15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tinker keiju siivet keijuasun lisälaitteena – 6 ohjetta

Jos tyttäresi on päättänyt pukeutua keijuksi Halloweenia tai Mardi Grasia varten, sinun ei tarvitse ostaa erityistä pukua. Söpöllä mekolla vaatekaapista ja tekemällä siivet itse voit luoda täydellisen puvun, jota lapsesi käyttää mielellään. Jos teet keijua ja haluat tehdä sille oikeat siivet, vaihtoehtoja on tietysti loputtomasti. Meillä on sinulle 6 ohjetta, joiden avulla voit nopeasti ja helposti Tinker keiju siivet viimeistelemään pukua.

keiju siivet näpertelee ideoita-yksinkertaisesti lanka-kangas-läpinäkyvä

Tee keijuista siivet kankaasta

keiju siivet näpertely kangas-aiheita-kukkia-romanttinen-mekko

Voit tehdä nämä keiju -siivet joko käyttämällä vanhaa kangasta tai ostamalla uusia. Valitse lisävarusteelle kangas, jossa on vastaavat aiheet. Esimerkiksi romanttiset kukat ja värit ovat täydellisiä. Voit aina yhdistää valmiit siipiideat söpöyn vintage -mekkoon tai voit ommella sen itse.

Tinker keiju siivet – ohjeet

tinker keiju siivet keiju-pikkutyttö-halloween-juhla-festivaali

Jos haluat keksiä keijunsiipiä itse, tarvitset kankaan lisäksi lankaa, neulaa ja lankaa, pihdit ja sakset. Jos et voi tai et halua ommella, voit käyttää myös liimaa. Siitä huolimatta ei ole varmaa, kuinka kauan siivet kestävät. Tässä tapauksessa on parasta käyttää tekstiililiimaa keijunsiipien valmistuksessa.

Tinker -enkelisiivet puku -asusteena – 7 DIY -ideaa

Tee papukaijapuku itse: ideoita ja ohjeita nuorille ja vanhoille

Tee Tinkerbell -puku naisille ja lapsille itse – vinkkejä & Ideoita

Muoto lanka

keiju siivet tinker lanka-puku-idea-keiju-karnevaali-halloween

Tee lanka keiju siivet ja tee kaksi siipiä kuvan mukaisesti. Voit helposti leikata ylimääräisen langan pihdit. Levitä sitten kangas ja aseta siivet kankaan taakse. Voit nyt muotoilla langan uudelleen, jos et ole tyytyväinen. Piirrä sitten langan ääriviivat kankaalle.

Leikkaa kangas

tinker keiju siivet leikkaus-lanka-taivutus-siipi-diy

Kangas leikataan karkeasti pois lankaa pitkin tai piirrettyjen ääriviivojen avulla. Tämän pitäisi luoda reuna, joka voidaan helposti taittaa alas myöhemmin. Joten älä säästä kangasta. Seuraavaa vaihetta varten keijujen siipien kanssa voit myös valmistaa joitain nastoja auttamaan.

Tee romanttisia siipiä itse

tinker keiju siivet ompele-aloittelija-idea-yksinkertaisesti liimaa

Voit käyttää nastat pitämään kankaan paikallaan sen jälkeen, kun se on taitettu päälle, jotta se ei voi luistaa ompelun aikana. Se on myös hetki, jolloin voit käyttää liimaa. Muussa tapauksessa ota neula ja lanka ja aloita langan ompelu kankaaseen. Tämä on helpompaa kuin luulet, ja jopa aloittelijat voivat tehdä sen, jos teet keijunsiipiä.

Yhdistä siivet

keiju siivet-tinker-siivet-tie-tekstiili-tinker-idea-puku-idea

Liitä sitten molemmat siipiosat toisella langalla. Tämän jälkeen voit kiinnittää hihnat tähän lankaan, jolla voit sitoa siivet olkapäille. Voit myös keksiä muunnelman, jossa siivet kiinnitetään suoraan mekon takaosaan. Ja sen kanssa olet jo valmis keinoamaan keiju -siiven kanssa.

Siniset karnevaalit

keiju-siivet-diy-inspiraatio-ohjeet-kangas

Nämä siivet on koristeltu kauniilla pitsinauhalla. Siivet voivat olla myös mielenkiintoinen seinäkoriste lastenhuoneeseen Halloweenin tai Mardi Grasin jälkeen. Voit ottaa tämän huomioon, kun valitset siipien kankaan. Voit myös valita sen yhdessä tyttäresi kanssa, jotta voit tehdä keiju siivet, jotka sopivat hänen makuunsa.

Tinker siivet kaavaimella

keiju siivet-tinker-romanttinen-vaaleanpunainen-kangas-patchwork-inspiraatio

Voit tehdä nämä siivet tulostamalla minkä tahansa mallin etukäteen. Mutta riittää myös, jos piirrät halutun muodon käsin ja käytät tätä mallina. Tyttäresi voi auttaa tässä keiju -siipiprojektissa. Voit selvittää tarkasti, miten seuraavista ohjeista.

Tee siivet kankaasta

keiju siivet-tinker-ohjeet-tee-se-itse-kangas-kappaleet-lay-template

Käytä kangasta eri värisävyissä tai värillisiä kankaita keijunsiipien tekemiseen sen mukaan, mistä pidät paremmin. Levitä kangaspalat malliin. Kun olet jakanut ne makusi mukaan, aseta iso pala tylliä kappaleiden päälle ja käytä nastat pitämään kaikki kunnossa, jotta mikään ei pääse liukumaan uudelleen.

