15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee puutarhakoristeita betonista itse – 28 kaunista ideaa

Tee puutarhakoristeet betonista itse - beton -sieniBetoni sopii erinomaisesti puutarhan koristeluun toiveidesi mukaan. Räätälöidyt istutuskoneet, lintuhauteet, kynttilänjalat ja koristeet voidaan valmistaa nopeasti ja helposti kotona. Myös kotiäidit voivat kaataa betonia, koska se on melkein yhtä helppoa kuin kakkujen leipominen. Tutustu upeisiin ideoihimme Puutarhakoristeet betonista ja katso itse!

Betonista valmistetut puutarhakoristeet – tee itse toimivia sementtihuonekaluja

Puutarhakoriste betonista lego -sivupöydästä tekee itsestäsi modernin

Rautakaupassa 25 kilon säkki hienoa betonia maksaa noin kolme euroa. Sinun on päätettävä etukäteen, kuinka paljon betonia ja vettä tarvitset massan sekoittamiseen. Voit helposti selvittää täyttämällä valitut valumuotit vedellä ja sekoittamalla tämän määrän vettä betoniin oikeassa sekoitussuhteessa. Kaikki on pakkauksessa. Laita ensin vesi ämpäriin, lisää sitten hienoa betonia ja sekoita voimakkaasti. Joka tapauksessa seoksen ei pitäisi olla liian juoksevaa – mieluiten sen pitäisi olla taikinan sakeutta. Tarvitset edelleen sopivat muotit, käsineet, yksinkertaisen ruokaöljyn, harjan, lastan ja suojatyynyt.

Betonista valmistetut puutarhakoristeet – tee omat säiliöt kasveille

puutarhan koristelu-betoni-kasvi-ruukut-eri muodot

Heti kun betoni on sekoittunut hyvin ja se on saavuttanut halutun sakeuden, voit täyttää valmistetut valumuotit. (Vanha muovisäiliö, jota käytät sekoittamiseen, on puhdistettava mahdollisimman pian sen jälkeen.) Muovikupit, kulhot ja kakkuvuoat ovat myös täydellisiä. Ensinnäkin ne on hyvin öljytty. Kukkaruukkujen ja kynttilänjalkojen valmistukseen tarvitaan kaksi astiaa – yksi halutun kokoinen ja seuraava pienempi. Suurempi astia täytetään noin puoliväliin betonilla, minkä jälkeen paina pienempää sisään niin, että betoni täyttää myös kahden astian välisen tilan. Voit poistaa ilmakuplat betonista ravistamalla purkkia varovasti ja napauttamalla lattiaa. Voit poistaa luomuksesi muotista 24 tunnin kuluttua.

Betonilamppu DIY – Ohjeita ja ideoita betonilamppujen valmistamiseen itse

Tee oma betoninen kukkaruukku sisä- ja ulkotiloihin – 5 tehokasta ideaa ja ohjeet

Mitä tehdä betonin kanssa 6 ohjeita betonin koristeluun ja hyödyllisiin DIY -projekteihin

Puutarhakoriste betonista käsineillä

puutarhakoriste betonista käsin kukkaruukku mehevä aloe vera

puutarhan koristelu betonista ohjeet käsineet kumi idea

Tavallisilla kumikäsineillä tai lääketieteellisillä käsineillä tällaisia ​​mielenkiintoisia kukkaruukkuja voidaan valmistaa myös betonista puutarhakoristeina. Betoniseos kaadetaan yksinkertaisesti käsineisiin. Nyt voit muokata sormiasi haluamallasi tavalla. Tukien avulla voit pitää sormiasi pystyssä, kunnes seos on kovettunut. Poista sitten käsineet. Laita ruukkumaata kämmenellesi ja istuta kasveja kohtuullisen lyhyillä juurilla, esimerkiksi mehikasveilla.

puutarhan koristelu-betoni-tee-se-itse-kädet-kumikäsineet-istutuskoneet

Tällä tavalla voit suunnitella kädet haluamaasi muotoon. Nyrkki voi tehdä maalla täytetyn maljakon tehtävän. Jos sinulla on tarvittavat työkalut käsillä, voit myös jauhaa pieniä yksityiskohtia betonikäsiisi. Näitä ovat esimerkiksi kynnet ja taitokset sorminivelissä. Kädet näyttävät paljon realistisemmilta kuin betonista tehdyt puutarhakoristeet.

puutarha-sisustus-betoni-kumisaappaat-luova-kylvökone

Voit myös tehdä tällaisia ​​betonisia kumisaappaita samalla tavalla. Paras tapa saada ontelo on laittaa leveä putki saappaan keskelle ennen kaatamista. Voit öljyttää tämän putken etukäteen ja se pysyy tavaratilassa, kunnes betoniseos on kuivunut. Seuraavaksi voit leikata saappaat niin, että jäljelle jää vain betonikoriste. Voit myös jättää saappaan pohjan betonin päälle. Muut koristeet, kuten jouset, ovat enemmän kuin vain sallittuja. Ne saavat betoniset kumisaappaat näyttämään paljon miellyttävämmiltä. Voit myös käyttää värejä suunnittelussa.

