15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sofitel Lyon Bellecourin tyylikäs sisustus

moderni tyylikäs tyylikäs sisustus - aula

Tämä erinomainen tyylikäs sisustus tarjoaa harvinaisen yhdistelmän toiminnallisuuden, tilavuuden, tyylikkyyden ja asiakastyytyväisyyden välillä. Kyllä, tämä muotoilu mukautuu täsmälleen asiakkaiden tarpeisiin. Se menee jopa askeleen pidemmälle – muotoilu syntyy asiakkaiden ja suunnittelijoiden yhteistyön kautta.

Sofitel Lyon Bellecour -hotellin tyylikäs sisustus

tyylikäs ja tyylikäs sisustus - hotelli Ranskassa

Patrick Norguetin tyylikäs sisustusprojekti alkoi kunnostuksena. Se valmistui Ranskassa vuonna 2009. Tavoitteena oli luoda kutsuva ja viihtyisä sisustus, joka ei näytä täynnä tekstuureja. Kaupungin vanhin tekstuurikauppias Tassinari et Chatel tuli pelastamaan. Tulos on vaikuttava – suunnittelijan lahjakas käsi on luonut kiehtovan sisustuksen erinomaisella seinäkoristeella. Että tyylikäs sisustus ei ole vain uskomattoman kaunis ja ihailtava, vaan myös erittäin tyylikkäästi sisustettu.

Viihtyisä tunnelma ja tyylikäs sisustus Ranskan hotellissa

moderni sisustus - katto

Yleensä se toimii tyylikäs sisustus ei erityisen lämmin hotellissa. Mutta se ei ole tyypillinen moderni hotellisi sisustus. Hotellin huone näyttää eklektiseltä, perinteiseltä ja modernilta samanaikaisesti. Mitään ei säästetty ja materiaalit vaikuttavat laadullaan. Voit tuntea yhtenäisen teeman koko hotellissa – riippumatta siitä, istutko aulassa, baarissa vai ravintolassa. Norguet suunnitteli ja uudisti kaiken – hänen taiteellinen ja innovatiivinen lähestymistapansa on täysin vakuuttava ja sinun täytyy vain tyylikäs sisustus pitää.

Ammattimainen valaistus korostaa aksentteja

tyylikäs sisustus - valaistus ja sisustus

Että tyylikäs sisustus tulee omaksi Gerard Foucault’n ammattimaisen valaistuksen ansiosta. SLA -arkkitehdit auttoivat kumppaneina tässä projektissa. On vaikea uskoa, että koko projekti alkoi tarpeellisena uudistuksena. Se on myös todiste siitä, että voit aina yllättää itsesi positiivisella tavalla ja että muutos ja edistyminen eivät ole koskaan näyttäneet niin kauniilta.

 Teksti: Rebecca T..

Valokuvaaja: Renaut Callebaud

Arkkitehti:  SLA -arkkitehtuuri

Suunnittelu: Studio Patrick Noguet Tiimi: Thomas Dewynter, Thibaud Klepper

 moderni hotelli, jossa on tyylikäs ravintola - sisustus

Tyylikäs ja ylellinen sisustus - hotelli

moderni tyylikäs sisustus puuseinällä

Previous Post
Makeanväriset keittiösuunnitteluideat onnelliseen tunnelmaan
Next Post
Uusi BMW HP4 -moottoripyörä – kilpailija, jolla on vakaa käsittely