15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni talon arkkitehtuuri suurella ulkouima -altaalla

Moderni taloarkkitehtuuri Etelä -Afrikka

Metropolis Design on erikoistunut projekteihin  moderni taloarkkitehtuuri, joka yhdistää ylellisyyden ja mukavuuden saman katon alle. Ehkä juuri niiden monimuotoisuuden ja asiakaslähtöisen suunnittelun ansiosta niiden suosio kasvaa edelleen. Esimerkkinä tästä aiomme näyttää sinulle talosuunnittelun, jossa yhdistyvät aivan upea sijainti ja upea muotoilu. Talo kutsuttiin erittäin asianmukaisesti kylpylähuoneeksi ja se sijaitsee Kapkaupungin esikaupungissa, Etelä -Afrikassa. Vuonna 2011 rakennettu, se on sataprosenttinen menestys suunnittelustudiossa.

Moderni taloarkkitehtuuri Etelä -Afrikasta

suuri uima-allas-ulko-patio

Kylpylä tarjoaa turvapaikan kaikille, jotka haluavat rentoutua. Innovatiivisen suunnittelun ansiosta se sopii moderni taloarkkitehtuuri hienoa ympäristössään. Mielenkiintoiset puuelementit ja pyöreä pohja houkuttelevat kaikkien huomion. Runsaasti lasitettu julkisivu tarjoaa upeat näkymät kauniille alueelle ja ulkouima -altaalle. Talo näyttää lämpimältä ja valoisalta lämpimän puun värin ja valkoisten huonekalujen ansiosta. Hieman eksoottinen ilmapiiri luodaan valittujen koriste -esineiden ansiosta.

 Moderni taloarkkitehtuuri inspiroi tyylikkäillä sisätiloilla

Olohuone-valkoinen-sohva-tuolit-mökki

avoin oleskelutila lasi julkisivu loma -asunto

Sisätiloissa moderni taloarkkitehtuuri alkaen Metropolin suunnittelu näet jälleen paljon lasia, puuta ja valkoisia huonekaluja. Suuri patio on liitetty saumattomasti sisätilaan suuren lasilevyn oven kautta. Ruokailutilan marmoripöytä herättää kaikkien huomion. Suuri ulkouima -allas lupaa monia miellyttäviä tunteja ystävien ja perheen kanssa.

kamarineito

Mökki puurakenne

Moderni pieni keittiösaari

moderni-pieni-keittiö-talo-arkkitehtuuri

Marmorilaatat kylpyhuoneessa

Marmorinen kylpyhuone lasiseinäsuihku

Moderni talon arkkitehtuuri – suunnitelma

Moderni talosuunnitelma

Previous Post
Suunnittele lastenhuoneita – Caroti -merikoristeita ja huonekaluja
Next Post
Luova puutarhaidea – istuta kukkia houkuttelevasti ja luo illuusioita