15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Innovatiivinen kattorakenne modernissa ravintolassa

innovatiivinen kattorakenne

Bluarchissa on innovatiivinen Katon suunnittelu Luotu Innuendo -ravintolaan, joka sijaitsee Port Washingtonissa, New Yorkissa. Projekti esittelee innovatiivisen asennuksen, joka koostuu yhdistetyistä papuleista. Kaikki elementit on yhdistetty luovalla tavalla muodostaen epäsäännöllisen muodon prismarakenteen. Innovatiivinen katto leijuu kävijöiden yli kuin pilvi. Yksittäiset osat ovat identtisiä, eikä niitä voi erottaa visuaalisesti. Alkuperäisen suunnittelun ansiosta luodaan dynamiikka ja sinusta tuntuu, että huone liikkuu.

Moderni kattorakenne – luotu suurella mielikuvituksella

moderni sisustusravintola

Innovatiivinen Katon suunnittelu paljastuu vierailijoiden silmien edessä kävellessään ravintolassa. Se antaa vaikutelman, että rakenne kehittyy ja liikkuu jatkuvasti. Se näyttää modernilta ja symboloi ikuisuutta ja jatkuvuutta. Katon mitat muuttavat ravintolan sisustuksen jännittävään tunnelmaan ja lupaavat unohtumattomia iltoja. Puuelementteihin piilotetulla erillisellä LED -valaistuksella on suuri merkitys sisätiloissa – toisaalta se mahdollistaa rakenteen paremman etenemisen ja toisaalta se luo salaperäisen, seikkailunhaluisen tunnelman.

Tyylikäs kattorakenne tuo aksentteja

Moderni kattoravintola

Innovatiivinen kattorakenne on luotu suurella mielikuvituksella ja ymmärryksellä sisustuksesta, ja se on paras koriste, jota kaupunkityyli tarvitsee ravintolassa. Lattia on laatoitettu, seinät on verhottu punaisella vanerilla ja huonekalut ovat mustia. Sarja peilejä kehystää koko sisustuksen luoden illuusion suuremmasta huoneesta. Lasitettu seinä tekee ravintolasta avoimemman ja tarjoaa näkymät kaupunkiin. Muu sisustus pidetään yksinkertaisena ja jättää mielikuvituksen Katon suunnittelu herättää kaikkien huomion.

Kirjailija K.H. Christova

moderni LED -valaistus

tyylikäs LED -valaistusravintola

ylellinen sisustus ravintolassa

innovatiivinen kattorakennusravintola

jännittävä muotoilu – moderni katto ravintolassa

moderni sisustusravintola

Previous Post
Vilkas ruokasalin muotoilu – Nauti ateriasta väreillä
Next Post
Huonekalut ruokasalissa – 25 suunnitteluideaa ruokasaliin