15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

3 tärkeimmistä jooga -asanoista aloittelijoille – harjoittele kotona!

Harjoitusten tekeminen urheilussa pysyy kunnossa

Näytämme mielellämme sinulle 3 tärkeintä Jooga -asanat, joiden avulla pysyt kunnossa ja terveenä. Kiinteille pakaralle, litteälle vatsalle, kauniille vyötärölle ja sileille reiteille tehtyjen harjoitusten jälkeen näytämme sinulle parhaat tänään Jooga -asanat, jolla on tärkeä rooli terveydellesi.

Jooga -asanat pitävät sinut kunnossa – pääntuki

Selkäasanat kolme tärkeää harjoitusta Vaihe 1

Yksi kuuluisimmista joogaopettajista, Schwami Schiwanda väittää, että vain 3 Jooga -asanat riittävät pitämään sinut kunnossa: pääntuki (Sirsasana), olkatuki tai kynttilä (Sarvangasana) ja eteenpäin kaartuva (Paschimothanasana).

Nämä 3 harjoitusta ovat paras vaihtoehto, kun olet kehittynyt, mutta sinulla ei ole tarpeeksi aikaa tehdä kaikkia harjoituksia. Vaikka et olisikaan kovin kokenut, yritä oppia 3 jooga -asanaa – se on sen arvoista!

Ennen kuin aloitat harjoitukset, tee ensin auringon tervehdys. Muutaman toiston lämmittämisen jälkeen olet valmis aloittamaan.

Jooga -asanat aloittelijoille

Joogaharjoitukset Aloittelijan koulutus kotona Asanas Vaihe 2

Aloitamme pääntuesta. Tätä asemaa kutsutaan myös “asanojen kuningattareksi”. Jos pääntuki on sinulle vaikea, tee se asentoon, jossa olet edelleen mukava. Tai käytä seinää tukena.Tee tämä tekniikka, hengitä normaalisti koko ajan. Polvistu ja aseta kädet lattialle, kyynärpäät taipuneet niin, että kaikki näyttää tasasivuiselta kolmikulta. Tartu lattiaan otsaasi, eli pääsi käsivarsien väliin, suorista reidet ja osoita ne ylöspäin. (Kuva 1). Ilman polvistumista astu jalat eteenpäin, päätäsi kohti, niin paljon lähemmäksi päätäsi, kunnes voit. (Kuva 2). Yritä nostaa jalat pään yläpuolelle. Pidä tässä asennossa, kunnes olet vakaa, keskittymällä lihasten rentoutumiseen ja silmien väliseen kohtaan.

Paluumatka on täsmälleen sama. Jos menetät tasapainosi, yritä rullata sivuttain. Tämän jooga -asanan tekemisen jälkeen on erittäin tärkeää, että et nouse heti ylös. Makaa siellä vähintään 20 sekuntia.

Pääntuki on yksi parhaista harjoituksista sydämelle, suojaa ikääntymistä vastaan, rentouttaa selkää, parantaa verenkiertoa ja hermostoa. Poistaa selkäkipuja, parantaa muistia, keskittymiskykyä ja hapettaa aivot.

Sinun ei tarvitse tehdä tätä jooga -asanaa kuukautisten aikana, raskaana, ateroskleroosissa tai korkeassa verenpaineessa.

Jooga -asanat hyvään ryhtiin – kynttilä tyhjentää lihakset

Pääntuki, joka selittää kaksi yksinkertaista vaihetta

Makaa selälläsi tämän asanan vuoksi. Pidä jalat kiinni ja kädet lattialla, ulospäin. Nosta hitaasti virtaavaa liikettä ensin jalat ja sitten lantio. Aseta kädet alaselkäsi tukemaan kehoasi asennossa. Nouse seisomaan niin, että kehosi on mahdollisimman suora. Pysy olkapäässä niin kauan kuin viihdyt.

Kynttilä toimittaa aivoille happea, parantaa hermostoa ja tuo hormonit tasapainoon. Älä vain tee asentoa, jos sinulla on ateroskleroosi, sydänsairaus tai matala verenpaine.

Hyödyllisiä joogaasanoja – pihdit

Eteenpäin taivutusvaihe 1 puoliasentoinen yksinkertainen tekniikkaharjoitukset kotona

Istu joogamatollesi selkä suorana ja jalat ojennettuina. Varpaat osoittavat ylöspäin. Kädet ovat löysästi reiden päällä. Kun hengität sisään, nosta kädet ylös, taivuta sitten ylävartaloa hitaasti eteenpäin ja liu’uta käsiäsi jalkojasi pitkin uloshengityksen aikana. Älä liiku nykivästi, vaan hitaasti virtaamalla. Yritä tarttua varpaistasi tai taivuta vain niin pitkälle kuin pystyt. Alaselkä pysyy suorana. Edistyneet oppijat voivat laittaa vatsansa ja rintansa jaloilleen päänsä polvien väliin. Pidä tätä asentoa vähintään minuutista viiteen minuuttiin – hengitä rauhallisesti. Palaa aloitusasentoon ja rentoudu.

Joogaharjoitukset selitetään askel askeleelta

hyödyllistä treenata selkälihaksia kotona

Jos haluat nopeampia tuloksia, istu ensin jalat auki ja yritä koskettaa jalkojasi yksi kerrallaan – näin venytät.

Tämä jooga -asana on hyvä vatsavaivoihin, maksaongelmiin, pernaongelmiin, munuaisongelmiin ja suolistosairauksiin. Auttaa keskittymään ja ylläpitämään hyvää mielialaa.

Eteenpäin taivutus – tämä harjoitus venyttää kehoa

kuntoilu kotona pysyminen kunnossa pää polvet eteenpäin taivuttaa

Previous Post
Kierreportaat sisällä – esimerkkejä kiehtovista moderneista ja minimalistisista malleista
Next Post
Rihanna, Iman ja Naomi kuvasivat Balmainia vuonna 2014