15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ylellinen lasten makuuhuone Savio Firminolta

Että Makuuhuoneen suunnittelu lapsille voi olla todella kiehtovaa. Luodaan “satuhuonekalujen” maailma, joka on inspiroiva sekä lapsille että heidän vanhemmilleen. Kun on aika katsoa päivämääriä makuuhuone Pikku prinssi tai prinsessa ajatella, niin saatat olla kiinnostunut vilkaisemaan unenomaista lastentarha Kokoelma italialaista yritystä Savio Firmino heittää. Suunnittelit tämän upean makuuhuone Kokoelma tyylikkäitä viivoja ja hienoja yksityiskohtia, kuten kiipeilykaiverruksia. Sarjaan kuuluu myös kehtoja ja vauvansänkyjä, kaappeja, hoitopöytiä, yöpöytiä, keinutuolit ja paljon muuta Satuhuonekalut, suunniteltu erityisesti lapsillesi.

Ylellinen pieni sänky sinulle pieni prinssi tai prinsessa

Huonekalut on valmistettu yksityiskohtiin, korkealaatuisesta puusta ja ovat ympäristöystävällisiä ja turvallisia lapsille. Lapselle ei ole mitään parempaa kuin leikkisä ja turvallinen ympäristö. Tulet yllättymään siitä, kuinka hyvä tämä ihana muotoilu voi olla lapsellesi. Italialainen yritys varmasti tietää hyvin, miten se tehdään oikein.

Satuhuonekalut  Savio Firminon makuuhuoneessa

Toinen etu tästä ylellinen lastentarha että se täyttää muuttuvat vaatimukset 12 vuoden ikään asti. Olet valmis, kun jonain päivänä lapsesi kasvavat yhtäkkiä. Se kestää tietysti kauemmin, mutta silmissämme se tapahtuu hetkessä. Varmista lapsille kauniita unia ja onnellisia tunteja tässä ympäristöystävällisessä ympäristössä.

Ylellinen lasten makuuhuone Savio Firminolta

Previous Post
“Dream” – Ign.Designin massiivipuinen sänky
Next Post
20 modernia joulukoristeideaa onnelliseen tunnelmaan