15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Säännölliset ja yksinkertaiset joogaharjoitukset auttavat rintojen nostamisessa ilman leikkausta

Rintojen nosto hyödyllisiä vinkkejä ja temppuja rintojen kohotus

Tästä artikkelista löydät myös ihania ideoita ja joogaharjoituksia Rintojen nosto ilman leikkausta johtaa, jos sitä tehdään säännöllisesti. Tiesitkö, että jooga on hyväksi paitsi vyötärölle, lantiolle, vatsaan, reisiin, ulkoiseen nuorentumiseen ja laihtumiseen, mutta myös rintaan. Jooga oli helppo kiristää.

Rintojen kohotus ilman leikkausta – hengitysharjoituksia

Rintojen nostoleikkaus hengittääkseen kunnolla on tärkeä asanasharjoitus

Muotoile rintasi ilman kivuliaita ja kalliita kirurgisia toimenpiteitä. Tätä varten sinun tarvitsee vain käyttää puoli tuntia päivässä rintojen kaunistamiseksi. Näytämme mielellämme kuinka!

Aloita kehon yleisellä lämmityksellä ja sitten “aurinkokompleksilla”. 3-4 toiston jälkeen aloitat “Pranajana” -tekniikalla (hengitys).

Paras tehokkaille Rintojen kohotus ilman leikkausta on “Kapalabhati” tai “vaihtoehtoinen hengitys”. Tämä tehdään ihanteellisesti “lotus” -asennossa tai istuen turkkilaisella istuimella. Varo taivuttamasta selkääsi.

Aloita sanalla “kapalabhati”. Hengitä syvään ja hitaasti nenän kautta ja yritä täyttää vatsasi ilmalla. Hengitä nopeasti, jotta voit kuulla tämän, supistamalla vatsalihaksia menlessäsi. Toista koko prosessi 20 kertaa. Jos et tunne huimausta, tee kolme 20 toiston sarjaa vaiheittain. Pidä taukoja sarjojen välillä, hengitä normaalisti. Jos olet jo oppinut tekniikan hyvin, yritä keskittää ajatuksesi napanuoratason alapuolelle.

Tällainen hengitys toimii erittäin hyvin päänsärkyä, unettomuutta ja huonoa näköä vastaan.

Rintojen kohotus ilman leikkausta – mikä on vaihtoehtoinen hengitys?

Rintojen nosto oikea hengitys vaihtoehtoinen hengitys auringonlaskuasanat

Jatka “vuorottelevaa hengitystä”. Avaa oikea käsi ja taivuta etusormi ja keskisormi. Purista oikeaa nenänonteloa peukalolla ja vasenta neljännellä sormella.

Hengitä vasemman nenän ontelon läpi 2 sekunnin ajan.

Pidätä hengitystäsi ja purista molempia sieraimia 8 sekunnin ajan.

Hengitä ulos oikean sieraimen kautta purista vasenta 4 sekunnin ajan.

Tee harjoitus vuorotellen 2 sierainta.

Se on sarja. Tee 3 näistä. Jos tunnet huimausta, aloita hengitys normaalisti sarjojen välillä tai lopeta harjoittelu.

Muita joogaharjoitusten etuja sen lisäksi Rintojen kohotus ilman leikkausta – Säännöllinen harjoittelu suojaa stressiltä ja ehkäisee mielisairauksia. Poistaa hermostuneisuuden, ärtyneisyyden jne..

Siirry asanoihin, jotka ovat hyviä rintaan. Suositellut asennot ovat vain ne, joissa on taivutus taaksepäin. Siksi tee vain niitä, joista pidät. Pidä taukoja jokaisen harjoituksen jälkeen.

Rintojen kohotus ilman leikkausta – hyödyllisiä joogaharjoituksia

Rintojen kohotusleikkausjoogaharjoitukset rinnat kaunistavat asanaa

Ensimmäinen harjoitus Rintojen kohotus ilman leikkausta , ehdotamme sinulle cobraa. Tämä on nuorentamisen asana. Sopii hyvin selkärangan ongelmiin. Tasoittaa ryppyjä, parantaa yleistä ryhtiä, muotoilee rintoja, vyötäröä, lantiota ja reisiä.

Laita kädet hartioiden alle, otsa lattialle. Työnnä päätäsi eteenpäin. Lapaluet taaksepäin, pään nosto, pakarat kireät. Jatka niin pitkälle kuin on mukava. Sinun pitäisi tehdä harjoitus jalat leveästi toisistaan, jotta se voi paremmin työskennellä rinnassasi. Hengitä ulos ja tee harjoitus vielä 3-4 kertaa.

