15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Uusi ilme moderniin aasialaiseen tyyliin

aasialainen tyyli sisustuksessa

Kiinalainen tai aasialainen sisustus on aina ollut suosittu ja nautittu lännessä vuosisatojen ajan. Tässä on kuvia, jotka osoittavat, kuinka aasialaistyylinen sisustus on kehittynyt nykyaikaiseen makuun. Kuten näette, ennustettavasti hallitsevat punaiset ja vihreät värit ovat poissa. On uusi muotoilu, joka on raikkaampi ja kevyempi samanaikaisesti. Tämä upea kokoelma Aasialaistyylinen sisustus on epäilemättä inspiroiva, kun haluat muuttaa sisustussuunnitelmaasi.

Aasialaista tyyliä modernissa makuuhuoneessa

kuninkaallinen aasialainen tyyli modernissa makuuhuoneessa

Tuore, kevyt ja tyylikäs, nämä ovat sanoja, jotka kuvaavat itämaista lähestymistapaa, ja nämä merkinnät koskevat myös monia Aasialaistyylinen sisustus. Kiinalainen taide ja käsityöt ovat pääosin innoittamana luonnosta, joka tuottaa runsaasti tyyliteltyjä kuvia tulosteissa, keramiikassa ja koriste -esineissä. Sisustussuunnittelijat ovat ottaneet monet näistä aiheista käyttöön ja muuttaneet ne moderneiksi sisätiloiksi.

Kuninkaallinen aasialainen tyyli makuuhuoneessa

aasialainen tyyli makuuhuoneessa

Luonnon vaikutusten lisäksi aasialaiset taiteilijat nauttivat myös graafisesta esityksestä rakenteesta ja korostavat kaksiulotteisia muotoja. Tämä voidaan nähdä samalla tavalla kuin tietyt esimerkit  Aasialaistyylinen sisustus keskittyä liioiteltuihin lineaarisiin ominaisuuksiin, kuten portaiden reunaan ja ikkunanpuitteisiin. Värit vaihtelevat kirkkaista sävyistä hienovaraisempiin pastellisävyihin. Jotkut huonekalut keskittyvät yksiväriseen mustavalkoiseen suunnitteluun. Kiinalaisen teeman vaihtelut ovat laajat ja ne voidaan mukauttaa äärettömään määrään arkkitehtonisia tyylejä. Joskus ylelliset, usein minimalistiset huoneet kuvaavat suunnittelun menestystarinoita ja osoittavat sen käytön monipuolisuuden Aasialaistyylinen sisustus.

Aasian tyyli olohuoneen suunnittelussa

kuninkaallinen aasialainen tyyli olohuoneessa

Monissa näistä huoneista on yllättävän kuninkaalliset huonekalut, jotka lisäävät ylellisen majesteettisen tunnelman sisustussuunnitelmaan, mahdollisesti muistuttaen vaurauden ja kaupan aikoja, jotka alkoivat vasta 1600 -luvulla. Muut sisätilat hyödyntävät puhtaiden viivojen ja tilojen yksinkertaisuutta. Mielenkiintoista on, että näiden kahden vastakohdan fuusio on myös päivätty eklektisemmässä lähestymistavassa Aasialaistyylinen sisustus ilmeinen.

Majesteettinen aasialaistyylinen ruokasali

majesteettinen aasialainen tyyli modernissa ruokasalissa

Jos käsite sisustusta aasialaiseen tyyliin on loihtinut tähän asti melko ennustettavia ja kammottavia kuvia, ehkä sitten on aika keskustella uudestaan ​​tästä suunnittelusta ja avata laaja valikoima uusia ja jännittäviä suunnittelumahdollisuuksia.

kirjoittanut Jaz

Ylellinen aasialaistyylinen olohuone

aasialaista tyyliä ylellisessä olohuoneessa

Upea sisustus – aasialainen tyyli

aasialainen tyyli modernissa sisustuksessa

Ylellinen olohuoneen suunnittelu aasialaiseen tyyliin

ylellinen aasialainen tyyli olohuoneessa

moderni sisustus aasialaiseen tyyliin

aasialainen tyyli modernissa sisustuksessa

Moderni huoneisto, jossa on aasialaista tunnelmaa

aasialainen tyyli keittiön ja ruokailutilan suunnittelussa

makuuhuoneen suunnittelu aasialaiseen tyyliin

Kuninkaallinen nojatuoli aasialaiseen tyyliin

king -nojatuoli olohuoneessa deco - aasialainen tyyli

aasialainen tyyli olohuoneessa - värillinen sisustus

Previous Post
Kammottavat ja edulliset Halloween -koristeet – Osa 2
Next Post
Fenkolin istutus – hyödyllisiä vinkkejä mausteisille vihanneksille