15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Alakatto ja epäsuora valaistus koristeena

Alakatto-sisustus-epäsuora-valaistus-olohuone-beige-ruskea-moderni-aasialainen

the alakatto on nykyään laajalle levinnyt – toimistossa, kodissa, kaupassa, kahvilassa tai ravintolassa – alakatosta on tullut erottamaton osa sisustusta. Yleensä tämä katto koostuu monista paneeleista, jotka on yhdistetty monimutkaisella tavalla.

Mukava alakatto

Alakatto-sisustus-epäsuora-valaistus-olohuone-valkoinen-kirkas-moderni

the alakatto sillä voi olla useita käytännön toimintoja – se pienentää huoneen korkeutta ja tekee huoneesta kodikkaan, piilottaa asennukset tai kaapelit ja jos katto on hyvin eristetty, koko huoneen eristys paranee. Alakaton asennus alkaa yleensä metallista valmistetun alusrakenteen valmistamisesta. Mineraalivillaeristysmatot toimivat eristeenä ja kiinnitetään alusrakenteeseen.

Alakatto – helppo asentaa

Alakatto-sisustus-epäsuora-valaistus-makuuhuone-vaalea-valkoinen-puu

On huomattava, että alakatto on tasapainoinen. Kipsilevy on edullinen katon päämateriaalina. On suositeltavaa suunnitella halogeenipisteiden tai sisäänrakennettujen valojen sijainti etukäteen, jotta asennus on helpompaa myöhemmin. Lopuksi kipsilevy voidaan hioa tai maalata. Taustakuva on myös jännittävä vaihtoehto.

Joustava katto alkuperäisellä valaistuksella

Alakatto-sisustus-epäsuora-valaistus-kylpyhuone-hyvinvointi-valkoinen-minimalistinen

Yksi alakatto on yleensä myös hyvin vedenkestävä ja sopii siksi hyvin asuntoon, jossa on naapureita – sinulla on aina turvallinen suoja tulvilta. Nykyaikaiset materiaalit on helppo puhdistaa ja niitä on saatavana eri versioina.

Alakatto, alkuperäinen muoto

alakatto-koristelu-epäsuora-valaistus-baari-paikallinen-suunnittelu-idea

the alakatto voi piilottaa talon ilmanvaihdon, epäsuora valaistus luo romanttisen ilmapiirin ja antaa huoneelle modernin ilmeen. Jotta lopputulos ei vain vakuuttaisi toimivuudesta vaan myös näyttäisi hyvältä, alakaton muodon tulisi olla sopusoinnussa huoneen sisustuksen kanssa.

Moderni ja käytännöllinen – alakatto

False katto-puiset palkit-valaistus-makuuhuone

Alakaton asennus

Huonekalujen soikea muoto voi vastata katon soikeita aksentteja. Neliönmuotoiset huonekalut sopivat neliön kattoon. Tavallinen seinämaali ja huonekalut mahdollistavat luovien alakattorakenteiden. Puupalkit, tapetit ja jännittävät muodot muuttavat ne alakatto osittain koristeesta. Kiillotettu joustava katto, jossa on koristevalaistus, sopii hyvin nykyaikaisiin kalusteisiin. Metallielementit heijastavat huonekaluja ja luovat ylellisen tunnelman taloon. valkoinen alakatot ovat edullisia puristiseen sisustukseen.

Sisustustyylistä riippumatta modernin alakaton monimuotoisuus tekee siitä välttämättömän osan jokaista asuntoa tai taloa.

tyylikäs-klassinen alakatto-olohuone

Ylellinen joustava katto alkuperäisellä valaistuksella

ylellinen alakattorakenne

Ylellinen bambu -katto

Ylellinen bambu -alakatto -olohuone

valkoinen pyöreä alakatto

valkoinen-pyöreä-alakattoinen keittiö

moderni-vale-katto-musta-valkoinen

Ylellinen metalli-kiiltävä-hiottu-joustava katto

Ylellinen puinen alakatto

alakatto-upotetut valot-skandinaavinen-olohuone

tyylikäs-alakatto-valkoinen-makuuhuone

Previous Post
Desireen trendikkäät ympäristöystävälliset huonekalut
Next Post
Tee omat joulukortit painikkeilla – 28 hienoa ideaa