15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni baari huoneesi jakajana asunnossasi

pieni-keittiö-tyylikäs-baari-huone-jakaja

Nykyään on erittäin muodikasta pitää avoin oleskelutila. Jopa vanhempien rakennusten asuntoja kunnostetaan, ja seinät puretaan asuintilan maksimoimiseksi. Nykyaikaisissa projekteissa tilaa ei ole jaettu lainkaan. Tämä avoin muotoilu tarjoaa suuren edun – modernille ja mielenkiintoiselle sisustukselle on runsaasti tilaa. Annamme sinulle idean – Baari huoneenjakajana. Tällä tavalla voit rajata kulmat optisesti eri toiminnoilla.

Suojaa keittiö – baari huoneenjakajana

pieni-keittiö-tyylikäs-baari-huone-jakaja

Näytämme kaksi tyyppiä Baari huoneenjakajana – ensimmäinen on vapaasti seisova baari ja keittiöpöytä. Tämä rakenne on erittäin käytännöllinen ja monipuolinen ja tarjoaa monia mahdollisuuksia sekä suurille että pienille huoneille. Baari voidaan mukauttaa sisustukseen ja antaa huoneelle tyylikkään ilmeen. On myös otettava huomioon tämän ainutlaatuisen huonejakajan monet edut – nimittäin se, että se tarjoaa säilytystilaa, että se voi korvata ruokapöydän epävirallisille illallisille ja että se tarjoaa lisätilaa ruoanlaittoon.

Baari huoneenjakajana – innovatiivinen ja käytännöllinen idea

moderni-valkoinen-palkki-kiillotettu lasi

Moderni Baari huoneenjakajana voi kiinnittää aksentteja, ja jos se yhdistetään oikeisiin riippuvalaisimiin, se kiinnittää kaikkien huomion. Värivalikoima on rajaton – voit esimerkiksi yhdistää valkoisen palkin valkoisiin tuoleihin – se näyttää aina hyvältä.

Minibaarit olivat aikoinaan erittäin suosittuja, mutta ajan myötä ne ovat menneet muodista. Nykyään niiden suosio kasvaa edelleen – ne yhdistetään usein oleskelualueeseen, jossa voit keskustella ystävien kanssa ja levätä. Heille ei ole pakollista tarjota alkoholia, jotta heillä on baari.

Jazilta

moderni-valkoinen-baari-olohuone

Moderni rustiikki baari

moderni-maalaismainen-baari-puinen laskuri

Moderni puinen baari keittiössä

moderni-puu-baari-keittiö-riippuvalaisin

Klassinen valkoinen keittiö puupalkilla

klassinen-valkoinen-keittiö-puu-baari

Vapaasti seisova baari klassisessa keittiössä

vapaasti seisova baari keittiö marmoritaso

Valkoinen palkki toisin kuin olohuoneen tiiliseinä

Tiiliseinä-valkoinen-kiiltävä-baari-olohuone

Previous Post
Lastenhuoneen kalusteet – valitse huonekalut
Next Post
50 seinätarraideaa sisustukseesi