15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tinker -puutarhakoristeet lasten kanssa – 7 käsityöohjeita luoviin vapaa -ajan aktiviteetteihin

Vaikka monet kukat todennäköisesti koristavat puutarhaasi kesällä, ei haittaa ottaa vähän aikaa lasten kanssa ja toteuttaa upeita DIY -puutarhan sisustusideoita. Lapsilla ei ole vain hauskaa käsitöitä tehdessään, vaan he voivat myös ihailla ylpeänä teoksiasi puutarhassa. Kukkaneuloista ja tuulikelloista tuulimyllyihin on todella paljon tapoja luoda jotain koristeellista. Olemme etsineet ja löytäneet muutamia tällaisia ​​ideoita sinulle, jotta voit aloittaa heti ja tehdä upeita puutarhakoristeita lasten kanssa.

Tinker puutarhan koristeet lasten kanssa – kierrätä kruunukorkit kukkatulpille

Tinker puutarhan koristeet lasten kanssa - värikkäitä kukkatulppia, jotka on valmistettu pullon korkeista

Koska ensimmäisellä ideallamme voi syntyä teräviä ja teräviä metallireunoja, se sopii paremmin vanhemmille lapsille, koska he voivat työskennellä tarkemmin. Joten pikkulasten pitäisi kokeilla toista projektia. Erityisesti maalaus on hauskaa pienimmille, kun taas leikkaamisen voi tehdä aikuinen lasten iästä riippuen. Jos haluat tehdä nämä tulpat puutarhan koristeiksi lasten kanssa, tarvitset nämä asiat ja toimi seuraavasti:

 • Pullonkorkit
 • Pihdit metallin leikkaamiseen (esim. Sivuleikkurit)
 • pihdit
 • Suihke- tai muut maalit (soveltuvat ulkokäyttöön)
 • tukeva lanka
 • vahva liima

Leikkaa metallikansi terälehtien pihdeillä

Puhdista pullon korkit hyvin saippuavedellä ja anna niiden kuivua. Leikkaa sitten reuna useita kertoja pihdeillä – aina, kun on rypyt tai joka toinen rypyt. Voit sitten taivuttaa syntyneitä terälehtiä mihin tahansa suuntaan pihdeillä. Sitten kukin kruunukorkki voidaan ruiskuttaa tai maalata halutulla tavalla.

Heti kun värit ovat kuivuneet hyvin, leikkaa langasta minkä tahansa pituiset palat ja liimaa ne taakse (pullon korkin molemmat puolet sopivat etupuolelle – valinta on sinun). Kun liima on kuivunut, tulpat voidaan kiinnittää sänkyyn tai kukkaruukkuun.

Voit myös tehdä kukan viillotetusta ja ehjästä kruunukorkista puutarhan koristeluun lasten kanssa. Voit tehdä tämän maalaamalla ne haluamallasi tavalla ja kiinnittämällä ehjän kruunun korkin toiselle, kuten yllä olevassa kuvassa.

Tee lasten kanssa puutarhakoristeita – tulpat muovikukista

Leikkaa muovikuppi, paista se ja laita kebab -vartaat sen päälle

Voit myös tehdä kauniita tulppia muovista. Käytä tätä varten vain muovikuppeja. Tämä on loistava tapa kierrättää mukit juhlien jälkeen, kun olet pessyt ne pois. Kuinka voit tehdä tämän puutarhan koristeen lasten kanssa? Selitämme sen nyt!

 • kirkkaat muovikupit
 • Huopakynät
 • Shish kebab -vartaat
 • kuuma liima
 • sakset

Jos haluat tehdä tämän puutarhan koristeen lasten kanssa, esilämmitä uuni ensin 180 asteeseen ja maalaa kupit huopakynillä (älä unohda pohjaa). Kuten aina, lapset voivat käyttää mielikuvitustaan. Jotta lapset eivät saisi käsiään likaiseksi, on myös suositeltavaa maalata muki sisältä, mutta voit myös päättää sen itse. Kun mukit on maalattu, leikkaa kova yläreuna saksilla. Leikkaa sitten jokaiseen kuppiin suunnilleen tasavälein.

Tee kukkia puutarhan koristeiksi lasten kanssa muovikupista ja huopakynillä

Vuoraa leivinpaperi alumiinifoliolla ja levitä valmiit kupit sen päälle. Aseta tarjotin uuniin 2–5 minuutiksi ja tarkkaile kuppeja huolellisesti tänä aikana, jotta et jätä niitä liian pitkään. Reunojen pitäisi nyt pehmentyä hitaasti ja alkaa käpristyä ulospäin. Ota mukit pois uunista ja anna niiden jäähtyä hyvin. Sitten voit kiinnittää vartaat kuumalla liimalla taakse ja koristella puutarhan valmiilla tulpilla.