Ompele siivet

keiju siivet-tinker-net-materiaali-kierrättää-kaunis-lisävarustepaneeli

Viimeinen vaihe on lisätä ns. Siipien suonet. Tämä elementti on muodostettu saumoista ja samalla se kiinnittää kangaskappaleet yhteen. Jos teet keijunsiipiä, malli voi auttaa sinua tässä vaiheessa näkemään, missä suonet kulkevat. Toista sitten koko juttu siipien alaosalla. Sidot molemmat siipiosat toisiinsa teipillä, jolla voidaan “kiristää” siipi samanaikaisesti.

Tee keiju siivet pahvista

keiju siivet-tinker-pahvi-diy-puku-valkoinen-väri

Keijunsiipien tekeminen on helppoa, kun käytät pahvia. Tarvitset vain suuren pahvin, kynän ja valkoisen akryylimaalin. Piirrä siipien muoto ja leikkaa ne pois. Piirrä sitten kauniita kuvioita valkoisella maalilla. Voit käyttää perhossiipien mallia mallina.

Tee pieniä keijunsiipiä

keiju siivet-tinker-paperi-värikäs-nauhat-biden-tyttö-pukeutua

Voit tehdä nämä kauniit keiju -siivet värikkäästä scrapbooking -paperista. Tarvitset myös kuuman liimapistoolin, huovan, teipin ja sakset. Piirrä ensin siipien muoto scapbooking -paperille. Tätä varten taita se puoliksi ja piirrä siipi. Näin varmistat, että molemmat siivet muuttuvat samoiksi. Avaa paperi uudelleen ja saat siivet. Leikkaa molemmat palaset erilleen.

Askartelu huovalla

keiju siivet-tinker-play-kids-syntymäpäivä-puku-party-pink-craft-paperi

Liimaa huopa siipien taakse kuumalla liimalla. Tämän pitäisi koostua kokonaisesta kappaleesta. Liimaa sitten myös teippi tähän takaisin. Voit tehdä tämän valitsemalla jokaisen bändin keskikohdan. Kun olet sitonut siivet paikoilleen, voit leikata ylimääräisen pois. Hankkeen keijujen siivet valmistetaan.

Tee pörröiset perhonen siivet

keiju-siipi-tinker-tuell-kukka-aksentti-violetti-väri-lanka

Voit myös tehdä nämä ihanat perhossiivet tyllistä. Liimaa joko lanka tai taivutetut kaapelit pyöreään huopa- tai rakennuspaperiin. Tämän jälkeen voit koristella keskiosan keinotekoisella kukalla. Sido myös kaksi hihnaa käsivarsiin. Aloita sen jälkeen kaapeleiden koristelu tylliliuskoilla sitomalla ne solmulla.

Tee haltian siivet itse – Tinkerbellin siivet

keiju-siipi-tinker-tinkerbell-läpinäkyvä-folio-lanka-aloittelija-idea

Et tarvitse paljon materiaaleja voidaksesi tehdä tällaisia ​​Tinkerbell -keijunsiipiä. Toisaalta sinun pitäisi saada lanka ja toisaalta läpinäkyvä käärepaperi. Voit koristella siivet glitterillä lopussa tai keksiä muita suunnitteluideoita. Liima- tai eristysteippi ovat myös välttämättömiä materiaaleja.

Tee keiju siivet langalla

keiju-siipi-tinkering-ohjeet-metallilanka-eristysnauha

Muotoile ensin siipien osat langasta kuvan osoittamalla tavalla. Kääri sitten langan päät sähköteipillä niin, että terävissä päissä ei ole loukkaantumisvaaraa. Kiinnitä sitten eristysnauhalla kaksi ala- ja yläelementtiä toisiinsa. Seuraavassa vaiheessa kepeillä siivillä tarvitset kalvon.

Suunnittele läpinäkyvät siivet

keiju siivet-tinker-itseliimautuva-folio-make-tinker-ohjeet-helppo

Nämä leikkasivat ensin kalvon keijujen siipien tekemiseen. Tarvitset kaksi kappaletta, joista jokainen on hieman suurempi kuin langan muoto. Levitä kuumaa liimaa lankakehystä pitkin ja aseta se sitten kalvon päälle, jonka tulee olla mahdollisimman kireällä. Toista tämä myös muiden kolmen osan kanssa. Liitä ylempi ja alempi siipiosa yhteen.

Pukuidea tytöille

keiju siivet-tinker-vihreä-nauha-tie-tarvikkeet-puku-juhlia

Kääri lopuksi keskiosa eristysnauhalla kauniilla nauhalla. Työskentelet myös hihnat tai joustavat kädet siihen. Kuten jo mainittiin, voit nyt myös koristaa siivet glitterillä. Loput puku voi koostua rungosta ja tyllistä valmistetusta hameesta.

Mardi Gras -siivet lisävarusteena

keiju siivet-näpertely-alkuperäinen-idea-lehdet-keltaiset-lehdet-syksy

Jos siivet on tarkoitettu Halloweenille ja haluat sen olevan todella kaunis syksyllä, voit myös käyttää lehtiä siipien koristamiseen. Leikkaa siivet pahvista ja liimaa lehdet niihin. Aloita alhaalta ja jatka ylöspäin. Lehtiä voidaan myös käyttää vain korostuksena täällä ja siellä, kun teet keijunsiipiä.

Previous Post
Tee-se-itse Halloween-puutarhan koristeet-yksinkertaisia ​​ideoita
Next Post
Käsityöt ilmapalloilla – 11 värikästä sisustusideaa itse tekemiseen