15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Viehättävä asuntosuunnittelu Singaporesta

Suunnittelija Stanley Tham

 moderni olohuone keltaisilla huonekaluilla

KNQ Associatesin sisustussuunnittelija Stanley Tham on sisustanut pienen mutta kodikkaan asunnon Leicester Roadilla, Singaporessa. Moderni Asunnon suunnittelu pitäisi olla mukava koti pariskunnalle. Rauhallinen ja rauhallinen ympäristö, joka on samalla täynnä energiaa, oli sisustuksen päätavoite. Tätä tarkoitusta varten valittiin minimalistiset huonekalut ja lempeät pastellivärit.

Moderni huoneistosuunnittelu energiselle pariskunnalle

tyylikäs sisustus - mukava sohva

Moderniin suunnitteluun Asunnon suunnittelu suunnittelijoilla oli rajallinen asuintila. Asunto riitti kahdelle henkilölle, mutta kaikki nauttivat tilavasta huoneesta, eikö? Suunnittelijat valitsivat minimalistiset huonekalut, joissa on selkeät muodot ja linjat, jotka luovat silti mukavan kodin.

Värillinen sisustus – tyylikäs asunnon suunnittelu

vaaleanpunainen makuuhuone, jossa on tyylikäs puinen toimisto

tyylikäs makuuhuone - vaaleanpunainen sänky

Erityistä tässä Asunnon suunnittelu on värimaailma – värit, kuten keltainen, korostavat aksentteja ja sopivat hyvin valkoisten seinien ja kattojen kanssa. Keltainen symboloi iloa ja luo onnellisen ilmapiirin jokaiseen huoneeseen. Makuuhuone ja kaappi on sisustettu täysin erilaisilla värimalleilla. Vaaleanpunaiset ja valkoiset elementit yhdistetään puupintoihin lämpimän ilmeen saamiseksi. Makuuhuoneessa on romanttinen ja rauhallinen ilmapiiri.

Kirjailija K.H. Christova

 Värilliset aksentit modernissa huoneistossa

vaaleanpunainen makuuhuone uudella valaistuksella

moderni olohuone, jossa on keltainen sisustus

Previous Post
H2O Architectsin moderni lastenhuoneen suunnitteluidea