Huomio: Huolehdi hyvästä tuuletuksesta koko leivonta -ajan, sillä muovi vapauttaa huuruja, jotka eivät ole erityisen terveellisiä. Joten on parasta avata ikkunat ja pyytää lapsia poistumaan huoneesta tänä aikana tai ainakaan olemaan liian kauan.

DIY puutarhan koristelu kierrätys vanhoilla kuvilla

Tee itse maalatuista kuvista vauhtipyörä puutarhan koristeluun lasten kanssa

Ovatko lapsesi myös uskomattoman luovia ja ovat jo keränneet suuren kasan upeita, itse maalattuja kuvia? Ne ovat aivan liian hyviä makaamaan vain kaapissa ja loppujen lopuksi jääkaapissa ei ole niin paljon tilaa. Entä jos käytät niitä ja teet kauniita puutarhakoristeita lasten kanssa? Voit tietysti myös maalata aivan uusia kuvia erityisesti projektia varten tai käyttää vain värillistä paperia, jos muut ovat liian huonoja sinulle. Joka tapauksessa pienillä on hauskaa työskennellessään!

 • kuvia
 • sakset
 • Peukalot
 • Puinen sauva tai lanka
 • valinnainen reikä

Käsityöohjeet värikkäille paperituulimyllyille puutarhan koristamiseen

Jos haluat tehdä puutarhakoristeita lasten kanssa, valmista ensin paperi. Maalaa se haluamallasi tavalla tai leikkaa se suoraan, jos se on jo tehty. Tarvitset paperineliöitä, joiden koko on 10 tai 12 cm. Taita sitten jokainen neliö puoliksi vinosti ja uudelleen toiseen suuntaan. Näiden rivien pitäisi auttaa sinua leikkaamaan nyt. Leikkaa nyt paperiin taitoksia pitkin leikkaamatta keskelle vaan noin 1-1,5 cm: n etäisyydelle.

Ota sitten yksi löysistä vasemmista kulmista ja taivuta se keskikohtaan (älä taita!). Kun olet yhdistänyt kaikki kulmat keskelle, lävistä keskipiste kaikkien kerrosten läpi ja laita peukalo reiän läpi. Käännä vauhtipyörä ympäri, aseta puinen sauva tai lanka peukalon päiden väliin ja taivuta sauvan ympäri. Tämän jälkeen voit esitellä taideteoksen puutarhassa. Voit tehdä tämän puutarhan sisustuksen lasten kanssa huonolla säällä tai lasten syntymäpäiväjuhlilla.

Viileä vinttikoira saviruukkuilla ja helmillä

Kukkaruukkujen käyttö tuulikelloille - käsityöidea kaikenikäisille lapsille

Paljon roiskumista maalilla ja lankojen helmiä – tässä projektissa ei yksinkertaisesti ole mitään sellaista, mistä lapset eivät olisi innostuneita. Saviruukut saavat upean marmorisen ilmeen, kun taas helminauhat antavat myöhemmin miellyttäviä ääniä tuulessa. Miten vinttikoira tehdään? Suunnittelu voi vaihdella makusi mukaan. Näytämme kuitenkin sinulle muunnelman, jolla on marmorivaikutus, jotta voit sitten tehdä tällaisen puutarhan sisustuksen itse lasten kanssa.

 • Saviruukku
 • vedenpitävä johto (esim. synteettistä nahkaa)
 • Helmet
 • Akryyli- tai muut sopivat maalit (täydellinen jäännösten käyttämiseen)
 • 2 tiivisterengasta
 • valinnainen vedenpitävä suihke tiivistämiseen
 • Leivinpelti tai litteä vuoka, jossa on pohjakerros
 • sakset

Tuulenkellot puutarhan koristeluun, jossa lapset hierovat savipannua ja helmiä

Leikkaa niin monta narua kuin haluat ja sido solmu kumpaankin päähän. Nyt lapset voivat pujottaa helmet. Sitomiseen pitäisi kuitenkin vielä jäädä vapaata tilaa. Aseta valmiit ketjut sivuun. Vuoraa arkki tai tarjotin matolla ja aseta kattila ylösalaisin sen päälle. Ota ensimmäinen väri ja anna sen valua kattilan päälle. Sitten voit hakea seuraavan ja niin monta muuta kuin haluat. Jos olet tyytyväinen ulkonäköön, anna maalien kuivua hyvin. Voit myös tiivistää sen jälkeen ja antaa tämän kerroksen kuivua.

Sido nyt naru ensimmäiseen renkaaseen, pujota se sitten potin tiputusreiän läpi ja sido solmu uudelleen toiselle puolelle toiselle renkaalle. Tämä estää helminauhojen liukumisen läpi. Sido nyt ketjujen jäljellä oleva pää silmukkaan, jotta vinttikoira voidaan ripustaa puutarhaan.

