhuone

Mäntypuuvilla Nordicasa -olohuoneesta

Previous Post
H2O Architectsin moderni lastenhuoneen suunnitteluidea