15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Erottuva kaupunkisisustus Torontossa, Kanadassa

Urbaani sisustus Torontossa - minimalistinen keittiö

Tämä moderni kaupunkitalo on osa uutta kehitystä Torontossa, Kanadassa. Talon sisustus on suhteellisen vaatimaton sisältä, mutta hänen kaupunkisisustus on erittäin tyylikäs. Cecconi Simonen suunnittelema tämän kaupunkimaisen kaupunkitalon sisustus on kiillotettu ja ylellinen. Suunnittelija selittää, että tämä talo on järjestetty sopimaan urbaaniin elämäntapaan. Vaikka projekti näyttääkin pinnalta yksinkertaiselta, se piilottaa useita monimutkaisia ​​toimintoja.

Kaupunkien sisustus – minimalistinen keittiö

Urbaani sisustus Torontossa - minimalistinen keittiö

Tyyli kaupunkien sisustuksesta on suurelta osin avoin ja käsittää nykyajan halun liikkua vapaasti. Eri elämän- ja työalueet yhdistetään ja tunnistetaan välittömästi alueiksi, joilla on erilaiset toiminnot ja tunnelmat. Asuintilassa on kolme selvästi tunnistettavaa aluetta: ruoanlaittoon, syömiseen ja asumiseen. Pintojen väliset dynaamiset suhteet luodaan käyttämällä materiaaleja, tekstuureja ja värejä. Jotkut ovat mattaisia ​​ja toiset erittäin kiillotettuja, toiset heijastavia ja toiset läpinäkyviä tai läpikuultamattomia. Vaaleaa ja tummaa käytetään myös dramaattiseen vaikutukseen.

 “Block townhouse”, jonka on suunnitellut Cecconi Simone

Moderni keittiö

Sisällä tämä viehättävä kaupunkisisustus-Alueet, joiden on oltava houkuttelevampia ja intiimejä, on sisustettu tummanruskeilla sävyillä, kun taas avoimemmat tilat hyötyvät valkoisesta maalauksesta. LED -korostusvalaistus tammiportaiden kaltaisissa kohdissa lisää kiinnostusta ja syvyyttä.

Kaupunkien sisustus Kirjailija: Cecconi Simone

Moderni keittiö

Sisätila on kompakti sen varmistamiseksi kaupunkien sisustus säilyttää eleganssinsa. Suunnittelussa on lisätty paljon huonekaluja. Tämä varmistaa, että arkkitehtonisen eheyden esteettinen vaikutus ei vaarannu. Kaikella on tarkoituksensa ja paikkansa. Liukuovia käytetään piilottamaan elementtejä, jotka rikkovat suunnittelun harmonian. Valaistuskerrokset parantavat jokaista yksittäistä aluetta ja lisäävät tunnelmaa eri vyöhykkeille. Tämä projekti esiteltiin yhtenäisenä kokoonpanona, jossa tyylikkään ja tyylikkään sisustuksen pitäisi olla yhtä täydellinen kuin se oli ensimmäisenä päivänä.

minimalistinen keittiö

Valkoinen keittiösaari

Sisustussuunnittelu

Ruokasalin huonekalujen suunnittelu

Ruokasalin huonekalujen suunnittelu

Olohuoneen suunnittelu

Olohuoneen suunnittelu

kirjoittanut Jaz

Cecconi Simone

Tyylikäs kattohuoneisto kattoterassilla – SoHo by SA -DA Architecture

Bo Designin maalaismainen ja ylellinen pienhuoneisto “Iced Winter”

Previous Post
H2O Architectsin moderni lastenhuoneen suunnitteluidea