15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Entisistä kylpylöistä moderniin porealtaaseen

Poreallas -muotoilu - kreikkalainen tyyli

Muinaisista ajoista lähtien ihmiset ovat etsineet tapaa rentoutua, pestä huolensa kylpyhuoneessa, ja monet ovat löytäneet sen nykyisessä ”kylpytynnyrissä”. Kauan ennen kuvan moderni porealtaan muotoilu Kuumalla lähteellä on ollut tärkeä rooli ihmisten elämässä vuosien varrella. Muinaiset egyptiläiset ja kreikkalaiset tiesivät niiden hyödyistä, samoin kuin roomalaiset, japanilaiset ja monet muut. Joillekin näistä kulttuureista uiminen oli paljon enemmän kuin vain terveyshoitoa – se oli ainutlaatuinen terveyshoito ja rentoutumisen lähde.

 Poreallas sinisellä valaistuksella

moderni poreallas sinisellä valaistuksella

Nykyään poreallas on täydellinen tunne ja olennainen piirre kodeissamme. Että moderni poreallas  alkoi muodostua 1900 -luvun puolivälissä, kun italialainen poreallasperhe muutti Yhdysvaltoihin ja avasi poreallasliiketoimintansa. Perhe menestyi valtavasti ja teki yrityksestä johtajan moderni porealtaan muotoilu Brändi. Nimi “poreallas” tuli vaistomaisesti kuumien kylpyjen synonyymiksi ja sai suuren suosion ympäri maailmaa.

Henkeäsalpaava näky

moderni poreallas, josta on henkeäsalpaavat näkymät

1900 -luvun toisella puoliskolla monet aloittivat oman poreallasliiketoimintansa poreallasperheen tapaan. Vähitellen markkinat rikastuivat uusista tuotteista, joiden muuttuvat muodot, värit ja materiaalit antavat kuvan täydellisestä ja moderni poreallas Radan suunnittelu. On vaikea sanoa, mikä on täydellinen muotoilu, mutta niin laajalla valikoimalla nykyään jokainen voi tyydyttää toiveensa ja tarpeensa. Se on vain siitä moderni porealtaan muotoilu löytääksesi sinulle parhaiten sopivan ja hänelle tarkoitetun tilan. Sen toiminnan hyödyllisten vaikutusten lisäksi poreallas voi tuoda paikalle erityistä energiaa ja tulla suosikkipaikaksi talossa.

Kirjailija K.H. Christova

Hi-tech-poreallas ja televisio

moderni poreallas, jossa on televisio

ympäristöystävällinen design-poreallas

moderni poreallas puisella muotoilulla

minimalistinen poreallas

minimalistinen poreallas

Poreallas moderni muotoilu

Previous Post
Moderni keittiön sisustus jokaiseen makuun