15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

minimalistinen sisustus pienessä huoneistossa Münchenissä

pieni huoneisto, jossa on moderni keittiö

Tämä pieni huoneisto minimalistisella sisustus sijaitsee Münchenin keskustassa, Saksassa. Projektin on suunnitellut lahjakas arkkitehti Lavina Ritter ja se valmistui menestyksekkäästi vuonna 2008. Huoneisto itsessään on erinomainen esimerkki siitä, kuinka kaksi pienempää asuntoa voidaan yhdistää. Kahden asunnon yhdistämisen jälkeen kokonaispinta -ala on 108 neliömetriä. Tämä kodikas koti sijaitsee vuonna 1958 rakennetussa kuusikerroksisessa rakennuksessa 5 minuutin päässä keskustasta. Naapurusto on erittäin hiljainen ja miellyttävä. Siksi suunnittelija valitsi minimalistisen sisustus päätti – jotta kauniista ympäristöstä voi nauttia täysin.

minimalistinen sisustus – pieni asunto Münchenissä

moderni keittiö pienessä huoneistossa

Kaksi seinää purettiin moderniksi sisustus – idea voisi toteutua. Kaksi asuntoa on kokonaan uusittu. Tässä yhteydessä kiinnitettiin huomiota talon rakenteeseen ja uutta sisustusta yritettiin kehittää sopusoinnussa rakennuksen “luonteen” kanssa. Tuloksena on kaunis, moderni ja täysin remontoitu asunto, jonka seurauksena rakennuksen kokonaishinta on noussut 150 000 euroon.

Moderni pieni huoneisto Saksassa, jossa on minimalistinen sisustus

minimalistiset huonekalut pienessä olohuoneessa

Että sisustus pienestä huoneistosta tulisi vastata sen omistajan elämäntapaa. Siksi sisäänrakennettiin paljon hyllyjä, ja säilytystilaa löytyy lähes jokaisesta huoneesta. Keittiö, kylpyhuone ja osa huonekaluista kehitettiin erityisesti asuntoa varten. Yhdistettyä kahden huoneen asuntoa ja studiota ei voi enää nähdä. Sen sijaan luotiin yhtenäinen, tyylikäs, taiteellinen ja kodikas tunnelma

Valokuvaaja: Edward Beierle

Rebecca T..

kompakti moderni keittiö pieneen huoneistoon

moderni sisustus - keittiö

moderni valkoinen kirjahylly olohuoneeseen

modernit huonekalut pieneen olohuoneeseen

moderni sänky makuuhuoneessa

moderni tyylikäs kylpyhuone

Previous Post
H2O Architectsin moderni lastenhuoneen suunnitteluidea