15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Keltainen keittiön logosuunnittelu

keltainen ja valkoinen moderni keittiö

Tämä tuore Keittiön suunnittelu on osa ruoanlaittoa&Elävä projekti Logos -yritykseltä. Suunnittelijoiden tavoitteena oli suunnitella keittiö siten, että se sopii erilaisiin tarpeisiin ja persoonallisuuksiin. Sen pitäisi näyttää mahdollisimman monipuoliselta ja silti tyylikkäältä. Käytännöllinen, mutta tyylikkäästi suunniteltu keittiö sopii lähes jokaiseen asuntoon.

Keltainen keittiömuotoilu – moderni ja viihtyisä

 jännittävä värillinen keittiö - moderni muotoilu

Keltainen Keittiön suunnittelu on tulos Amalian ja Ericin yhteistyöstä – onnellinen pari, joka halusi muuttaa. He halusivat, että heidän ensimmäinen yhteinen kotinsa heijastaisi heidän luonnettaan ja sopisi heidän elämäntapaansa – pariskunta ilman lapsia. He olivat vakaasti vakuuttuneita siitä, että hyvä alku johtaa onnelliseen loppuun, ja he halusivat tehdä keittiöstä jännittävän ja jännittävän. Tämän seurauksena tämä on Keittiön suunnittelu syntyi, mikä edustaa yhtä onnellista, iloista ja toiveikasta alkua.

Moderni keittiön suunnittelu keltaisella – jännittävä idea

 moderni keittiö, jossa on värisävyjä ja sisustus

kulmikas moderni keittiö

Amalia ja Eric valitsivat L-muotoisen keittiön, jossa oli harmaat kaapit ja piilotetut ovenkahvat. Kaikki laitteet on rakennettu kaappeihin niin, että keittiön suunnittelu näyttää mahdollisimman yksinkertaiselta. Keltainen työtaso, palkki ja reunat luovat jännittävän tunnelman. Epätavallisten väristen aksenttien ansiosta tämä on hauskaa Keittiön suunnittelu erehtymättömästi ja ilmeikkäästi lavastettu.

Kirjailija K.H. Christova

moderni keittiö, jossa on harmaa jääkaappi

harmaa sisäänrakennettu jääkaappi keltaisessa keittiössä

 

Previous Post
Makeanväriset keittiösuunnitteluideat onnelliseen tunnelmaan
Next Post
Uusi BMW HP4 -moottoripyörä – kilpailija, jolla on vakaa käsittely