15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Floun uusi makuuhuoneen ilme

kirkas-vaaleanpunainen-makuuhuone-flou

Flou on uusi paras ystäväsi Makuuhuoneen ilme on mahdollista – olipa se lisävarusteita, huonekaluja tai koko konsepti – ne tarjoavat kaiken, jotta voit tuntea olosi mukavaksi ja nauttia yöunestasi. Tule siis askeleen lähemmäksi Floun kaunista maailmaa.

Floun uusi makuuhuoneen ilme

valkoinen ylellinen makuuhuone

Floun laaja valikoima malleja antaa varmasti paljon ideoita omien tekemiseen Makuuhuoneen ilme voi löytää. Löydä tyylisi – klassinen tai eklektinen – Floun suunnittelijat antavat jokaiselle huoneelle modernin ilmeen ja valitsevat sopivan värimaailman, jotta lopulta kaikki elementit ovat sopusoinnussa ja jokaisella on tilaa levätä ja rentoutua.

Muuta makuuhuoneesi ulkoasua tyylikkäillä värimalleilla

moderni-sänky-punainen-väri-makuuhuone-ilme

Joten sinun Makuuhuoneen ilme näyttää modernilta, et tarvitse vain trendikkäitä värejä seiniin. On tärkeää, että väriyhdistelmät vastaavat toisiaan ja että tyylikkäät väriaksentit on asetettu. Vanhanaikaiset valoisat makuuhuoneet astuvat taaksepäin ja korvataan pehmeillä pastelliväreillä. Sininen, romanttinen punainen tai hopea ja violetti ovat kontrastina neutraaliin värimaailmaan.

Uusi makuuhuoneen ilme päiväkodille

Lastenhuone-hauska-värinen-seinäkoriste

Lapsille tarjotaan myös useita mielenkiintoisia malleja, joissa yhdistyvät mukavat vuoteet ja hauskat koristeet. Tämä luo tilan, jossa lapset tuntevat olonsa mukavaksi ja heidät ympäröivät kirkkaat, hauskat värit, jotka herättävät heidän mielikuvituksensa. Koristeen retro -aksentit muistuttavat vanhempia omasta lapsuudestaan.

Kauniita unia Floun uuden muodikkaan makuuhuoneen kanssa

Lastenhuone-pojat-hauska-keltainen-matto

Muut huonekalut, joita ilman makuuhuone ei ole täydellinen, ovat vaatekaappi ja yöpöytä. Ne ovat erittäin kestäviä ja täydentävät muuta sisustusta. Uusi Makuuhuoneen ilme voidaan täydentää mukavilla Floun patjoilla ja peitoilla. Ja mikä makuuhuoneen suunnittelu Flou kuten sinä parhaiten?

kamarineito

Luonnonpuiset huonekalut makuuhuoneessa

luonnonpuukalusteet-makuuhuone-violetti-päiväpeite

Vahva violetti väri – vaatekaappi makuuhuoneessa

makuuhuone luonnon puusta

Sininen ja valkoinen lastenhuone

sininen-valkoinen-makuuhuone-lapset

Previous Post
“Dream” – Ign.Designin massiivipuinen sänky
Next Post
20 modernia joulukoristeideaa onnelliseen tunnelmaan