15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tyylikkäät retrohuonekalut ruokasalissa

Ottawa -kokoelma, jonka Karim Rashid on suunnitellut BoConceptille

Ottawa Collectionin huonekalut ruokailutilaan

Tämä tyylikäs ruokasalikalusteiden kokoelma on luotu viittaamalla ilmeisesti 50- ja 60 -luvun ikonisiin malleihin. Karim Rashid on työskennellyt tyyliteltyjen lehtimuotojen ja lineaaristen muotojen kanssa luodakseen jotain ainutlaatuista ja täysin nykyaikaisen maun mukaista. Nämä Ruokasalin huonekalut ovat minimalistisia, mutta myös outoja. Yksinkertaista, mutta ei varmasti tylsää. Ottawa -kokoelma  tekee selvän vaikutelman. Rashidin teoksessa on varmasti ripaus ”vähemmän on enemmän”. Hänen tyylinsä yksinkertaisuuden ansiosta hänen työnsä muodot ja linjat voivat “hengittää”, minkä seurauksena hän säilyttää nuorekkaan raikkauden ja energian. Nämä Ruokasalin huonekalut ovat ihanteellisia paitsi hyvän maun omaaville ihmisille myös niille, jotka rakastavat hauskaa ja ovat täynnä elämää.

Värikäs versio tyylikkäistä ruokasalin huonekaluista

värikkäät huonekalut ruokasaliin

“Ottawa” -kokoelma alkaen Ruokasalin huonekalut Sisältää pöydän, tuolit, kaapin ja buffetin. Lisäksi Karim Rashid on luonut valikoiman hauskoja, värikkäitä ja mahdollisesti eksentrisiä lisävarusteita täydentämään huonekalujaan. Ihanteellinen rentouttaville ja viihdyttäville illallisjuhlille tai rentoutumiseen ystävien kanssa kovan päivän (tai viikon) jälkeen kaupungissa. Nämä Ruokasalin huonekalut herättää heti huomiota ja ihailua.

Puinen buffet Ottawan kokoelmasta

Puinen buffet Ottawan kokoelmasta

Vaikka Rashidien ulkonäkö Ruokasalin huonekalut on kevyt ja herkkä, varmista, että hienot jalat on sijoitettu tuoleille, kaapille ja sivulaudalle ja että kaikki tavarat ovat mukavasti vakaita. Lisäetuna on materiaalien ja värien valinta ja yhdistelmä. Nämä ovat keskenään vaihdettavia, joten voit suunnitella ruokailutilasi joko valitsemalla värineutraalin yhdistelmän tai värikkäillä huonekaluilla. Valitsitpa minkä tahansa yhdistelmän, voit olla varma, että se tekee dynaamisen ja visuaalisesti jännittävän vaikutelman.

hämmästyttävä mustavalkoinen matto sormenjäljellä

Sormenjälkimatto Ottawa -mallistosta

Hämmästyttävä mustavalkoinen matto on ehdottomasti yksi tämän huonekalun katseenvangitsijoista. Se on koristeltu voimakkaalla sormenjälkikuvioilla, ja suunnittelijan mukaan sen pitäisi symboloida yksilöllisyyttä ja ainutlaatuisuutta. Hän haluaa edistää jokaisen ihmisen oikeutta ilmaista itseään ja suunnittelumakuaan. Joten ehkä puolustat itsenäisyyttäsi ja olet tarpeeksi luottavainen päästäksesi eroon odotuksista ja sopimuksista.

Jazilta

valkoinen matto Ottawan kokoelmasta

Ottawa -kokoelma, Karim Rashid

Ruokapöytä Ottawan kokoelmasta

Buffet Ottawa Collectionista Buffet Ottawan kokoelmasta vihreänä

Vaatekaappi Ottawa Collectionista

Previous Post
AMOS DESIGNin upeat keittiö- ja kylpyhuoneideat
Next Post
Tee oma sisustus lastentarhalle – 25 luovaa ideaa