15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

House La Punta – Ylellinen minimalistinen talo Meksikossa

minimalistinen-talo-meksiko-ulkopuoli

Tyylikäs “La Punta House” on Minimalistinen talo,  rakennettu kolmessa kerroksessa. Talo sijaitsee Bosques de las Lomasissa, Mexico Cityn länsiosassa. Lahjakkaat arkkitehdit “Central de Arquitectura” suunnittelivat tämän jännittävän modernin kodin. Kaksi lineaarista rakennusta on pinottu päällekkäin, mikä johtaa dramaattisesti ulokkeelliseen L-muotoiseen rakenteeseen. Minimalistinen tyyli on moderni, mutta kontrasti erittäin hienosti alueen rakennusten kanssa klassisemmassa tyylissä.

Ylellinen koti minimalistisella tyylillä

ylellinen talo-minimalistinen tyyli

Sisä- ja ulkotilojen yhdistäminen on ilmeistä. Paljon huomiota on kiinnitetty tyylikkäästi korotetun terassin sisällyttämiseen päärakenteeseen. Tämä upea ulkotila kodista minimalistinen tyyli jatkaa kulmikkaiden muotojen ja tasojen teemaa. Kuitenkin rehevä istutus ja hiljainen uima -allasalue tarjoavat vihreän näkökohdan, joka antaa rauhallisuuden tunteen alakerrassa. Lisää julkisia perhehuoneita sijaitsee pohjakerroksessa. Siihen kuuluu keittiö, ruokailutila, iso olohuone ja ulkotilat ihastuttavalla patiolla. Tässä ylellisessä talossa minimalistiseen tyyliin Kaikissa alemmissa huoneissa on avoin konsepti, ja lasiseinät mahdollistavat tehokkaan yhteyden sisä- ja ulkotilojen välillä. Tämä on todella luksusasumisen koti. Tämän asian havainnollistamiseksi kellarissa on kuuden auton autotalli. Siinä on myös erillinen huone kuljettajille ja käytännöllinen kylpyhuone tilavan leikkihuoneen lisäksi.

Ylellinen minimalistinen talo – terassi

ylellinen-minimalistinen-talon terassi

Yksityiset asuintilat, myös I.m minimalistinen tyyli, ovat talon toisessa kerroksessa. Huoneet ovat tilavia, upeasti sisustettuja ja tarjoavat asukkaille upeat näkymät ympäröivälle alueelle. Kaikissa neljässä ylellisessä makuuhuoneessa on oma kylpyhuone ja ylelliset koristeet, makuuhuoneessa on myös tilava pukuhuone. Ylimääräinen olohuone ja työhuone tarjoavat enemmän kuin tarpeeksi tilaa perheelle nauttia viihteestä, rentoutumisesta ja jopa työstä.

Maisemasuunnittelu minimalistisessa talossa Meksikossa

ylellinen koti meksiko maisema

Kuten sinä tästä Minimalistinen talo odottaa sen olevan yksinkertainen, mutta tyylikkäästi sisustettu. Tarpeettomalle sotkulle ei ole tilaa, joten säilytystilaa on riittävästi asuintilan pitämiseksi siistinä. Ylellinen sisustus keskittyy jännittäviin ja kalliisiin materiaaleihin, joita on lisätty seinille, lattioille ja pinnoille. Tällä tavoin erilaiset hienovaraiset värit, tekstuurit ja kuviot luovat esteettisyyden ja lisäävät elinvoimaa ylelliseen sisustukseen.

kirjoittanut Jaz

Maaginen valaistus – minimalistinen arkkitehtuuri Meksikossa

maaginen valaistus-minimalistinen arkkitehtuuri-Meksiko

Suunnitellut Arquitectura -keskus

Lasiseinät minimalistisesta talosta Meksikossa

lasiseinät-minimalistinen-talo-Meksiko

Sisustussuunnittelu

minimalistinen talon sisustus

Olohuone – minimalistinen sisustus

minimalistinen olohuone

  Arkkitehtisuunnitelmat Central de Arquitectos

minimalistinen talosuunnitelma minimalistinen talon suunnittelusuunnitelma2 minimalistinen talon suunnittelusuunnitelma 3 minimalistinen talon suunnittelusuunnitelma 4 minimalistinen talon suunnittelusuunnitelma5 minimalistinen talon suunnittelusuunnitelma6

Previous Post
Makeanväriset keittiösuunnitteluideat onnelliseen tunnelmaan
Next Post
Uusi BMW HP4 -moottoripyörä – kilpailija, jolla on vakaa käsittely