Tinker tuulipuku puutarhan koristeluun lasten kanssa

Tee tuulisukat itse tölkeillä ja kangasnauhoilla tai nauhoilla

DIY -puutarhan sisustus lapsille ei voisi olla helpompaa! Tarvitset vain tyhjän tölkin, josta poistat myös pohjan, ja paljon erivärisiä nauhoja tai samanpituisia, -värisiä ja -liimaisia ​​kangasnauhoja. Jos sinulla on kaikki yhdessä, voit jo tehdä puutarhan koristeet lasten kanssa.

Maalaa tölkit akryylillä ja kierrätä kangasjätteet

Voit maalata tölkin millä tahansa värillä ja millä tahansa kuviolla ja aiheella. Heti kun värit ovat kuivuneet, voit myös tehdä hännän puutarhan koristeluun lasten kanssa. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti liimalla nauhat tai kangasnauhat tölkin sisäpuolelle. Jätä nauha, jonka päät liimaat tölkin toiseen aukkoon kahvan ripustamista varten. Puutarhan koristelu on valmis!

Puutarhakoriste DIY – maitorasiasta valmistetut kattilat

Maalaa valkoiset maitopakkaukset ja piirrä aiheita ja kuvioita huopakynillä

Toinen söpö idea lasten DIY -puutarhan koristeluun ovat tällaiset välimuistit, jotka voidaan suunnitella hyvin eri tavoin. Lapsillasi on taatusti hienoja ideoita. Olipa eläimillä kuten sammakko, kasvot hatulla tai yksinkertainen siksak tai aaltoileva reuna, ei ole väliä-tee-se-itse-puutarhakoristeet herättävät kaikkien huomion ja sopivat myös erinomaisesti lahjaksi. Onko lapsellasi oma kasvi hoidettavana? Laita ne sitten myös itse tehtyyn kylvökoneeseen! Näin voit tehdä lasten kanssa terassin ja puutarhan koristeet:

 • Maitotölkki
 • sakset
 • Akryylit
 • Lyijykynä, huopakynä ja / tai muut piirtotarvikkeet

Maitosäiliöistä valmistetut ruukut parvekkeelle, puutarhaan tai terassille hauskoilla aiheilla

Avaa maitotölkki leikkaamalla sen yläosa auki. Puhdista ne sitten perusteellisesti saippualla ja pesuaineella. On tärkeää poistaa kaikki maitojäämät, muuten se alkaa haistaa lyhyen ajan kuluttua. Sitten maitopakkaus voidaan leikata haluamallasi tavalla riippuen valitsemastasi motiivista. Esimerkiksi sammakon kohdalla leikkaa kolme sivua suoraan ja lisää kaksi puoliympyrää neljänteen silmiin. Keksi jotain kivaa!

Muovipulloja ja maitopakkauksia kotitekoisille ja maalattuille välipaloille

Sitten voit levittää pohjakerroksen valkoista maalia (mahdollisesti toisen heti, kun ensimmäinen on kuivunut). Sitten voit maalata minkä tahansa pinnan kirkkailla väreillä. Muista antaa maalien kuivua jokaisen kerroksen jälkeen ennen kuin siirryt toiseen. Anna kaiken kuivua hyvin yön yli ja aseta mikä tahansa kasvi ruukkuun.

Muovipullot sopivat myös, jos haluat tehdä välipaloja puutarhan koristeiksi lasten kanssa.

Tee DIY -puutarhakoristeita itse – joulukuusipallot erolla

Joulukuusi pallot koristamaan kesällä kukilla ja koristekivillä

Onko sinulla vielä muutama näistä läpinäkyvistä joulukuusipalloista jäljellä käsityöhön talvesta? Ne sopivat täydellisesti joka vuodenaikaan, koska voit täyttää ne kaikenlaisilla asioilla. Joten voit tietysti tehdä kesäpuutarhakoristeen lasten kanssa heidän kanssaan. Jos sinulla ei enää ole sellaista, osta vain uusia, kerää sopivia materiaaleja ja anna lastesi olla luovia. Värikkäät kivet, itse maalatut pikkukivet, kukat (oikeat tai keinotekoiset), helmet, strassit ja pohjimmiltaan kaikki kauniisti värikäs ja kesää muistuttava väri on ihanteellinen pallojen täyttämiseen. Sitten ne voidaan ripustaa puuhun, kattoon, pergolaan tai muille alueille.

Tinker -puutarhakoristeet lasten kanssa - loistavia ja yksinkertaisia ​​käsityöideoita pienimmille

Previous Post
Nuotioreseptit – Helppo retkeily ruoanlaittoon ja herkullisien aterioiden valmistaminen
Next Post
14 helppoa venytystä lapsille (hyvä ennen tai jälkeen harjoituksen)