15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Syksyn pöytäkoristeideoita – helppo käsitellä

Auringonkukkakimppu puutarhapöydän koristelu

Syksy on jo täällä ja lumoaa kirkkailla väreillä. Etsimme ympärillemme uusia ideoita ja mielenkiintoisia ehdotuksia Syksyn pöydän koristelu kerättyjä – niitä on helppo käyttää käsitöihin ja ne voivat toimia koristeena päivällä tai illalla. Anna itsesi inspiroida ja luo kutsuva ja kodikas tunnelma kotona!

Syksyn pöytäkoristeet – valitse oikea pöytäliina ja astiat

Pöydän koristelu syksyn krysanteemit

Kun odotat vieraita tai sinulla on vain kodikas tunnelma Syksyn pöydän koristelu aloita taulukosta. Jotta sisustus tulee omaksi ja saavuttaa oikean vaikutuksen, sinun on suunniteltava pöytä sen mukaisesti. Jos sinulla on moderni sisustus valkoisilla ja moderneilla huonekaluilla, voit valita kahdesta vaihtoehdosta – voit kattaa koko pöydän viihtyisillä syksyn väreillä varustetulla pöytäliinalla. Toinen vaihtoehto erittäin modernin pöydän sisustamiseen on tehdä ilman pöytäliinaa ja koristella sen sijaan kultaisilla ja hopeisilla kurpitsilla. Jos sinulla on puinen pöytä, voit jättää sen ilman pöytäliinaa – tämä tekee syksyn pöytäkoristeesta luonnollisemman.

Syksyn pöydän koristelu – värimaailmat

Gladiolus syksy kukka puutarha pöytä koristelu

Jos Syksyn pöydän koristelu, jonka haluat laittaa päälle myöhemmin, on värikäs / paljon kukkia eri väreissä / valitse tavallinen pöytäliina neutraalilla, luonnollisella värillä, kuten vaalean beige tai vihreä. Lautasliinat voivat olla kontrastivärisiä ja jopa syksyn lehtien muotoisia. Ja päinvastoin – jos sinulla on värikäs pöytäliina, voit koristella sen yksinkertaisilla yksivärisillä kurpitsilla. Meillä on täällä mielenkiintoinen vaihtoehto – pöytäliina on koristeltu auringonkukan motiiveilla ja pöytä on koristeltu kukkakimpulla.

Syksyn pöytäkoristeet – valitse oikeat kukat ja kynttilät

vihreä-tuore-syksy-pöydän koristelu

Joten tuoretta Syksyn pöydän koristelu tarvitset valkoisia mini -kurpitsia, sammalta ja valkoisia kynttilöitä – vihreään koristeluun ja syksyn lehtiä ja syksyn kukkia oranssinväristen kynttilöiden kanssa iloiseen koristeluun. Syksyn kukat, kuten vuokot, krysanteemit tai gladiolit, näyttävät hyviltä, ​​mutta epätavallinen yhdistelmä valkoisia ruusuja ja omenoita kääntää varmasti päät. Pienet kurpitsat voivat toimia kynttilänjaloina, valinnaisesti voit ostaa lyhdyt lisää charmia ja romantiikkaa. Järjestä kynttilät eri korkeuksille niin, että illalla luodaan maaginen ilmapiiri.

Toivomme, että nautit omien käsityösi tekemisestä Syksyn pöydän koristelu !

Tuoreet valkoiset kukat pöydällä

valkoiset ruusut syksyinen pöytä

Lyhty ja kynttilät pöytäkoristeina

Lyhty kynttilä syksyn pöydän koristelu

Kurpitsat pöydällä syksyn koristeena

Kurpitsapöydän syksyn koristelu

Kultaisia ​​kurpitsia pöytäkoristeina

kultainen kurpitsa pöytä koristelu

Tyylikkäät pöytäkoristeet syksyllä

tyylikkäitä pöytäkoristeita syksyllä

Syksyn pöytäkoristeet

Syksyn pöydän koristelu omena

Previous Post
Tee-se-itse koruteline-luo tilaa korvakorullesi
Next Post
Optimoi juoksumaton kunto – 9 menetelmää, jotka lisäävät hauskanpitoa harjoittelun aikana