15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pese hiukset ruisjauholla – uusi kauneuden salaisuus!

Hiusten pesu ruisjauhoilla

Meidän aikanamme shampoo on välttämättömyys. Kaikilla on se ja kaikki käyttävät sitä. Useimmat shampoot koostuvat useista ainesosista, joista lähes kaikki ovat kemikaaleja. Jos luet ainesosat, löydät mahdolliset syöpää aiheuttavat aineet, sakeuttamisaineet, keinotekoiset tuoksut ja värit. Hyvä uutinen on, että niille teistä, jotka haluavat tehdä hiuksille palveluksen, on paljon vaihtoehtoja. Kuten esimerkiksi ruisjauho. Kyllä luit oikein! Oletko utelias? Lue sitten, niin kerromme sinulle, kuinka pestä hiuksesi ruisjauholla ja mitä hyötyä siitä on.

Hiusten pesu ruisjauholla – hyödyt

Hiusten pesu ruisjauheshampoolla Hyödyt Vinkkejä

Ruisjauho sisältää runsaasti vitamiineja, proteiineja ja kivennäisaineita. Se sisältää kaikki B-ryhmän vitamiinit, 3-vitamiinin, omega-3-rasvahapot ja monia muita ravintoaineita, jotka tukevat hiuksiasi kasvussa ja uudistumisessa. Ruisjauho on myös luonnollisesti PH-neutraali ja arvoltaan 5,5 se vastaa ihomme arvoa, joten seuraava huuhtelu ei ole tarpeen.

Pese hiuksesi ruisjauholla ja tee oma naamio

Hiuksesi hyötyvät paljon enemmän ruisjauhoista kuin useimmista markkinoilla olevista kosmetiikkatuotteista. Jos peset hiuksesi säännöllisesti ruisjauholla, huomaat seuraavat tulokset:

 • Hiuksillasi on loistava kiilto ja älä rasvaa niin nopeasti
 • Vahvistaa munarakkuloita ja auttaa hiustenlähtöä vastaan
 •  Hiuksesi on vain puhdistettu eikä rasvaa poistettu. Muutaman viikon kuluttua päänahan pitäisi tuottaa vähemmän talia ja myös hiusten pesujen välit pidentyvät
 • Parantaa päänahan ja taistelee sieni -infektioita vastaan
 • Nopeuttaa hiusten kasvua

Hiusten pesu ruisjauholla – vaiheittaiset ohjeet

Hiusten pesu ruisjauhojen eduilla ja vinkeillä

Jotta hiuksesi eivät tarttuisi niiden päähän, sinun on tiedettävä muutamia pieniä temppuja – mikä jauho on paras, miten se valmistetaan ja miten huuhdellaan hiukset ruisjauhon pesun jälkeen. Jo ensimmäisen käytön jälkeen huomaat, että koko prosessi on hieman työläs, mutta se on todella sen arvoista!

 • Paras käyttää hienoksi jauhettua orgaanista ruisjauhoa. Jotta seoksessa ei olisi paakkuja, on parasta ensin seuloa jauhot tai antaa valmisseoksen hautua 10-15 minuuttia
 • Että vettä pitäisi olla mahdollisimman haaleaa, mutta ei liian kuumaa. Se on Lämpötila 35-40 astetta suositellaan.
 • Jauhomassaa ei saa lyödä, vaan sekoittaa vain varovasti vispilällä.

Tee ruisjauheshampoo kaikille hiustyypeille

Tee omat hiuksesi ruisjauholla kotona

Ruisjauho shampoo perusresepti:

 • 3-4 rkl ruisjauhoa
 • hyvä loraus haaleaa vettä, kunnes jauhoseos muistuttaa nestemäistä tahnaa.

