15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tähtien talot – Ashton Kutcherin lasitalo

Ashton Kutcherin ylellinen kiinteistö

Kasvihuoneet eivät ole vain kauniita ja vaikuttavia, vaan ne tarjoavat uskomattomat näkymät ympäristöön ja voit nauttia auringonlaskusta. Hollywood -tähdellä Ashton Kutcherilla on sellainen Lasinen talo, se on kadehdittavaa. Kiinteistö kattaa 9400 neliömetriä ja on rakennettu kuuluisalle Hollywood Hillille vuonna 2008. Hankkeen takana on arkkitehtuuriyhtiö Mills Studio.

Lasitalo unohtumattomilla näkymillä Hollywoodissa

nykyaikainen talon suunnittelu julkisivu

Lasitalon tyyli on erittäin moderni, tyylikäs julkisivu ja alkuperäinen kattorakenne. Sisätiloissa on viisi makuuhuonetta ja kahdeksan kylpyhuonetta, tilava olohuone ja tyylikäs keittiö. Se, että lasia käytettiin päämateriaalina, näkyy kaikkialla – olipa sitten lasiovet, suuret ikkunat tai lasiterassit – kaunis talo tarjoaa kauniin valvonnan Hollywoodista.

Lasitalossa yhdistyvät toimivuus ja muotoilu

Lounge huonekalut patio

Että Lasinen talo by Ashton Kutcherilla on monia etuja ja mukavuuksia – kotiteatteri mukana, spa -keskus, hierontahuoneita, baari ja suuri ulkouima -allas. Innovatiivinen järjestelmä kylpyhuoneessa mahdollistaa integroitujen painikkeiden käytön pesualtaassa ja keittiössä. Keittiö itsessään on erittäin tyylikäs, tilava, vain yksi saari eikä suuria kirjahyllyjä.

Erittäin modernit huonekalut ja alkuperäiset tarvikkeet

Pehmeä matto musta kattokruunu

Korkeat katot, lasiseinät ja lattia ovat sopusoinnussa ultramodernien huonekalujen ja alkuperäisten lisävarusteiden kanssa. Olohuoneessa hallitsee lasin ja ruostumattoman teräksen yhdistelmä, kun taas puurakenteet ja elementit luovat viihtyisän tunnelman ruokasalissa.

Luova sisustus alkaen Lasinen talo Ashton Kutcher on looginen jatkoa rakennuksen mielenkiintoiselle ja epätavalliselle arkkitehtuurille, joka erottaa sen kaikista muista Välimeren-tyylisistä taloista alueella. Läheinen järvi luo romanttisen tunnelman. Ashton Kutcherin omaisuus ei jätä vain pysyvää vaikutelmaa, vaan se on myös erinomainen esimerkki eduista, joita avoin arkkitehtuuri voi tuoda.

Kirjailija B. Angelov

Hollywood House-Ashton Kutcherin olohuone

Hollywood House Ashton Kutcherin olohuone

Tähtien kodit-Ashton Kutcher Hollywood House

Homes-Stars-Ashton-Kutcher-Hollywood House

Parivuode makuuhuoneessaModerni parivuoteellinen makuuhuone

Ulkouima-allas

Uima -allas ulkona Hollywoodissa

Kylpylä Bad-Ashton Kutcher-Hollywood House

Kylpylä Bad Ashton Kutcher Hollywood House

Ashton Kutcherin lasitalo-moderni arkkitehtuuri

Kasvihuone-Ashton-Kutcher-moderni-arkkitehtuuri

Previous Post
Makeanväriset keittiösuunnitteluideat onnelliseen tunnelmaan
Next Post
Uusi BMW HP4 -moottoripyörä – kilpailija, jolla on vakaa käsittely