15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Massiivipuiset huonekalut – suunnitteluideoita Ranskasta

kodikas oleskelualue pehmustettu nojatuoli

Esittelemme sinulle suunnitteluideoita massiivisille Puiset huonekalut Ranskasta. Hienot linjat, kauniit koristeet ja yllättävät uudet tuotantotekniikat määrittelevät nämä erinomaiset mallit, jotka esittävät erilaisia ​​sisustusideoita ja vaikutteita eri puolilta maailmaa. Puiset huonekalut ovat aina trendikkäitä. Puumateriaali on vertaansa vailla, joten mielenkiintoisten ja innovatiivisten mallien esittely ei ole helppoa, mutta Grange on onnistunut tuomaan kiehtovia kokoelmia markkinoille.

Massiivipuiset huonekalut olohuoneeseen

sininen aksentti-olohuone-koristeltu matto

Yritys on perustettu yli sata vuotta sitten ja on tunnettu herkistä kankaistaan, mielenkiintoisista väriyhdistelmistään ja korkealaatuisesta valmistuksestaan. Vuodesta 1904 lähtien Grange on perustanut tuotantonsa Monts du Lyonnais’ssa, Ranskassa. Massiivipuiset huonekalut vaativat paljon aikaa vievää työtä, ja ne voidaan tuottaa vasta pitkän harjoituksen jälkeen. Yhtiön ammattitaitoiset työntekijät luovat niin kauniita malleja, että ne kiehtovat ihmisiä ympäri maailmaa. Grangella on omat tuotantosäännöksensä, jotka ovat yrityksen salaisuus ja joista voit aina tunnistaa huonekalusi. Täydellinen sisustus näyttää yhtenäiseltä ja huonekalujen tulee täydentää toisiaan, jotta huoneessa on lopulta harmonia. Sisustuksen tulee olla sopusoinnussa muiden huonekalujen kanssa. Siksi Grange on luonut tyylikkään ja kauniin sisustuksen jokaiseen huoneeseen.

Massiivipuiset huonekalut makuuhuoneeseen

Puiset makuuhuoneen huonekalut kynttilänjalat

Mikään ei voi luoda kodikasta ja kodikasta ilmapiiriä massiiviset puiset huonekalut. Jokaisen tuotantovaiheen – rakentamisen ja valmistuksen – jälkeen huonekalut muutettiin askel askeleelta taideteokseksi. Puukalusteiden valmistus kestää yleensä kauemmin kuin muut huonekalut, mutta kannattaa odottaa – koska sen jälkeen syntyvät ajattoman tyylikkäät mallit voivat olla kanssasi koko elämän. Kankaat, joilla huonekalut verhoillaan, on valittu huolella niin, että ne ovat sopusoinnussa sisustuksen kanssa ja luovat kauniita aksentteja. Perinteisen ja modernin yhdistelmä on yksinkertaisesti erinomainen, ja se on huonekaluvalmistajan tunnusmerkki Grange.

Violetti matto ja massiivinen puupöytä ruokasalissa

violetti-ruokailutila-pyöreä-puinen pöytä

Klassista ruokaa oranssilla aksentilla

Laatoitetut keittiön puiset kaapit

Tilaa säästävä idea – Kabinet

Toimistokalustekaapin koti

Maalaismainen makuuhuone, jossa on oranssit puukalusteet

maalaismainen-makuuhuone-oranssi-puu-huonekalut

Ruokasalissa luonnonkiviseinä ja puukalusteet

Luonnonkiviseinä-ruokasali-puiset pöytä-ruokapöydän tuolit

Previous Post
Moderni keittiön sisustus jokaiseen makuun