15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

“Casa Familia” – Moderni talo Kaliforniassa

Ympäristöystävällinen huoneisto - piha

Tämä kaunis moderni koti Kaliforniassa talot suunnittelu ja moderni tunnelma ja on lahjakas Arkkitehti Kevin de Freitas suunniteltu. Se on alkuperäinen ja kaunis. Tämä yhdistelmä luo jotain poikkeuksellista. Jos haluat olla luonnon ympäröimä, elää mukavasti, tyylillä ja kauneudella, tämä on kotisi.

Moderni keittiön suunnittelu

Ympäristöystävällinen huoneiston keittiö

Tämä kompakti moderni tyyli koti on itse asiassa paljon suurempi kuin miltä se näyttää. Arkkitehti onnistui varustamaan tämän kauniin talon suurilla ikkunoilla ja sisäpihalla. Tällä tavoin hän voi hämärtää rajoja ulkona ja sisällä. Se luo suuren ekspansiivisen vaikutelman henkeäsalpaavalla näkymällä, joka vain parantaa avoimen tilan vaikutusta.

Idyllinen sisäpiha

Ympäristöasunnon sisäpiha

Harmonia ja yhteys talon luontoon ovat paljon syvempiä. “Casa Familia” on talo, josta tulee osa ympäristöä käyttämällä energiatehokkaita, vähän kuluttavia tekniikoita. “Talo osoittautui onnistuneeksi ja kuluttaa 65 prosenttia vähemmän sähköä kuin valtion määräämät standardit ja 55 prosenttia vähemmän vettä kuin vastaavan kokoiset talot mukavuudesta tai esteettisyydestä tinkimättä”, sanoo Arkkitehti Kevin de Freitas. Tämä on yksi harvoista ekoarkkitehtuureista modernissa länsimaassa. Toivomme, että jonain päivänä tällaisten talojen rakentamisesta tulee trendi.

Moderni olohuoneen muotoilu upealla näköalalla

Eco -huoneisto - olohuone

Luonnon kanssa oleminen on erittäin vaikeaa nykyaikaisessa yhteiskunnassa, varsinkin kun useimmat ihmiset asuvat suurissa maailmankaupungeissa, mutta kaipaavat sitä – mikä voisi olla parempaa, moderni talo luoda itsellesi ja lapsille luontoa lähellä. Ennemmin tai myöhemmin aloitamme niin kauniista kodista kuin tämä moderni koti Kaliforniassa unelmoida myöhään illalla pitkän työpäivän jälkeen. Asuminen maailmassa ilman rajoja ei ole ylellisyyttä, se on valinta.

“Casa Familia” – Kalifornia

Ympäristöystävällinen näkymä huoneistosta

Ympäristöystävällinen huoneisto - käytävä  Ympäristöystävällinen huoneisto -näkymä edestä

Previous Post
H2O Architectsin moderni lastenhuoneen suunnitteluidea
Next Post
Google Search to become more “visual, snackable, personal, and human”