15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Rantahuvila Balin saarella Indonesiassa

Palmujen uima -allas

Henkeäsalpaavan kaunis huvila Balin saaren rannalla Indonesiassa kiehtoo ylellisellä mutta myös perinteisellä tyylillään. Trooppinen lämmin saari houkuttelee vuosittain tuhansia turisteja ja kiehtoo heitä eksoottisuudella Intian valtamerellä. Sijainnin mukaisesti huvila on 150 metrin päässä Cemagin rannalta. Yksityisiä rantataloja ja huviloita Balin lounaispuolella on vuokrattavissa. Katsotaanpa.

Villa rannalla- paratiisi maan päällä

Sisäänkäynti luonnonkiviseinäportit

Tämä ylellinen Huvila rannalla Cemagissa on viisi makuuhuonetta ja viisi kylpyhuonetta, joissa on perinteiset ja modernit kalusteet. Heti kun astut sisään eteiseen, menet läpi massiivisia puisia portteja, jotka on taiteellisesti suunniteltu, ja tapaat luonnon kivisen seinän ja puron tuoksun kanssa sen pienillä salaojilla, jotka toivottavat meidät tervetulleiksi. Tiiliseinät riippuvilla kasveilla saavat meidät tuntemaan olonsa mukavaksi. Vierailija voi rentoutua pitkältä matkalta valtavilla sohvilla ja suurilla, pehmeillä nojatuoleilla. Tämä huvila kiehtoo suurella alueellaan paitsi sisällä myös ulkona. Katetulla verannalla on suuri pöytä ja tuolit, jotka on valmistettu tummasta puusta, ja voit nauttia mukavan illallisen ystäviesi, kumppanisi tai perheesi kanssa. Juuri leikatut nurmikot ja uima -allas tarjoavat sinulle mahdollisuuden kokea yksityinen onnesi ja ilosi. Eksoottiset maisemat palmuineen symboloivat tropiikkia. Se on paratiisi maan päällä ja puhdas kokemus hienoille makuille.

Viiden makuuhuoneen huvila rannalla

Näkymä merelle

Nuku kuin kuningas viidessä makuuhuoneessa! Kukapa ei sitä halua ?! Ota rakkaasi ja nauti upeasta ajasta Balilla, Indonesiassa. Ylellinen rantahuvila säilyttää perinteisen ja klassisen sisustuksen huoneissa, mutta siinä on moderneja elementtejä ja se muistuttaa siitä, että sinua ei unohdeta täällä. Nuku pehmeillä, suurilla parivuoteilla, juo kahvia ja nauti kirjasta iltapäivällä massiivisilla rottinkikalusteilla tai tyynyjen ympäröimänä sohvalla ja ennen kuin menet nukkumaan, valloittaa sinut majesteettisella voimallaan.

 Jaetut romanttiset kulmat istua ja nauttia

Veranda-mt-puutarhakalusteet-istua

Koe auringonlasku takan ympärillä

Garden-house-in-Bali-in-Cemagi

Upea maisema huvilan ympärillä

Näkymä merelle ja rannalle

Ota aurinkoa ja rentoudu huvilan puutarhassa

Puutarha-uima-allas-Bali-talo

Viisi makuuhuonetta, joissa on perinteiset kalusteet

Sohva ja sohvapöytä-harmaa-lattia-toinen kerrosMakuuhuone pesuallasSisääntulo-sohva-pinta ja nojatuolit

Previous Post
Lasista valmistetut huonekalut viehättävät arkkitehtonisella ilmeellään
Next Post
Tee paperipusseja ja koristele väreillä – tee itse -ideoita ohjeiden avulla