15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni pieni keittiösuunnittelu Snaiderolta

Snaideron kompakti keittiö

Palkitut keittiösuunnittelutoimistot Studio Snaidero Sono ja Studio Snaidero Greenwich ovat kehittäneet mielenkiintoisen valikoiman pieniä keittiöitä nykyaikaiseen kotiin. Hänen Skyline -kokoelmassaan lähestytään eri tavalla moderni pienen keittiön suunnittelu tyydyttää vähemmän ja enemmän tilaa. Tuloksena on täydellinen ratkaisu ahtaisiin tiloihin, joka on kompakti ja monipuolinen toiminnaltaan ja raikas muotoilu.

kompakti keittiön muotoilu

pieni keittiö, Snaidero

Moderni pienen keittiön suunnittelu Skyline voi sitten tyydyttää vaativimmatkin kotiäidit. Työtaso on kuin käyrä, jossa on kaksi turvonnutta osaa ja keskellä uponnut osa. Siinä ei ole teräviä reunoja ja näyttää siltä, ​​että keskellä seisova halaa. Idea tämän modernin taustalla pienen keittiön suunnittelu on tarjota helppo ja nopea pääsy kaikkeen mitä tarvitset ruoanlaitossa. Lämmityslevy on keittiön lautasen keskellä ja pesuallas sen vieressä, lautasen toisella puolella. Niiden ympärillä on ylimääräistä tilaa lasille, lautasille, kattiloille, muille keittiövälineille ja enemmän tilaa alla olevissa kaappeissa. Toinen aaltomaisen muotoinen puupaneeli peittää koko keittiön ja kantaa valaistuksen. Sen päälle voit laittaa kaikenlaisia ​​koristeita sen ympärille moderni pienen keittiön suunnittelu muokata ja lisätä persoonallisuutta.

toimiva keittiösuunnittelu, Snaidero

toimiva keittiön suunnittelu

Skyline -keittiöissä käytetyt materiaalit vaihtelevat, mukaan lukien puu, teräs ja marmori. Saatavana on myös eri värivalikoima – valkoinen tai ruskea kaappiin ja valkoinen, ruskea tai punainen ylempään tasoon. On olemassa kaksi perusvaihtoehtoa moderni pienen keittiön suunnittelu materiaalien yhdistelmän mukaan – teräs yhdistettynä ruskeaan ja punaiseen äärimmäisen ulkonäön saavuttamiseksi ja muu yhdistetty marmori ja valkoinen lisää eleganssia.

Kirjailija K.H. Christova

Skyline -kokoelma – marmori ja valkoinen

kompakti keittiö - valkoinen muotoilu

kiiltävät pinnat pienessä keittiössä

kompakti keittiö - monitoiminen muotoilu

Snaideron moderni keittiö – punainen ja teräs ylelliseen ilmeeseen

kompakti keittiö Snaiderolta - punainen ja teräs

Vielä 100 ideaa keittiöön

Previous Post
AMOS DESIGNin upeat keittiö- ja kylpyhuoneideat
Next Post
Tee oma sisustus lastentarhalle – 25 luovaa ideaa