15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ideoita ulkokalusteiden kalusteista ylelliseen ”Al Fresco” -elämykseen

Lounge -huonekalusuunnittelu - Kirv -nojatuoli

Olipa kerran käsitys ylellisestä ulkoilusta, levitettiin piknikpeitto nurmikolle, rentoudu lepotuolilla tai oltiin todella hemmotteleva ja ottamaan aurinkoa taitettavalla aurinkotuolilla. Joten mikä on muuttunut? Mitä tulee raitisilmaa koskeviin pyyntöihimme, ei mitään. Nykyään yhä useammat ihmiset haluavat nauttia Al Fresco -kokemuksesta mahdollisimman paljon. Tietämättömille tämä artikkeli esittelee “Outdoor Lounge” -käsitteen. Tämä sensaatiomainen tarjous Ulkokalusteet Ideat olisivat olleet käsittämättömiä useimmille ihmisille 50 vuotta sitten, mutta ulkoalueiden kasvava suosio on saanut monet suunnittelijat keksimään oman mielikuvituksensa  Ideoita ulkokalusteisiin päästä lähelle.

PFEIFFER -ulkokalusteet

Lounge -huonekalut PFEIFFERiltä

the Ulkokalusteet Idea syntyy halusta luoda niin paljon mukavuutta ulkona kuin kotimme sisällä. Saatavilla oleva huonekaluvalikoima on laajentunut siten, että voimme luoda täydellisiä laitteita raittiiseen ilmaan, parvekkeille, terasseille tai katetuille alueille. Koska jokainen ulkoilutila on vähintään osittain pysyvä ulkona, Idea ulkokalusteiden kalusteista Valmistetaan materiaaleista, jotka kestävät käytännössä elementtejä. Tämä tai suojakotelot on sisällytettävä suunnitteluun huonekalujen suojaamiseksi kostealta säältä.

Pia Cavallin puutarhatuolit

IPE Cavallin puutarhatuolit

Monet modernit materiaalit on mukautettu ulkokäyttöön, synteettinen rottinki ja sokeriruo’ot ovat aina suosittuja suunnittelijoiden keskuudessa. Huonekalut, joiden istuimet on valmistettu vedenpitävästä kankaasta tai helposti irrotettavissa, ovat erittäin mukava ja ylellinen vaihtoehto. Puukalusteet ovat tukevia, kestäviä ja perinteisiä, ja niitä voidaan myös piristää houkuttelevilla ja värikkäillä pehmeillä lisävarusteilla, jotka sopivat erinomaisesti muutokseen, kun tarvitset nopean ja helpon tyylin. Sinun Idea ulkokalusteiden kalusteista määrittämiseksi voit ehkä sisällyttää tilapäisiä seinärakenteita rakenteen ja yksityisyyden takaamiseksi. Tämä voidaan helposti saavuttaa tavallisilla puutarhaverhoilla tai aidamateriaaleilla. Tietenkin pysyvämpi huvimajatyyppi voi olla toivottava valinta, mutta ole varovainen, ettet ole liian suljettu, tai hylkäät kiinteistön ulkoilusta.

EGO Paris -lepotuoleja

Lounge -tuoli EGO Parisilta

Tyylikäs, perinteinen, veistoksellinen, minimalistinen, barokki, funky – niitä on Ulkokalusteet jokaiseen makuun. Monet näistä malleista voidaan jäljitellä ja muokata budjetin mukaan. Ole täynnä ideoita, ole rohkea luodessasi oman jännittävän ulkoilutilasi. Tee jotain, joka sopii elämäntyyliisi ja makuusi.

kirjoittanut Jaz

Ulkosohva – Kenneth Cobonpue Design

KENNETH COBONPUEn ulkokalusteiden vuodesohva

Lounge -vuode – Cane Line

  Ulkosänky - Cane Line

Ulkokalusteidea – joustava aurinkokatos

Idea ulkoiluun - joustava aurinkokatos

Ideoita ulkoiluun -säädettävä aurinkokatos

Ulkokalusteiden kokoelma – suunnittelija MYYOUR

  MYYOURin ulkokalusteetMYYOURin ulkokalusteiden suunnittelu - yksityiskohdat

MYYOURin ulkokalusteet valkoisena

MYYOUR -ulkokalusteiden suunnittelu - valkoinen

Previous Post
Suunnittele lastenhuoneita – Caroti -merikoristeita ja huonekaluja
Next Post
Luova puutarhaidea – istuta kukkia houkuttelevasti ja luo illuusioita