15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tyylikäs moderni huoneisto – remontti

Suunnittelija Den Architecture

moderni sisustus - olohuone

Tämä tyylikäs ja moderni muotoilu on vanhentunut Asunnon remontti kehitetty. Projektin on suunnitellut Den Architecture -studio. Horcasitas -huoneisto sijaitsee vanhassa rakennuksessa Miamissa Floridassa, ja siihen kuuluu 172 neliömetriä asuintilaa. Asunnosta piti tulla koti nuorelle amerikkalaiselle pariskunnalle. Pariskunnan elämäntapa inspiroi arkkitehtejä luomaan modernin muotoilunsa, joka on myös osoittautunut halpaksi. Edustava ja viihtyisä kaupunkiasunto tulisi suunnitella.

Jännittävä huoneisto – remontointi – tyylikäs muotoilu

punainen seinä olohuoneessa

Se oli sisustettu moderneilla kankailla ja huonekaluille on ominaista selkeät linjat ja modernit muodot. Asunnon modernin uudistamisen taustalla on hyödyntää rajoitettua tilaa ja luoda avoin oleskelutila. Valkoiset seinät ja katot saavat huoneen näyttämään suuremmalta. Olohuone on sisustettu minimalistisella tavalla – U -muotoinen sohva, lasipöytä ja valkoiset tuolit ruokasalissa ja keittiö, jossa on teräspöytä. Moderni Asunnon remontti tarjoaa myös runsaasti säilytystilaa ja sisäänrakennettuja kaappeja.

Tyylikäs uusi sisustus asunnon remontin jälkeen

moderni huoneisto remontin jälkeen

Nykyaikaisen mukaan Asunnon remontti alkaen Arkkitehtuuri syntyi valoisa tunnelma. Kauniit puiset seinäkoristeet korostavat olohuonetta ja keittiötä, ja tummat huonekalut ovat ristiriidassa muuten valkoisen sisustuksen kanssa. Tulos on vaikuttava – edustava ja viihtyisä kaupunkiasunto on luotu omistajan vaatimusten mukaisesti

Kirjailija K.H. Christova

 tyylikäs lasipöytä ruokasalissatyylikäs ruokasalin muotoilu

moderni sänky makuuhuoneessa

moderni makuuhuone puukoristeilla

moderni kylpyhuone

Puuseinä kylpyhuoneessa

moderni keittiö, jossa teräspinnat

moderni tyylikäs keittiö

 

Previous Post
Vilkas ruokasalin muotoilu – Nauti ateriasta väreillä
Next Post
Huonekalut ruokasalissa – 25 suunnitteluideaa ruokasaliin