15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Veistokselliset puutarhatuolit, Fabio Novembre

veistokselliset puutarhatuolit-Italia

Erittäin tyylikkäitä, näitä moderneja Puutarhatuolit luo tunnelman jokaiseen puutarhaan tai terassille. Upea muotoilu on peräisin Fabio Novembren kynältä ja se on suunniteltu erityisesti yksinomaiselle yritykselle – Driadelle. Nämä taideteokset ovat yhtä nykyaikaisia ​​kuin käytännöllisiä. Luettelonsa alussa Driade -yrityksen johtajat selittävät päätavoitteitaan – “” Driade on esteettinen työpaja, joka työskentelee innovatiivisten suunnittelijoiden kanssa alusta alkaen. Se tarjoaa uuden filosofian – että modernin elämäntavan tulee perustua eklektikkaan, kulttuurikollaasiin, uteliaisuuteen ja yllätykseen. ”

Moderni puutarhatuoli – italialaista muotoilua

veistoksellinen jännittävä ulkosuunnittelu

Nämä modernit tuolit ovat eklektisiä ja sopivat hyvin mihin tahansa puutarhaan. Näiden tyyli Puutarhatuolit on virtaava, orgaaninen, kaareva ja eksoottinen. Kokoelman nimi on 36St. Ja 56 St..

Mielenkiintoinen muotoiluidea Italiasta – puutarhatuolit

innovatiivinen mielenkiintoinen puutarhan suunnittelu

Suunnittelu 36St. näyttää modernilta valtaistuimelta, jossa on hieman kaareva istuin ja korkea selkänoja. Alumiinirungon rakenne lisää istuinmukavuutta. Nämä Puutarhatuolit on päällystetty muovilla lujuuden vuoksi. Moderneja huonekaluja on saatavana kahdessa värissä – valkoinen ja vaaleansininen yhdistelmä tai valkoinen -harmaa versio. Tuoli 56St. on myös valmistettu samoista materiaaleista ja on saatavana kolmessa värimaailmassa – jokainen sopii täydellisesti 36St -tuolien kanssa.

Tämän veistoksellinen muoto Puutarhatuolit varmistaa, että ne ovat jokaisen puutarhan painopiste. Ne herättävät kaikkien huomion ja tarjoavat samalla mukavuutta.

Jazilta

Italialaiset tyylikkäät puutarhakalusteet

tyylikäs puutarhasuunnittelu - tuoli

veistokselliset tuolit puutarhaan

Previous Post
“Dream” – Ign.Designin massiivipuinen sänky
Next Post
20 modernia joulukoristeideaa onnelliseen tunnelmaan