15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Desireen trendikkäät ympäristöystävälliset huonekalut

moderni-olohuone-ympäristöystävälliset huonekalut

Upea ympäristöystävällisiä huonekaluja ovat kaikki raivoa näinä päivinä. Ne tulevat markkinoille alkuperäisissä muodoissa ja tyylikkäissä väreissä, ja ne ovat haluttu lisä sisustukseen. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on otettava huomioon ympäristönsuojelu ja vastuu, jonka sekä huonekaluvalmistaja että asiakas kantavat.

Ympäristöystävälliset huonekalut Desireen kotiin

valkoinen olohuoneen keltainen seinäkoriste

Desiree on suhteellisen uusi italialainen yritys, joka tarjoaa fantastisen salkun ja heidän ympäristöystävällisiä huonekaluja tunnetaan. Kestävä muotoilu on varmistanut valmistajalle johtavan aseman markkinoilla. Desiree Divanin – jonka nimellä yritys on edelleen tunnettu – tuotantoalue tekee vaikutuksen korkealaatuisella, modernilla ulkonäöllä ja malleilla. Italialainen tiimi on erikoistunut pehmustettuihin huonekaluihin ja tarjoaa sohvia, mukavat vuoteet, nojatuolit, kansituolit, vuodesohvat ja kiehtovat jakkarat. Puu ja ruostumaton teräs on valmistettu tietyntyyppisistä polyuretaaneista, jotka eivät vahingoita ympäristöä.

Mukava nojatuoli – ympäristöystävälliset huonekalut

violetti muhkea nojatuoli

Tervetuloa mukavuuden, mukavuuden ja glamourin maailmaan. Täällä voit helposti nauttia italialaisen Desireen mukavista nojatuoleista – ne yhdistävät klassiset trendit innovatiiviseen tekniikkaan, eksentrisiin linjoihin ja ylelliseen muotoiluun. Mutta kokoelman painopiste on epäilemättä sohva. Päämateriaalina suositellaan nahkaa. Japanilaistyylinen sohva – matala malli on ristiriidassa olohuoneen perinteisten sohvasuunnitelmien kanssa. Nojatuolit tarjoavat klassisen yhdistelmän eleganssin ja mukavuuden välillä. Retro -ilme on tarkoitettu ympäristöystävällisiä huonekaluja Suunnittele hyvä tasapaino moderniin minimalistiseen ideaan. Pienikokoinen, kestävä ja vakaa-mutta myös avantgarde-jälkimaku, nämä mallit ovat silmiinpistäviä.

Luovia ideoita makuuhuoneeseen – sängyn suunnittelu

Nahkasänky-ruskea-italialaiset huonekalut

Desireen luovat sängyn suunnitteluideat ovat hyvin erilaisia ​​kuin tottuneet makuuhuoneet. Käytännöllinen ympäristöystävällisiä huonekaluja – Vuodesohvat tarjoavat toimivan ratkaisun pieniin huoneistoihin. Huoneessa on myös valikoima mattoja ja tyylikkäitä kankaita.

Käytännöllinen ja mukava, upealla ilmeellä ja luonnosta huolehtimisella – kokoelma Desiree.

Abigaililta

Kangastuolit-italialaista muotoilua

Kangastuolit italialaista muotoilua

Moderni italialainen pöytä

moderni-italialainen-pöytä-hylly-Desiree

Sininen nojatuoli ja jakkara

Nojatuoli-jakkara-sininen

Nahkasohva-valkoinen

Nahkasohva-valkoinen-kiiltävä

Tyylikäs mukava italialainen sänky

tyylikäs-mukava-italialainen sänky

Ruskea vuodesohva olohuoneessa

ruskea vuodesohva olohuone

Tyylikäs mustavalkoinen matto

Chach -matto mustavalkoinen

Previous Post
Sisustusideoita keittiön oleskelualueille – tilaa säästävä ja viihtyisä
Next Post
Rakenna parvisänky itse Ikean huonekaluilla – malleja sängyillä, joissa on säilytystilaa