15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Osta miesten talvitakki – valitse oikea takki miehille

osta miesten talvitakki sopiva takki miehille pitkä lyhyt valitse talviaika yksirivinen kaksirivinen villatakki

Meillä on miesten talvitakki, ei vain mennä esimerkiksi toimistoon, vaan myös herättää huomiota erityisenä iltana tai cocktailin kanssa ystävien kanssa. Lisäksi talvitakki sopii miehille, jotka haluavat pukeutua moniin eri tyyleihin: tyylikäs, epävirallinen, urheilullinen tai jopa dandy. Jotkut haluavat käyttää klassista miesten takkia joka kerta ja toiset, jotka ovat kiinnostuneita kaikista mahdollisista vaihtoehdoista. Tässä on kätevä opas sopivimman miesten takin valitsemiseen tilaisuudesta ja omasta tyylistäsi riippuen sekä neuvoja virheiden tekemisen välttämiseksi.

Yllään tyylikkäästi miesten talvitakki

miesten talvitakki osta vastaava takki miehille pitkä lyhyt valitse talviaika heittää lumipallohattu

Miesten takki on talven tärkein vaatekappale. Oikea valinta on helpompaa kuin luuletkaan, sinun on vain otettava huomioon muutamia ominaisuuksia, kuten tyyppi, kangas, väri ja tyyli. Jotta voisit suunnitella talvivaatekaappisi onnistuneesti, olemme valinneet sinulle klassisia ja moderneja ehdotuksia miehille.

anorakki

osta miesten talvitakki sopiva takki miehille pitkä lyhyt valitse talviaikainen parkatakki

Huolimatta Britpopin luonteesta, parka on ollut olemassa vuosikymmeniä. Kuten turkisvuorattu huppu ehdottaa, se on arktisen alueen keksintö – inuiittien keksintö kylmän estämiseksi.

osta miesten talvitakki valitse oikea takki miehille pitkä lyhyt talviparka

Alun perin poron- tai hylkeennahasta valmistetut modernit parkat ovat saatavilla kaikentyyppisillä kankailla. Vinkkimme: On parasta valita jotain mahdollisimman luonnollista.

Pommitakki / lentotakki talveksi

osta miesten talvitakitakki miehille pitkä lyhyt valitse talvinen pommitakki ruskea mokkanahka

Dam Busterin päivinä lentotakit oli valmistettu nahasta ja vuorattu fleeceillä, joka oli tyylikäs, mutta teki niistä hieman tilaa vieviä. Lisäksi ilmailutekniikan kehittyessä tällaisia ​​univormuja kehitettiin, ja tänään tunnettu pommitakki kehittyi vähitellen siitä.

Miesten yksirivinen talvitakki

osta miesten talvitakki sopiva takki miehille pitkä lyhyt valitse talviaika yksirivinen baige-tiiliseinä

Yksirivinen takki on loistava valinta tyylitietoiselle miehelle. Ensinnäkin on hyvin vähän miehiä, jotka eivät näytä hyvältä tällaisessa, koska tyyli pidentää kehoa, laajentaa hartioita ja piilottaa pienen vatsan. Tämä vaate on myös erittäin mukautuva pitkä tai lyhyt ja näyttää yhtä hyvältä kuin villapaita. Vertailukohtana yksirivinen miesten talvitakki tulisi käyttää tyylikkäissä asuissa, toisin kuin paksu talvitakki.

osta miesten talvitakki valitse oikea takki miehille pitkä lyhyt talvinen yksirivinen

Lopullinen yksirintainen Mante oli yksi Lontoon ensimmäisistä, jonka Chearlfieldin jaarli hyväksyi 1800-luvun puolivälissä. Uusi takki aiheutti kohua, koska siitä puuttui vyötärölinjan vaakasuuntainen leikkaus, joka luonnehti tänä aikana käytettyä takkia. Siitä lähtien polvipituinen malli on pysynyt käytännössä samana: hieno, ohut viiva; Keskikokoiset käänteiset; kaksi vaakasuoraa taskua, joissa punokset ja läpät; rintatasku vasemmalla puolella, valinnainen; halkio takana.

osta miesten talvitakki vastaava takki miehille pitkä lyhyt valitse talviaika yksirivinen baige-tiiliseinä punainen puku

Voit käyttää tätä miesten talvitakkia työvaatteiden tai iltapuvun päällä. Yleensä tämä vaate on valmistettu pehmeästä, hienosta kankaasta, usein villaseoksesta, jossa on kashmiria tai jopa puhdasta kashmiria, perinteisessä harmaassa tai tummansinisessä. Ne, jotka haluavat valita ainutlaatuisen ja lopullisen kerroksen talvivaatekaapistaan, kääntyvät parhaiten yksirivisten takkien puoleen. Näillä on yksinkertaisempi ja vähemmän erottuva tyyli, joka mukautuu helposti muuttuviin kausitrendeihin.

