15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee-se-itse koruteline-luo tilaa korvakorullesi

DIY -korut ovat valmiina puun muotoisina

Katso tämä suloinen Tee-se-itse koruteline puun muodossa. Jossain vaiheessa jokainen nainen joutui ongelmaan löytääkseen lukuisat korvakorut erittäin vaikeasti korulaatikosta. Siksi tarjoamme sinulle yksinkertaisen ja käytännöllisen ratkaisun. Tee omat koruja puun muotoiset korvakorut ja löydä asuusi sopivat korut nopeasti ja helposti.

Tee-se-itse-korutelineiden materiaalit

DIY -koruteline puun muotoisena, reiät valinnaisia

Tarvitset seuraavia materiaaleja Tee-se-itse koruteline: Pahvipaperi, joka voidaan leikata saksilla (esimerkiksi kenkälaatikosta); Sakset; Valitsemasi väri; Liimapistooli; Rei’itin.

Tee-se-itse koruteline-ensimmäinen

DIY -koruteline puun muotoisessa mallissa

Aloita siitä Tee-se-itse koruteline, tekemällä tämän sapluuna tulosta ne ja piirrä ne pahville. Voit tietysti laittaa reiät laatikkoon, jos haluat. Voit käyttää tähän esimerkiksi reikää.

Vaihe kaksi

DIY -korut seisovat puun, korttipaikan muodossa

Seuraava askel Tee-se-itse koruteline on leikata muoto ja tehdä reikiä. Uran tulee olla yhtä leveä, jotta se mahtuu toiseen osaan.

Vaihe kolme

DIY koruteline puun muotoisessa pahvissa

Kun olet leikannut puun muotoiset osat, liu’uta ne yhteen. Jos olet käyttänyt annettua mallia ja noudattanut ohjeita huolellisesti, näiden kahden osan pitäisi mennä melko hyvin yhteen.

Vaihe neljä

Kokoa koruteline niin saat itsesi puun muotoiseksi

Jos haluat varmistaa omasi Tee-se-itse koruteline on tiukasti koottu, liimaa kahden osan leikkauspisteet yhteen liimapistoolin kanssa. Sinulla on nyt luova valinta koristella korutelineesi makusi mukaan. Valitse värit ja kuviot ja luo ihastuttava puumainen koruteline. Laita sitten korvakorut reikiin ja sinulla on kotitekoinen pahvi koruteline valmiina.

Korvakorut korvakorulle ovat valmiit

DIY -koruteline puun muotoisissa korvakoruissa

 Pahvi korut seisovat yksityiskohdissa

    DIY -korut seisovat puun koristeen muodossa

Previous Post
LED -hehkuvat kengät: lenkkaritrendi nuorten keskuudessa, mutta ei vain
Next Post
Hyviä ideoita pääsiäismunien päälle laittamiseen ja ohjeet tehdä se itse