15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Maukkaita suunnitteluideoita pieniin keittiöihin

pienet keittiökalusteet -käytännöllisiä ideoita

Olitpa innokas kokki tai teet takeaway -ruokavalion, pieni keittiö tuo kotiisi useita ainutlaatuisia suunnitteluhaasteita. Kuten nämä upeat esimerkit Suunnitteluideoita pieniin keittiöihin Näytä kaikki haasteet voidaan hallita ja pienestä keittiöstäsi voi tulla upea esitys kotona.

Loistavia organisaatioideoita pieniin keittiöihin

fiksuja organisaatioideoita pieniin keittiöihin

Avain onnistumiseen Suunnitteluidea pieneen keittiöön on ratkaista ongelma, kuinka paljon mahtuu huoneeseen ja missä on käytännöllisintä yksiköiden ja laitteiden sijoittaminen. Se on vähän kuin kolmiulotteinen palapeli. Painopiste sinun Suunnitteluidea pieneen keittiöön ovat: varastointi, laitteet ja valaistus. Kaikki muut suunnitteluratkaisut käsitellään tämän kautta. Kun näet pienen keittiön mahdollisuudet, löydä tapa tehdä siitä tyylikäs ja käytännöllinen. Keittiö on tärkeämpää olla huone, josta monet pitävät. Ole varma, onko budjettisi suuri tai pieni, niitä on paljon Suunnitteluideoita pieniin keittiöihin  valita.

Suunnitteluideoita pieniin keittiöihin – kirkkaat värit ovat ehdoton pakko

vaaleansininen muotoilu pieneen keittiöön

Kuten pienessäkin tilassa, kirkkaiden värien valitseminen ja valon maksimoiminen pienessä keittiössäsi luo heti illuusion avaruudesta. Vältä myös pintoja, seiniä ja lattioita, joissa väri tai sävy muuttuu äkillisesti. Säilytä visuaalinen yhtenäisyys eri tasojen välillä, tämä luo tilan tunteen. Piilovalaistus on loistava tapa saada keittiö näyttämään isommalta. Lisää valaistus kaappien alle, työtasojen alle tai lattialle. Tämän avulla voit käyttää eri valaistuskerroksia tilavamman vaikutelman luomiseksi.

Älykäs tallennusjärjestelmä sisäänrakennetuilla laitteilla

pieni keittiö-tilaa säästävät sisäänrakennetut laitteet

Maksimoi käytettävissä oleva tila Pieni keittiösi hyllyjen ja kaappien läpi kattokorkeuteen asti. Tämä ei vain näytä houkuttelevalta, jotta voit näyttää joitain ihania astioitasi, mutta se pitää sotkun kaukana arvokkaasta työtilastasi ja lisää miellyttävän tunnelman huoneeseesi. Erinomainen tapa säilyttää pannuja jne. On yksinkertaisesti ripustaa ne ripustimilla, jotka on kiinnitetty seinään. Valitse fiksuja säilytysjärjestelmiä, kuten nerokkaita ulosvedettäviä järjestelmiä esimerkiksi maustehyllyille tai roska-astioille, kuten silityslaudat. Jopa silloin, kun tila on usein ongelma, on mahdollista ostaa pienempiä, tilaa säästäviä laitteita, kuten jääkaappeja, astianpesukoneita, liesiä jne. Tarkista siis, millaisia ​​sisäänrakennettuja laitteita on tällä hetkellä markkinoilla.

Idea pienen keittiön rakentamiseen

viihtyisä nurkka pienessä keittiössä

Jos haluat syödä jossain keittiössäsi, voit taittaa pöydän ja tuolit Suunnitteluidea pieneen keittiöön integroida. Se olisi erittäin viihtyisä nurkka aamiaiseksi tai kahviksi ystävän tai kumppanin kanssa. Joten vaikka keittiösi on pieni, voit silti tehdä siitä ihastuttavan ympäristön ja täynnä kutsuvaa tunnelmaa.

kirjoittanut Jaz

käytännöllinen idea pienen keittiön tilaamiseen

käytännöllinen idea tilaukseen - pieni keittiö

Kaapit ja hyllyt kattoon

hyvin organisoitu pieni keittiö

 kodikas keittiön suunnittelu

pieni keittiö kodikkaalla suunnittelulla

Idea pienen keittiön tilan optimointiin

fiksuja suunnitteluideoita pienessä keittiössä

Leiri pienessä keittiössä

Idea tilaa säästäville sisäänrakennetuille laitteille

Idea keittiön tilaa säästäviin sisäänrakennettuihin laitteisiin

Vielä 100 ideaa keittiöön

Previous Post
Makeanväriset keittiösuunnitteluideat onnelliseen tunnelmaan
Next Post
Uusi BMW HP4 -moottoripyörä – kilpailija, jolla on vakaa käsittely