Kaksirivinen

osta miesten talvitakki valitse oikea takki miehille pitkä lyhyt talviaika kaksirivinen

Tämän tyyppistä miesten talvitakkia pidetään enimmäkseen “dandy”, ja useimmille meistä se on myös mielenkiintoisin. Toisaalta malli on riittävän muodollinen käytettäväksi puvun päällä. Toisaalta se näyttää upealta katutyylisessä versiossa, joka on yhdistetty rentoihin pukuihin, kuten farkut ja turtlenecks.

osta miesten talvitakki sopiva takki miehille pitkä lyhyt valitse talviaikainen kaksirivinen kalanruotoommel

Perinteiset takit olivat aikoinaan suurempia ja raskaampia kuin nykyiset kaupoissa olevat versiot. Onneksi kankaiden valmistuksessa on edistytty. Esimerkiksi Gabardine ja venttiilit helpottivat asioita paljon. Tästä syystä suuret kaksiriviset puvut sopivat paremmin pitemmille miehille, mikä on myös otettava huomioon tällaisen miesten talvitakin kanssa.

Kaivanto

miesten talvitakki osta vastaava takki miehille pitkä lyhyt valitse syksyn kaivanto beige paita solmio

Trenssitakki on perinteinen ja ajaton malli, joka on erittäin kevyt ja sopii siten paremmin märkäkauteen, kuten myöhään syksyyn. Ulompi sadetakki luotiin vuonna 1901, kun Ison -Britannian sotaministeriö määräsi Burberry Companylle takin, jonka sanottiin olleen puolivälissä siistin sadetakin ja sotilastakin välillä. Sen nimi tulee englannista, kun taas sen linja kehittyi ajan myötä selviytyen eri muodista sata vuotta.

osta miesten talvitakki sopiva takki miehille pitkä lyhyt valitse syksyn kausitakki takasivuvyön silmukka

Perinteisesti beigeä muotoiltua muotoilua luonnehtivat seuraavat ominaisuudet: olkapehmusteet, kaksirivinen puku, leukahihna, vyö ja kolmionmuotoinen reuna, joka on lukon päällä, jotta lukitus paranee. Se on kiistatta monipuolinen vaate, joka sopii sekä muodollisiin että epävirallisiin tilanteisiin.

osta miesten talvitakki syksyn kaivanna musta paita turtleneck nilkkurit

Toiminnaltaan kuuluisa sadetakki on uloin ulkokerros. Kevyt, tyylikäs, vedenpitävä ja hyvä tuulta vastaan ​​- ihanteellinen niille päiville, jolloin sää ei oikein tiedä mitä se tekee. Nykyään on myös valikoima pituuksia ja leikkauksia. Burberryn perustaja Thomas keksi gabardiinikankaan, josta saman tuotemerkin perintömerkki leikataan edelleen. Alun perin armeijan upseereille tehdyt nykyajan tyylit sopivat kaikille muotitietoisille herroille.

Caban

osta miesten talvitakki, sopiva takki miehille pitkä lyhyt valitse talviaika Caban kolani stutzer lonkkapituinen kapteenitakki

Lukemattomat tyylikkäät miehet ovat käyttäneet vaatimatonta lonkkapituista kapteenitakkia vuosien varrella. Kuten yllä olevasta kuvasta näkyy, tyyli sopii myös pienimmille, enimmäkseen karkeille ihmisille. Villatakin alkuperä on laivastossa, minkä vuoksi ne ovat niin kestäviä ja tilaa vieviä.

osta miesten talvitakki caban kolani stutzer lonkkapituinen kapteenitakki siniset farkut

Suuret kaulukset ja massiiviset napit lisättiin pitämään huono sää loitolla. Tämä toiminto on edelleen Stutzersin hyve, mutta sen esteettiset ansiot on myös tunnustettu oikein. Lisäksi voit todella kääriä itsesi niin kutsuttuun kolaniin. Kaksirivisen leikkauksen ansiosta näytät aina tyylikkäältä.

Räätälöidyn miesten talvitakin valinta

osta miesten talvitakki sopiva takki miehille pitkä lyhyt valitse talviaikainen untuvatakki tikattu takki tähtinäkymä

Hihojen pituus ja leveys sekä rinnan leveys voivat myös korostaa kehosi muotoa räätälöidyn istuvuuden ansiosta. Sinun ei välttämättä tarvitse uhrata mukavuutta. Lisäksi jokainen vaatekappale päällyksen luomisesta käytettyihin materiaaleihin voi olla ainutlaatuinen. Voit muokata takkisi tai talvitakkisi lähes kaikissa yksityiskohdissa. Nappikiinnityksiä ja sisävuoren värejä on erilaisia, vaikka napit tai vetoketjut voivat olla poikkeuksellisia.

Previous Post
Modulaarinen talon suunnittelu lomalle keskellä metsää
Next Post
Koko kehon harjoittelu + sydän – trendikäs punta kuntoharjoitus