Puutarhan koristelu-betoni-suihkulähde-downpipe-irvikuva

Olet luultavasti tuttu sadevesikourun korkeiden päiden ongelmasta, joka varmistaa, että sadevesi luo reikiä nurmikolle tai sängylle. Yksinkertainen kivilaatta on sopiva ratkaisu, mutta ei läheskään yhtä kaunis kuin tämä idea betonilevyistä. Lehtien muodot sopivat myös erinomaisesti muihin ideoihin betonista valmistetuille puutarhakoristeille. Tee esimerkiksi vesielementti useista erikokoisista lehdistä tai käytä kaarevaa lehteä kukkaruukuna. Jos haluat oppia tekemään tällaisia ​​lehtimuotoja, katso alla olevat ohjeet.

Tee-se-itse-puutarhakoristeet, jotka on valmistettu betoni-raparperilehtien muotista

Raparperilehdet ovat erityisen sopivia tähän tarkoitukseen, koska ne ovat kauniita ja suuria ja lehtisuonet on helppo nähdä. Muodosta ensin pieni kumpu hiekasta. Tämä luo kaarevan muodon. Aseta arkki tämän kumpun päälle ja peitä se sitten kalvolla. Levitä sitten betoniseos kalvolle, jonka on sitten kovetettava vähintään kaksi päivää.

Puutarhakoriste betonista, itse valmistetuista, suihkulähteen lehdistä

Tällaisilla lehdillä voidaan luoda unenomainen betonikoriste puutarhaan. Entä tällainen vesiputous? Kuinka monta kerrosta käytät, on täysin sinun päätöksesi. On tärkeää, että lehdet kasvavat ja kasvavat ylhäältä alas. Koska niin ne tulevat omakseen. Lehtien kärjet tulee taivuttaa hieman alaspäin, jotta vesi muodostaa vesiputouksen oikeaan paikkaan. Kun olet koonnut suihkulähteen ja anna veden valua, katso, mihin vesi osuu vastaavaan alalehteen. Aseta kivi kerrallaan, jotta vesi ei syövyttäisi betonia ajan mittaan.

puutarhan koristelu-betoni-suurilehtiset muotit

Tietysti raparperilehteä ei välttämättä tarvitse käyttää. Myös muiden muotojen lehdet näyttävät kauniilta ja niitä voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin. Suunnittele pienet sivupöydät kullekin kaudelle maalaamalla ne sopivilla väreillä. Voit myös tehdä pöydän jalustan betonista tai käyttää luonnonkiveä, jonka pinta on suora.

puutarhan koristelu-betoni-raparperi-lehdet-kotitekoinen

Valmiita sivupöytiä ei voi käyttää vain juomien sijoittamiseen. Puutarhan keskellä voit myös näyttää istutuskoneesi ja kukkaruukut. Jos käytät eri korkeuksia tähän, kasvit tulevat omilleen ja hylly on katseenvangitsija itsessään! Lisäksi materiaali on säänkestävää eikä se vaurioidu kuumuudesta ja pakkasesta.

Tee betoniastiat itse

Betoninen puutarhan sisustus kukkaruukku tähti muoto idea narsissit

Valmista betonikulhoja

puutarhan koristelu betonikasveista ruukku diy muoto

tasainen. bg

Puutarhan koristelu-betoni-kukka-potti-kakku

puutarhan koristelu-betoni-istutin-japanilainen vaahtera

puutarhan koristelu-betoni-kukkaruukut-eri muodot

puutarha-sisustus-betoni-istutus-yksinkertainen-projekti

Puutarhakoriste betonista, kynttilänjalka, lyhty, lasi, hiekka täynnä

puutarha-sisustus-betoni-tee-itse-lämpökynttilänpidike

Silikoninen leivontamuotti ruusuja

puutarhan koristelu-betoni-ruusut-silikoni-muffinsimuotti

Tee pöytäliinat itse betonista

puutarhakoriste-betoni-pöytäliina-paino-kukka-perhonen

puutarhan koristelu-betoni-askelkivikärkiset doilies

Puutarhan koristelu-betoni-pyöreä-askelkivi-kuvio-rakenne

puutarha-sisustus-betonipallot-tee-itse-kukkapenkit

puutarhan koristelu-betoni-lasi-lämpökynttilänpidike-

Previous Post
Puutarhasuunnittelu – 107 kuvaa, kauniita puutarhaideoita ja tyylejä
Next Post
Kymmenen parasta kardiolaitetta tehokkaaseen kestävyysharjoitteluun kuntosalilla!