15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Trendikkäitä sisustusideoita moderniin olohuoneeseen

minimalistisia olohuoneen sisustusideoita

Huonekalut sitä varten moderni olohuone ei pitäisi vain näyttää tyylikkäältä, vaan myös olla mukava. Nykymaailmassa asuintilaa on yleensä rajoitetusti, mutta se ei tarkoita sitä, että pientä asuntoa ei voida sisustaa trendikkäästi. Italialaiset huonekaluyritykset ja niiden uudet trendikkäät sisustusideat voivat toimia inspiraationa.

minimalistinen sisustus ja huonekalut moderniin olohuoneeseen

moderni valaisin olohuoneen sisustus

Nykyaikaiset lisävarusteet – on parempi tehdä ilman liikaa seinäkoristeita. Peilit, värisävyt ja mielenkiintoinen valaistus korvaavat tapetin kuvioilla. Suuret seinähyllyt kirjoilla tai taideteoksilla voivat luoda jännittävän tunnelman olohuoneeseen. Parasta on, että päätät väriteemasta ja asetat myös enintään kaksi aksenttia. Jos sinä moderni olohuone on liian suuri, voit jakaa tilan liukuovilla tai seinäverhoilla. Luo viihtyisä oleskelualue, jossa on kulmasohva ja nojatuoli, jossa voit puhua vieraillesi rauhassa. Nahkahuonekalut sopivat hyvin pienen lasisen sohvapöydän kanssa.

Värivalikoima moderniin olohuoneeseen

Matto olohuoneen puukalusteet

Olohuoneen sisustus

Jos seinät on maalattu neutraaleilla sävyillä, voit valita huonekaluihin rohkeita värejä. Pienemmät koriste -elementit, kuten maljakot ja teevalot, tulisi mieluiten ryhmitellä. Yhdistä värillinen sisustus huonekalujen neutraaleihin väreihin ja aseta aksentteja olohuoneeseen. Tumma matto erottuu valkoisten sohvien läpi. Rakenna huone niin, että jako on selkeä – ruokailutila on erotettava optisesti olohuoneesta. Valitse oikea valaistus siihen moderni olohuone – jos sinulla on jo sisustus, valaistus on pidettävä mahdollisimman yksinkertaisena.

valkoinen nahkasohva olohuoneessa

valkoinen nahkasohva persialainen matto lasipöytä olohuone

Tunnelmalliset modernit tilat, Lorenzo Pennatin äänittämät

Olohuoneessa kontrastivärit

musta-matto-valkoinen-huonekalut-olohuone

oranssi väri olohuoneessa

oranssi nojatuoli olohuone

viihtyisä kulmasohva olohuoneessa

violetti tuoli olohuoneen kulmasohva

 Vielä 100 ideaa olohuoneeseen

Previous Post
Moderni baari huoneesi jakajana asunnossasi
Next Post
SmokeStack by Frederik Roijé – tyylikäs teollinen puutarhatakka