Kuivien hiusten peseminen ruisjauhoreseptillä:

 • 50 g ruisjauhoja
 • Valitsemasi kuivatut yrtit (kamomilla, nokkonen tai salvia)
 • Lusikallinen sinappijauhetta
 • Lusikallinen inkiväärijauhetta tai veitsen kärki tuoretta inkivääriä
 • Valitsemasi eteerinen öljy

Valmistautuminen:  Anna ensin hienonnettujen yrttien käydä fermentoidussa kiehuvassa vedessä 30-40 minuuttia. Lisää kuivat aineet ja sekoita hyvin, kunnes saadaan kermainen sakeus.

Hiusten pesu ruisjauholla Hiustenlähtö Haitat Edut

Rasvaisten hiusten pesu ruisjauholla:

 • Perusreseptin mukaan valmistettu ruisjauheshampoo
 • Lusikallinen sinappijauhetta
 • Valitsemasi eteerinen öljy

Valmistautuminen: Sekoita kaikki yhteen, levitä hiuksiin ja anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Tämä resepti stimuloi myös hiusten kasvua.

Hiusten pesu ruisjauhoilla

Jos olet ulkona ja sinulla ei ole mahdollisuutta käydä suihkussa ja pestä hiuksesi, voit Ruisjauho kuivashampoona käyttää. Ota vain kourallinen ruisjauhoa, hiero sitä varovasti hiusten juurille ja kampaa sitten. Tulet hämmästymään siitä, kuinka hiuksesi loistavat jälkikäteen.

Ja entä yksi Hiusten naamio ruisjauhoilla?

 • 2 rkl ruisjauhoa
 • 1 rkl hunajaa
 • 1 rkl smetanaa, jonka rasvapitoisuus on 20%
 • Muutama tippa eteeristä öljyä
 • Vähän haaleaa vettä

Valmistautuminen: Sekoita jauhot ja hunaja veden kanssa kulhossa. Lisää smetana ja öljy ja anna seistä noin 5 minuuttia. Seoksen ei pitäisi olla liian vetistä. Levitä kosteisiin hiuksiin ja anna vaikuttaa 15-20 minuuttia. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä

Hiusten pesu ruisjauholla Hiusten naamio ruisjauhoista

Meillä on vielä resepti sinulle Hiusnaamio ruisjauholla ja nokkosella kuiville hiuksille:

 • 4 rkl ruisjauhoa
 • 1 muna
 • Kuivattuja nokkosen lehtiä

Valmistautuminen:

 1. Laita kuivatut nokkosenlehdet lasilliseen kiehuvaa vettä ja anna niiden hautua 4 tuntia.
 2. Lisää ruisjauhot ja muna, sekoita kaikki hyvin.
 3. Levitä naamio kuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa 1 tunti. On parasta huuhdella hieman viileällä vedellä

Hiusten pesu ruisjauholla – ohjeet niiden levittämisestä

Hiusten pesu ruisjauholla resepti hiusnaamio ruisjauholla

Tahna on parasta levittää hiuksiin vaiheittain. Koska koostumus ei saa tulla liian paksuksi, levitys on hieman aikaa vievämpää ja kestää noin 5-10 minuuttia. Jos olet koskaan käyttänyt luonnonkosmetiikan shampoota, sinun pitäisi myös tietää se – sinun ei pitäisi myöskään toivoa vaahtoa. Ja täältä tulee salainen vinkki meiltä, ​​jotta hiusten pesu ruisjauholla toimii paremmin – jaa yksittäiset osat ja laita osa ruisjauheshampoosta sekä päänahalle että hieman pituuksiin. On parasta jättää tahna päälle 20 minuutiksi. Älä unohda korviasi, koska tähän jauhojäänteet kerääntyvät. Jos huuhtelun jälkeen on jäämiä, ravista hiuksiasi ylösalaisin tai käytä karkeaa kampaa nopeuttaaksesi sitä ja kuoret tulevat ulos, joten älä panikoi! Koska jauhot haihtuvat nopeasti veden mukana (tämä ei saa olla liian kuumaa), sinun ei pitäisi huolehtia siitä, tukkeeko viemärisi.