Rintojen kohotus ilman leikkausta – jooga -asento “keula”

Rintojenkoulutus tehokas kaunis rintojen positiivinen vaikutus

Pysy vatsallasi pitääksesi “keulan” Rintojen kohotus ilman leikkausta kiinni. Hengitä rauhallisesti harjoituksen aikana. Taivuta polvia, laita kädet jalkoihisi ja nosta jalkasi ja pääsi. Joten pysy välillä 10-30 sekuntia. Jos voit, yritä keinuttaa kehoasi tässä asennossa. Jos mahdollista, tee se 5 kertaa taukojen kanssa.

Rintojen kohotus ilman leikkausta – kalajooga -asento

Rintojen nostoharjoitukset Asanat Rintojen kiristäminen Luonnonapuvälineet

Seuraava asana varten Rintojen kohotus ilman leikkausta on “kala”. Se kehittää parhaiten rintakehää, rintakehää ja kaulaa.

Aseta kädet pakaroidesi alle niin pitkälle kuin mahdollista kohti reisiäsi. Hengitä samalla, kun nostat rintaa ja kallistat päätäsi taaksepäin. Nosta rintakehäsi mahdollisimman pitkälle. 3/4 painosta on käsillä, 1/4 pään päällä. Huomaa: venytys on rintakehällä, ei lannealueella. Pidä lyhyt tauko harjoituksen jälkeen.

Rintojen kohotus ilman leikkausta – jooga -asento “Pyörä”

Rintojen kohotus jooga kehon sielu voimakkaasti sävytetty vinkkejä

Nyt tulee “pyörä”. Tämä asema Rintojen kohotus ilman leikkausta on vaikeaa, mutta sillä on kaksi kertaa parempi parantava vaikutus kuin kahdella ensimmäisellä asanalla. Jotta voisit vaikuttaa paremmin rintaan, sinun pitäisi tuntea enemmän painetta käsissäsi kuin jaloissasi. Lähtöasento: makuuasento polvilla taivutettuna tai silta (Sethu Bandhasana). Aseta kädet lähellä hartioita, kämmenet alas. Lopulta mennään varpaisiin. Nosta sitten rintakehäsi ja laita pää lattialle. Ihmisille, joilla on vähemmän vahvoja käsilihaksia, tämä on pääteasento. Ojenna sitten kädet melkein kokonaan (pitäen kyynärpäät hyvin hieman koukussa) ja ojenna jalat niin pitkälle kuin mahdollista.

Rintojen kohotus ilman leikkausta – jooga -asento “Kameli”

Rintojen nostoleikkausjooga ulkona pukeutuneena valkoiseen

Viimeinen asana Rintojen kohotus ilman leikkausta sekään ei ole helppoa. Harjoituksen nimi on “Kameli”, ja se edellyttää, että olet oppinut kaksi ensimmäistä harjoitusta erittäin hyvin.

Työnnä rintakehää eteenpäin rintakehässä, jolla kyynärpää työntää taaksepäin (hyvä joustavuus olkapäässä ja yläselässä). Kallista hitaasti taaksepäin, kunnes kädet ovat lattialla, jaloillasi tai nilkoissasi.

Rintojen kohotus ilman leikkausta – muutama harjoitus

Rintojen kohotus monimutkainen jooga -asento luonne raikas ilma

Ja lopuksi vielä muutama harjoitus Rintojen kohotus ilman leikkausta Jooga -elementtejä, joita voit tehdä.

Polvistu kannoillesi ja kuvittele, että edessäsi on köysi. Nosta kädet ylös kuin vedät köyttä. Tee se ja liikuta käsiäsi, kunnes tulet köyden pohjaan. Pidä selkä suorana. Sinun täytyy tuntea painetta rinta -alueella.

Sen jälkeen voit pysyä samassa asennossa ja kuvitella itsesi työntämästä palloa. Ojenna kädet eteenpäin, edessäsi ja purista palloa ikään kuin haluat rikkoa sen. Sen jälkeen lepää hetki.

Aseta sitten kädet toisiaan vasten ja paina niin kovaa kuin voit. Pidä taas tauko.

Rentoudu näiden harjoitusten jälkeen. Makaa selälläsi jalat hieman suorina. Aseta kädet vartalon viereen kämmenet ylöspäin. Sinun pitäisi olla erittäin mukava voidaksesi rentouttaa kaikki lihakset.

Kun olet saavuttanut sen, ajattele saavutettua tulosta. Tee harjoitukset säännöllisesti ja saat haluamasi rintojen kohotuksen nopeasti.

Previous Post
Muotoile modernit viikset – 7 nykyistä kampausta kasvoille yhdellä silmäyksellä
Next Post
Alemman vatsalihasten harjoittelu: harjoitussuunnitelma ja tehokkaimmat vatsalihakset yhdellä silmäyksellä!