15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Studio Beckerin laadukkaat keittiömallit

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu keittiö

Laadukkaat keittiöt pitäisi täyttää kolme pääkriteeriä – tyylikäs ulkonäkö, täydellinen valmistus korkealaatuisista materiaaleista ja merkki, josta voit helposti tunnistaa valmistajan. Studio Beckerin menestyksen salaisuus piilee juuri tässä – he noudattivat reseptiä ja se näkyy.

Laadukkaat keittiöt Studio Beckeriltä – eurooppalainen perinne ja amerikkalainen laatu

moderni musta paneelikeittiö

Nykyään Scandinavian Studio Beckerin tuotantoprosessin määräävät pitkät eurooppalaiset perinteet ja amerikkalainen laatu. Yhtiö aloitti pienenä valmistajana, mutta taitava toteutus ja mielenkiintoiset mallit kiinnittivät amerikkalaisten huonekaluvalmistajien huomion suunnittelustudioon. Skandinaavinen yritys muutettiin kansainväliseksi yhtiöksi, jonka nimi tuli nopeasti suosituksi ympäri maailmaa. Laadukkaat keittiöt ovat suosittuja suunnittelunsa ja valmistuksensa ansiosta – Studio Becker -luettelo tarjoaa molemmat. Saatavilla on monia mielenkiintoisia malleja – moderneja ja klassisia, innovatiivisia ja perinteisiä, minimalistisia tai eksentrisiä. Suurin osa niistä on huipputeknologiaa, joka vastaa nykyaikaisia ​​suuntauksia.

Laadukkaat keittiöt, joissa on kevyt ja eklektinen muotoilu

minimalistinen-valkoinen-keittiö-vihreä-LED-valaistus

Studio Beckerin tunnusmerkit ovat laadukkaat keittiöt, joissa on kevyt ja eklektinen muotoilu. Sinulla on mallisi laadukkaat keittiöt Omistettu ihmisille, jotka pitävät poikkeuksellisista huonekaluista. Kauniit, kiiltävät pinnat, yksinkertainen ja kompakti muoto ja monia alkuperäisiä materiaaleja käytetään niin, että jokainen malli näyttää ainutlaatuiselta. Sitä vastoin kokoelman klassinen osa sisältää tyylikkäitä puisia kokoonpanoja kultaisilla koristeilla, puukaiverruksia ja kattokruunuja.

Laadukkaat modulaariset keittiöt

Modulaarinen keittiön suunnittelu

Modulaarinen laadukkaat keittiöt Studio Becker on kokoelman todellinen kohokohta ja tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia tilaville alueille, joissa monet mielenkiintoiset säilytystilat helpottavat koko perheen elämää. Ne ovat käytännöllisiä ja mukavia, ja voit suunnitella oman unelmakeittiön, joka on paitsi monitoiminen myös erittäin tyylikkäästi muotoiltu.

Abigaililta

Futuristinen valkoinen keittiösaari

minimalistinen-valkoinen-puolipyöreä-keittiö-saari

 Tyylikäs klassinen puukeittiö

tyylikäs-klassinen-puinen keittiö

Tammi keittiö

Keittiön tammipaneelit

Ruokailuvälineet-laadukas keittiö

Ruokailuvälineet-astiat-laadukas-keittiö

Previous Post
AMOS DESIGNin upeat keittiö- ja kylpyhuoneideat
Next Post
Tee oma sisustus lastentarhalle – 25 luovaa ideaa