Vaihtaminen normaalista ruisjauhoisesta shampoosta Vinkkejä

Pese hiukset ruisjauholla ja vaihda normaaliin shampoon

Älä odota välitöntä tulosta, kun peset hiuksesi ruisjauholla ensimmäistä kertaa. Sekä hiuksilla että päänahalla kestää jonkin aikaa tottua tähän muutokseen, koska eri muotoiluaineet ja muut kemialliset elementit ovat jo tarpeeksi stressaantuneita. Hiusten elvyttäminen kestää jonkin aikaa kaikkien tavallisten shampojen kovien ainesosien aiheuttamien vahinkojen jälkeen. Kauniit lukkosi voivat näyttää aluksi hieman tylsältä, tyylikkäältä ja elottomalta, joten ole kärsivällinen ja seuraa vinkkejä, jotka auttavat sinua selviytymään tästä siirtymäkaudesta!

Luopua shampoopesu hiuksista ruisjauholla

 • Älä kampaa hiuksiasi liian kovaa ja aggressiivisesti ruisjauheseoksen levittämisen jälkeen.
 • Hieman hilseä voi kehittyä muutaman ensimmäisen käyttökerran jälkeen, mutta sinun ei pitäisi huolehtia siitä. Näin päänahka pääsee eroon kuolleista soluista ja aktiivisten kemiallisten aineiden jäämistä.
 • Hiukset tulee pestä ruisjauholla enintään 2 kertaa viikossa.
 • Noin 5 käyttökerran jälkeen huomaat eron – hiuksesi ovat muuttuneet vaaleammiksi, kiiltävämmiksi ja uudistuneet täysin.
 • Lisää säännöllisesti uusia ainesosia ruisjauheshampoosi, koska hiuksemme tottuvat nopeasti tiettyihin ainesosiin. Esimerkiksi muna, sitruunamehu, yrtit jne..

Hiusten pesu ruisjauholla terveiden hiusten saamiseksi

Monet teistä saattavat ihmetellä, voisitteko käyttää tavallista shampoota silloin tällöin. Sopeutumisvaiheen aikana emme suosittele sitä – päänahkasi on opittava, että hiusten pesu ruisjauholla ei ole kertaluonteinen poikkeus, vaan se pysyy sellaisena tästä lähtien. Kun pää ja hiukset ovat säätäneet oikein, voit poikkeuksellisesti käyttää shampoota tai hiussaippuaa. Haluamme kuitenkin varoittaa, että hilse voi joskus olla sivuvaikutus! Kehotamme olemaan jatkuvasti vaihtamatta edestakaisin, varsinkin jos sinulla on hilseongelmia. Näin tehdessäsi sabotoit itseäsi ja hiuksesi eivät voi täysin ja pysyvästi sopeutua yhteen tai toiseen.

Hiusten pesu ruisjauholla – jolle se ei sovi

Hiusten pesu ruisjauhoilla vinkkejä ja temppuja

Valitettavasti valtavista positiivisista ominaisuuksista huolimatta hiusten peseminen ruisjauholla on ei sovi kaikille. 

 •  Ihmiset, yksi Gluteeni -intoleranssi kannattaa ehdottomasti välttää ruisjauhojen käyttöä shampoona. Uskotaan, että kun sitä käytetään ulkoisesti, se voi aiheuttaa negatiivisen reaktion, koska päänahka imee jauhot.
 • Värjättyjen hiusten peseminen ruisjauholla ei myöskään ole hyvä idea. Rakeilla on hiova vaikutus hiuksiin pesemällä pigmentti pois ja häivyttämällä keinotekoinen väri.
 • Kuivaan seborreaan ja seborrooiseen ihottumaan Päänahan alle voi jäädä jauhoja, mikä voi aiheuttaa mikro-ärsytystä ja lisätä kutinaa. Ennen kuin vaihdat ruisjauho -shampoon, ota ensin yhteys lääkäriisi

Hiusten pesu ruisjauholla - edut ja haitat

Previous Post
15 inspiroivaa lastentarhaideaa – makuuhuoneen sisustus tytöille
Next Post
Moderni peili käytävällä – koristeellinen aksentti, jolla on suuri vaikutus