15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Yksinkertaiset joogaharjoitukset parantavat suoliston peristaltiikkaa ja ruoansulatusta

harjoitukset jooga harjoitukset asanat harjoittelu urheilu tekevät terveyttä

Etsitkö harjoitusta turvotusta vastaan? Ehkä voimme antaa sinulle muutamia vinkkejä. Toimiva Joogaharjoituksia vähentää stressiä ja auttaa normalisoimaan ruoansulatusjärjestelmää ja peristaltiikkaa eli palauttamaan harmonian mahassa ja suolistossa. Voit innostua siitä.

Joogaharjoitukset – auttavat turvotusta vastaan

vatsan turvotusharjoitukset-joogaharjoitteluvinkit terveys-peristaltiikka ruoansulatus

Liiallinen syöminen on aina ongelma juhlissa ja juhlissa. Oireet alkavat seuraavina päivinä ja ilmenevät vatsan turvotuksena, kipuina tai lievänä vatsanpaineena. Jos peristaltiikkaa stimuloidaan, tuntuu epämukavalta. (Vatsan ilmavaivat voivat johtua myös ruoansulatuselinten riittämättömästä ruoansulatusvoimasta. Jotta tämä ilmavaivojen syy voidaan sulkea pois, parempi pureskelu auttaa meitä). Kuinka voit auttaa ruoansulatusjärjestelmääsi??

Joogaharjoituksia taata hyvä terveys ja pitkäikäisyys. Jooga on hauskaa, haastaa kehon ja lepää sielulla. Olet siis kunnossa ja joustava ympäri vuoden. Monilla joogaharjoituksilla on aktivoiva vaikutus ruoansulatuskanavaan. Jos olet aloittelija, älä unohda lämmitellä.

Peristaltiikkajooga terveydelle ja hyvinvoinnille

asanajoogaharjoitus-vatsakipua, turvotusta, ylensyöntiä vastaan

Tämä asento tulisi tehdä aterian jälkeen, koska sillä on positiivinen vaikutus ruoansulatuskanavaan. Aseta molemmat polvet paikoilleen, istu kantapääsi väliin. Suorista selkäranka. Aseta kädet lantiolle ja seiso tässä asennossa vähintään minuutin ajan. Vatsan lisäksi myös jalkojen lihakset reagoivat hyvin ja poistavat reumaattisen ja neuralgisen kivun.

Jooga vatsaan – Asana “Superman”

Peristaltiikka Ruoansulatusongelmat Turvotus Vatsan parannusvinkit

Makaa vatsallasi ja rentoudu. Nosta kädet ja jalat eteenpäin niin, että ne eivät enää kosketa lattiaa. Yritä nyt ojentaa jalat ja kädet hitaasti ylöspäin. Taivuta kehoa ylöspäin ja pää myös nousee. Tämä joogaharjoitus harjoittaa vatsalihaksia, käsivarsia ja hartioita. Ennen kuin jatkat seuraavan harjoituksen kanssa, pidä pieni tauko rentoutuaksesi.

Jooga -asana “keula”

Jooga-asana-keulan suolen peristaltiikan stimuloimat terveysvinkit

Yritä heiluttaa kehoasi edestakaisin. Nämä harjoitukset on tehtävä noin 2 tuntia syömisen jälkeen. Silloin olet ihanan virkistynyt ja täynnä uutta voimaa pitkäksi päiväksi. Ei sovellu ihmisille, joilla on sydänvaivoja tai nikamaväli.

Jooga-asento-vatsalihakset-peristaltiikka ruoansulatusjärjestelmä

Rauhoittava jooga-asento on pää-polvi -asento. Istua lattialla. Yritä taivuttaa ylävartaloasi eteenpäin mahdollisimman paljon. Ojenna kädet jalkojasi kohti. Pidä tätä asentoa noin minuutin ajan. the Joogaharjoituksia tuo halutut vaikutukset, jos se tehdään säännöllisesti. Ajattele normaalia hengitystaajuutta.

Previous Post
Tuoreita syksyn sisustusideoita puutarhaan on helppo tehdä itse
Next Post
Kuinka voit tehdä kauniin kattokruunun itse