15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Oikeiden keittiökalusteiden valinta

Modulaariset keittiökalusteet

Kun valitset keittiökalusteet, Keittiön laitteet ja tarvikkeet, viime vuosina monet pitävät tummasta väristä. Koska tumma väri imee ympäröivän tilan, sen käyttö pienissä tiloissa ei ole täysin oikein. Lisäksi on järkevämpää luopua kaikenlaisista rakenteista friisien, karniisien muodossa, jotka myös puristavat tilaa ja luovat paineen tunteen.

Vaaleanruskeat keittiökalusteet modernilla muotoilulla

vaaleanruskea-keittiö-moderni-muotoilu

Tämä ei tietenkään tarkoita, että sinun on päästävä eroon keittiön tummista sävyistä, ne ovat sallittuja, mutta kohtuudella. Jos liian monet on valmistettu massiivipuusta, se antaa vaikutelman surusta, elottomuudesta. Tämä voidaan välttää lisäämällä siihen uutta maalia keittiökalusteet Lisätä. Kaikkien puisten tuolien alle yksi tai kaksi voidaan maalata vaaleilla väreillä.

Oranssit keittiökaapit virkistävät keittiötä

Oranssi keittiökaapit

Jos olet tämän luonnonmateriaalin, kuten keittiön puun, fani, mieluummin vaaleat tai pastellivärit, jotka on maalattu vaaleanpunaisella, vaaleansinisellä, beigellä tai kermanvärisellä. Pienessä keittiössä yritä poistaa kaikki mahdolliset häiriöt, koska seinien paine maksimoi niiden vaikutuksen. Yksi näistä tekijöistä on kontrasti keittiökalusteiden voimakkaiden värien välillä. Rajoitetussa tilassa ne alkavat nopeasti ärsyttää, luonteesta riippumatta keittiökalusteet.

valkoinen ja ruskea keittiö – keittiöpöytä ja baarituolit   valkoinen-ruskea-keittiökalusteet-keittiön baarituolit

Moderni keittiö – kerma ja violetti

Moderni keittiökalusteet

Previous Post
Makeanväriset keittiösuunnitteluideat onnelliseen tunnelmaan
Next Post
Uusi BMW HP4 -moottoripyörä – kilpailija, jolla on vakaa käsittely