15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

minimalistinen asunto Moskovassa

Suunnittelija Alexey Nikolashin

moderni-olohuone-minimalistinen huoneisto

Moskovalaista arkkitehtiä Aleksei Nikolashinia on kiitettävä tästä houkuttelevasta suunnittelusta. Modernien design -elementtien innoittamana minimalistinen Asunnon sisustus määritellään yksinkertaisella rakenteella, valaistuksella ja mustavalkoisella kontrastilla.

Tärkein olohuone on suunniteltu avoimeksi tilaksi, joka yhdistää olohuoneen ja ruokasalin. Valkoiset seinät ja katto kehystävät sisätiloja ja tarjoavat täydellisen taustan minimalistiselle sisustukselle. Kalusteet ovat moderneja – sekoitus sileitä, kimaltelevia mustavalkoisia pintoja luo kontrasteja. Neutraali värimaailma antaa sisustukselle modernin ilmeen. Arkkitehtuurisesti vakuuttavan suunnittelun ansiosta tästä tulee silmiinpistävää Asunnon sisustus ilmeikkäästi lavastettu.

Huomiota herättävä tyylikkyys – asunnon sisustus Moskovassa

minimalistinen-sisustus-huoneisto-Moskova

Valkoiset verhot ja lamput lisäävät yleistä ulkoasua. Puulattia luo kodikkaan tunnelman ja pehmentää ultramodernit huonekalut. Olohuoneessa on outo vaatekaappi, jossa on takka, televisio ja jotkut kirjahyllyt. Hieno valaistus kaapin reunalla sallii jalojen huonekalujen tulla omiksi. Kaappia kehystää valkoiset kivet alareunassa. Oikea valaistus luo huoneeseen maagisen ilmapiirin ja korostaa Asunnon sisustus.

Huoneiston sisustus – makuuhuone

minimalistinen-moderni-sisustus-makuuhuone

Makuuhuone on omituinen jatkoa Asunnon sisätilat. Se tarjoaa paljon tilaa ja näyttää entistä tilavammalta valkoisten seinien ja katon ansiosta. Jälleen kerran valkoiset kivet ovat ainoa koriste, jota tämä luova ja tyylikäs sisustus tarvitsee. Moderni kylpyhuone on yhdistetty saumattomasti makuuhuoneeseen lasitetun liukuoven kautta. Mustavalkoiset kiiltävät pinnat luovat jännittäviä kontrasteja myös täällä. Että Asunnon sisustus  alkaen Aleksei Nikolashin näyttää modernilta, tyylikkäältä ja tyylikkäältä.

 Kirjailija K.H. Christova

moderni ruokapöytä asunnon sisustus

minimalistinen olohuone, jossa on mukava sohva

minimalistinen asunto sisustus takka

moderni ruokapöytä valkoisella riippuvalaisimella

moderni valkoinen ruokasali

moderni keittiö

minimalistinen-moderni-musta-valkoinen-keittiö

moderni ruokasali

minimalistiset modernit ruokasalin huonekalut

Kivet koristeena

minimalistiset koristekivet

lasinen väliseinä

lasitettu liukuovi

moderni kylpyhuone mustilla aksentteilla

minimalistinen-moderni-musta-valkoinen-kylpyhuone

Previous Post
AMOS DESIGNin upeat keittiö- ja kylpyhuoneideat
Next Post
Tee oma sisustus lastentarhalle – 25 luovaa ideaa